Forum za sve ostale manje raširene proizvođače mobilnih telefona. prema prometu, moguće je otvaranje zasebnih foruma. Alcatel, Sagem, Sharp, Philips, Sendo, Trium, Telit, Nec, Vk, Mitac...
Kako isključiti internet na...
17-05-2016 14:24
NEC N905i
27-02-2008 11:05
Panasonic gd55
26-08-2013 23:42
[Philips Xenium X503]najava
27-05-2010 22:52
Mobiwire (ex.Sagem) Aponi
12-03-2016 00:32
Sharp 940SH-novost
20-07-2010 01:24
:( :rolleyes: :confused: kako doći do ovog mob. neznam dali sam dobro napisao naziv ali ali me zanima kako a i di ga mogu kupiti!!!!! može te mi pomoći a nešto napisati o njemu????:-/ :-/ :confus:dunno:ed: :confused: I KOJA JE CIJENA????????
Ovako iz Mobila, jako dobro izgleda, ali dajte onako iskreno informaciju iz prve ruke. Kakav je stvarno??
ATELAB Research Group presents new Chameleon Mobile Gaming Machine developed for dynamic market of wireless solutions. The innovation used for the first time is a double control pad. The first pad (Phone Control Pad) controls in a traditional way functions of the mobile phone, phone menu, SMS, MMS,...
Može li se gdje (u slavoniji po mogućnosti) kupiti A715 koji nije kodiran na vip. Na legalan način?
slika sve govori komentari?!?!
evo nesta cudno, izgleda da dizajneri nemaju nikakvih bolji rjesenja . . .
Novi Smartphone dosad nepoznatog proizvođača.Jako dobro opremljeno izgleda ;D www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/Ar.asp?ARI=104365&CAI=2111 Kakva su mišljenja i dojmovi viđenog?
Neznam tko ga napravi, kakve funkcije ima, nista . . . kao sto vidite savija se na sve strane; zanimljivo. komentari
Iz MagCom-a, tvrtke sa 50 doničara (Capital Partners 21.2%, Telenor Venture 16.8% i Anders Wilhelmsen AS 16.8%) dolazi nam zanimljiva i nadasve originalna izvedba mobilnog telefona. Prve dvije stvari koje malo odskaču od uobučajenih rješenja su izrazito velik ekran velike rezolucije od 64 000...
Ajde mi recite iskustva u realnom koriscenju ovog modeloa ako ih imate! Npr trajanje baterije, jacina zvuka u slusalici, jacina zvona, jacina vibracije, neke mogucnosti, povezivanje sa PC-je itd... I vredi li kupiti telefon mislim kada se poredi sa nekim drugim markama po ceni i mogucnostima? ...
Audio kazete su im bile čista koma...a mobiteli?
evo nesta cudno komentari ?!?!?
Da li netko zna odakle se mobu skinuti igrice za mobitel (naravno besplatno). Imam Sagem myX-5d mobitel
http://mobile.burn.com/news.jsp?Id=257
Jel zna netko di se mogu skinuti polifone melodije za sagema? I dal postoji neki program koji konvertira wav i midi u polifone melodije (*.imy) a da podržava više kanala? Imam onaj program ringtone converter 3.9 ali ne može više kanala prebaciti u *.imy, samo jedan! Hvala!:zbunj:
I Sendo konja za "color display utrku" ima,nažalost bez MMS podrške. Malo specs-a ovdje http://mobile.burn.com/review.jsp?Id=238 A za one koji žele odmah vidjeti ONO GLAVNO http://mobile.burn.com/review.jsp?Page=3&Id=238
vidi ovo komentari !?!?!
Da ne pisem puno . . . s lijeva na desno : OT 332, OT 531, OT 535 a OT 735
na europskom tržištu se stvarno rijetko čuje za neki mobitel koji nije nokia,SE,alcatel, siemens... mogu se kladit da netko od vas nikad nije čuo barem za jedan od sljedečih....... Acer, Gtran, Realvision, Aeg, Gvc, Haier, Amoisonic, Sanyo, Audiovox, Hisense, Beijing, Hitachi, Sewon,...
Neki dan sam pronašao među literaturom stari Mobil i tamo je bila recenzija tj. opis Kenwood mobilnog aparata te ponukan time se zapitah jel' Kenwood odustao od istih jer znam da su radili sasvim solidne aparate u ono vrijeme?
Naslov sve govori.
Jel neko vidio uzivo/koristio ovaj telefon? Ima dosta toga za vrlo razumnu cijenu.
Ovaj mobitel me jako podsjeca na sl55 . . . . . i nesto malo na 7650 . . . . . pa sta vi mislite .. . . . ?
Tvrtka Mitsubishi Trium predstavila je krajem studenog novi mobilni telefon srednje cjenovne kategorije. Očekivano, M320 podržava rad na GPRS mrežama, ali odlikuje se i ekranom koji može prikazati 4090 boja u rezoluciji 128 sa 141 točke. S obzirom da je namijenjen prije svega mlađim korisnicima,...
Izgleda da se i casio ukljucio u proizvodnju mobitela . . .. . Ovo je njihov novi mob. A5302CA
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma