Forum za sve ostale manje raširene proizvođače mobilnih telefona. prema prometu, moguće je otvaranje zasebnih foruma. Alcatel, Sagem, Sharp, Philips, Sendo, Trium, Telit, Nec, Vk, Mitac...
Kako isključiti internet na...
17-05-2016 14:24
NEC N905i
27-02-2008 11:05
Panasonic gd55
26-08-2013 23:42
[Philips Xenium X503]najava
27-05-2010 22:52
Mobiwire (ex.Sagem) Aponi
12-03-2016 00:32
Sharp 940SH-novost
20-07-2010 01:24
Da li zna netko gdje ga se može kupiti na području Zagreba?
nisam znao da li ovo staviti pod fotoaparate ili mobitele;D i iako vjerojatno nece doci u Evropu pokazuje koliko su japanci ispred nas. naime ovaj fotomobitel ima 3.1 inča OLED zaslon sa cak 480x800 piksela i 26 milijuna boja,kameru razlucivosti 8.1 mp,sirokokutni objektiv,funkciju prepoznavanja...
Dakle stari mi je pomorac...I prije nego se vrati staje u frankfurt i dubai .. e sad jeli se isplati da mu recem da uzme iphone ili neki drama mobitel vani .. jeli jeftinije i imaju li neki modeli koji u nas nisu zasli
Evo danas napokon stigao moj mobitel evo malo slika,opisa uglavnom za sad sam prezdovoljan cijeli dan mi je ruci Radi na dvije kartice istovremeno AHC-818 DUAL SIM STANDBY - – na 2 broja dostupni 2.6 TOUCH SCREEN DUAL BLUETOOTH FM RADIO
Da li netko posjeduje za HTC Tytn (ne tytn2) ROM na WM 6.1?? Koliko sam ja upoznat ne postoji officijalni Rom za 6.1 ali ima divljih ,koji navodno rade.
Pozdrav... Zanima me di se kod nas moze nabavit ovaj mobitel i kolko bi otprilike kostao. Pretrazio sam ebay i nema ga tamo... Samo ga nalazim na nekim lijevim stranicama kojima ne vjerujem previse... Dakle, ako tko ima nekakve informacije neka pise tu, jer sam stvarno zainteresiran za nabavku...
Na svijetskom tržištu su se pojavile kopije Nokijine perjanice N96 i to prije samog originala ili pak usporedno sa njom. Postoji nekoliko verzija. Kod nekih se više posvetilo dizajnu i izgledu koji prati original, kod drugih funkcijama i mogućnostima samog telefona kao TV, dual sim, a neke opet...
Jel zna neko o tome da postoje neke koje su proizvedene u Kini, jesu li lošije bolje i na koji način ih prepoznati?
Jel zna tko gdje bi se mogao nabaviti ovaj mob? http://ro.marketgid.com/goods/31/76634/
Kupio bih kineza koji podržava rad s dvije kartice istovremeno. Nisu mi bitne toliko mogućnosti koliko kvaliteta izrade (telefon uglavnom koristim samo za razgovor). Molim Vas prijedloge modela (bila bi zgodna kopija I-phona) ali i internet prodavaonica. Gledao sam recenzije na netu ali me više...
- trenutno je moguce razvijati jedino u Javi - SDK dolazi sa emulatorom - ukljucen je webkit based browser - podrska za vise multimedijskih formata - podrska za touchscreen - podrska za 3.6 mbit HSDPA - 480x320 i 320x240 rezolucije podrzane native, landscape i portrait Uskoro vise...
ovo je prvi komercijalni smartphone iz Lenova sa inovativnim fingerprint scannerom. -117 x 58 x 17 millimeters, -2.8 inch TFT display with 65K colors, -1760 mAh battery, -dual-band GSM connectivity (900 / 1800 MHz), -1,3 megapixel camera, -microSD card slot. ...
OpenMoko is a GNU / Linux based open software development platform. Developers have full access to OpenMoko source and they can tailor their implementations to underlying hardware platforms. http://www.openmoko.com/index.html U potpunosti open source mobilna platforma :comp:
uredaj ima 45 MB memorije. Trenutno je slobodno 1.44 MB memorije. Sve sto sam mogao prebaciti na storage card sam prebacio ali i dalje je njemu skoro pa cijela memorija zauzeta. Kako da se to očisti ili da se oslobodi memorija? i kako da se prebaci imenik na storage card? ako netko zna bio bih...
Naime ne radi mi alarm kad je mobitel isključen, odnosno ne mogu ga koristiti kao budilicu (sad, ne bih htio da bude upaljen cijelu noć). Anybody zna jel se to može podesiti?
zanimljiv po tome sto su njega ugradili hrpu lampica pa svijetli kao bozicno drvce. ima 2,8 inča glavni zaslon i 1 inč zaslon ispod tipkovnice. -full-touch phone, -dual SIM technology ,
Imam problem s kineskim mobitelom zt320 i radio je normalno dok mi prijatelj nije poslao bluetoothom neku melodiju. U tom trenutku se ugasio i kad ga palim, upali se do točke gdje trebam upisati pin i kad upišem pin, ugasi se... Pokušala sam ga paliti bez SIM kartica,bez memory kartica,ali...
Benq se razmahao sa predstavljanjem novih modela.ovaj puta radi se o atraktivnom clamshellu.jos je uvijek u ranoj fazi razvoja pa ni specifikacije nisu potpune. * GSM 900/1800/1900 MHz * WCDMA 2100 * Clamshell form factor > * GPRS * EDGE * Bluetooth (Headset,...
e nabavio samo vaj fon i ne mogu naći ništa o njemu. znam samo da je 3g da ima 1.3 mpix kameru i hebeno dobar zvuk. jel imao tko iskustva s tim? svaka pomoć dobrodošla
eo razmisljam o kupnji tog iphona,dode 1200kn,mislim da se nes zove CECT nesto,bo...ugl,ima ovdje puno tema o tome,al nemojte mi pliz ibrisat ovu,samo me zanima nabrzaka dal se isplati to kupit,jer nemam bas za dat za pravi iphone,a ovo bi mi bilo ovak,tek tolko da nemam obicni mobitel...pa mi...
Ovako priča ide. Poznanik na dar dobio taj mobitel i pošto mu tako šta ne treba davao ga malo za reklamu okolo frendovima da ga moža proda i neko mu malo sprčao OS i sada više ne može gledati TV. Dilema mi je uopće otkriti koji je to mobitel a ima sve pa čak i TV pored touchscreen-a i ostalih...
iz Kine dolazi fotomobitel sa kamerom 8 mp,3x optickim zoomom,ksenon bljeskalicom i face detection funkcijom. -GSM and GPRS conectivity, -8 Megapixel camera with 3x optical zoom, xenon flash, face detection and video recording, -2.8 inch TFT display with 240 x 320 pixels and 260K...
ovo je najsmješniji mobitel koji sam vidio:lmao: i nije šala nego pravi mobitel koji ima sve standardne funkcije na koje smo navikli. -55 x 55 x 55 millimeters!! -1.3 inch display with 260K colors and a 128 x 160 pixel resolution, -tri-band GMS connectivity (900 / 1800 /1900 MHz),...
ovi superluksuzni mobiteli najnoviji su u Diamond seriji.proizvod je to poznate ruske manufakture Gresso. izradjen je djelom od africkog "crnog drveta", titana,safirnog kristala i čelika,a tipkovnica je izradjena od dijamanata( Royal White Diamond). cijena:9000 EUR White Diamond,a 33 000 EUR...
I Dior ide s mobitelima http://online.wsj.com/article/SB121131274855707901.html?mod=yahoo_hs&ru=yahoo
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma