Tutorial: Downgrade i instaliranje custom iOS za iphone, ipod touch 1. Skinite odavde firmware 2. Stavite telefon u DFU mod (ne receovery mod)
iOS 3.1.3 iPhone 2G iPhone 3G iPhone 3GS iOS 3.2 iPad WIFI and iPad 3G
1. Skinite Pangu jailbreak ovdje 2. Spojite uredaj na komp. i pokrenite Pangu jailbreak 3. Pritisnite JAILBREAK i tada ce vas se voditi kroz postupak za promjeniti datum na vasem uredaju na 02.06.2014. (to je potrebano za nastavak jailbreaka) Idite na Settings -> General -> Date and Time,...
Izasao je jailbreak za ios 7 Za sada samo video, kasnije bude cijeli tutorial Jailbreak mozete skinuti ovdje: http://evasi0n.com/ 1. Skinuti evasiOn ovdje: http://evasi0n.com/
Apple je na WWDC-u predstavio novi iOS 11. Novosti: -novi formati snimanja fotografija i videa -sinkronizacija poruka na iCloudu -kontrolni centar na samo jednoj stranici -centar za obavijesti spojen s Lock screenom -Apple Pay plaćanje na Ebayu -Siri postaje pametnija -redizajn App Storea
Pozdrav, zna li se kad ce izaci jailbreak za ovaj iOS? Inace, slucajno sam updateovo na 9.2 sa iOS 8 koji sam i mogao jailbreakovati sad bih se vratio na 9.0.2 sto nije moguce bojim se? Preostaje samo da se nadam kao i ostali da ce izaci uskoro jailbreake za ios 9.2 ima li tko oakvih informacija?
Bok, samo da upozorim eventualne istraživače - ne stavljajte iOS 8 beta 1 na aparat koji koristite svakodnevno. Znam da to i inače savjetuju, i slažem se s time, no ovaj put je stvarno, ali stvarno puno bugova. Ništa prestrašno, sve će se ispolirati, naravno, ali ja sam požurio - kao i inače - pa...
Molim, kako vratiti jailbrejkan iphone 4s na kojem je ios 7.1.2 na tvorničke postavke. Na i-tunesu imam back up napravljen prije jailbrejka. Da li mogu napraviti restore na taj backup tj. da li će me vratiti na ios 7.1.2 ili ce me dignuti na najnoviji ios 8.3 ili 8.4. Da zajključim, htio bi vratiti...
Pozdrav raja treba mi stranica neka gdje mogu da placam otkljucavanje svih mreza iphona a ako ima i drugih telefona,naravno sto jeftinija to bolja... :)
Vidim da nema teme, izašao je dosta neočekivano jailbreak za sve uređaje koji podrzavaju soft 7.x znači 7.1,7.1.1, isprobao sam na svom 5S i sve radi odlično. Napravio ga je novi tim Pangu, kinezi, koji su navodno koristili bug od poznatog trolla i0nica, objavljeno je da nema nikakvog virusa ili...
Pošto sve vise nailazim po forumima na ljude koji zele da imaju jailbreakovan Apple uređaj, napravicu kratak, jasan i ne puno komplikovan tutorijal, kako uraditi evasi0n7 jailbreak na svom uređaju !!! Evasi0n7 Jailbreak, Cydia za iPhone 4,4s,5,5c,5s, iPad, iPod ... (Apple iOS 7x..) ...
Danas je Tim Cook na WWDC 2012 najavio hrpu toga, medju ostalome i iOS 6. Evo sto ima novoga: -mova 3D Maps aplikacija -nova verzija Siria: -od sada je moguce pitati Siri za sportske rezultate, raditi rezervacije u restoranima preko OpenTable servisa, uvedena je integracija Rotten...
Podrzani uredaji: iPhone 5 iPhone 4S iPhone 4 iPhone 3GS iPad 4 iPad 3 iPad 2 iPad mini
kao da napravim taj update, Itunes mi nudi odmah na zadnji 6.0.1. ali ja želim na 5.1.1. da li to mogu preko Itunes ili neki drugi alat (uređaj je JB)
ima li neka web stranica ili tu na forumu(pretražio sam ali nisam našao ništa konkretno) kako staviti 5.1.1 sw u iphone i da li se izgubi jailbrack ako se digne sa 4.2.1 na 5.1.1
Poštovanje! Imam 3GS iOS 4.1 koji je bio JB-an sa limerain-om. Sve je savšeno funkcioniralo dok nisam htjeo instalirat novi sustav jer je ovaj bio krcat smeća s raznim temama. Tako samo pokušao staviti ga u DFU mode i staviti svjezi iOS. Nakon što odaberem firmware i itunes ga extraktira...
Dostupan je novi 5.1 software za iOS uređaje. Po meni najzanimljivije poboljšanje je produzen vijek trajanja baterije, ali to jos treba provjerit. Naravno, uređaj ažurirajte iz postavka. Settings -> General -> Software Update Evo lista svih novosti: Siri dostupan na japanskom jeziku...
iOS 4.3 Software Update je vani Evo što novi update sadrži: * Personal Hotspot* Dijeljenje interneta do 5 uređaja (3 Wi-Fi, 3 Bluetooth, and 1 USB) * iTunes Home Sharing * New AirPlay features** * Faster Safari performance with Apple Nitro JavaScript engine * HD...
Izasao je jailbreak za iOS 5.1.1 http://greenpois0n.com/ Jailbreak radi za iOS 5.1.1 na ovim uredajima: iPhone 4S
Ova metoda vise ne radi, Apple je zakrpao aktivacijske servere. Tema ostaje otvorena za one koji su napravili unlock
Apple je poceo "popravljati" aktivacijske servere, pa da zadrzite svoj unlock, sacuvajte svoje "tickete". To vam je potrebno da imate cijelo vrijeme unlock, cak i kada Apple to zakrpa Korak 1: Skinite zadnju verziju Redsnow ovdje Korak 2: Pokrenite Redsnow nakon sto raspakirate skinuti...
Redsnow Jailbreak za iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1, 5.0.1 firmware DOWNLOAD Redsnow Video tutorial:
Posto je maloprije predstavljen iOS 5, pisite svoje komentare u ovu temu Evo i sluzbeni link http://www.apple.com/ios/ios5/ http://www.apple.com/ios/ios5/gallery.html#video-ios
Izasao je 4.2 za developere, a ovaj ili sljedeci tjedan za sve ostale evo sto je novo (u ovoj temi ce biti rasprava o 4.2 kada izade)
U ovom tutorialu je objasnjeno kako pristupiti fileovima na telefonu, koji nistu dostpuni normalnom upotrebom :) Znaci, pristup svim fileovima na telefonu 1. Prvo sto trebate uciniti je napraviti Jailbreak na vasem uredaju Tutorial Jailbreak 2. Skinite iFunbox 3. Spojite telefon na USB...
Posto je izasao 4.1, sva pitanja, probleme o updateu, jailbreaku i ostalim stvarima stavljajte u ovu temu
svi koji imate problema sa izgubljenim signalom nakon update na iPad baseband, dobre vijesti, naime nakon update-a na verziju firmware-a iOS 4.3.1. i jailbreak-a vratio mi se signal i sve radi kako je i prije nego sam stavio iPad-ov baseband 6.15.00. Provjerio sam ovo na dva 3GS-a na kojima nije...
Ako vam se pri update/restore pojavi error tipa " The iPhone ''iPhone'' could not be restored. An unknown error occured (1013)." jednostavno odite u: c:/windows/system32/drivers/etc/ otvorite "hosts" i "hosts.umbrella" fileove u notepad-u i delete reda koji sadrži neku IP adresu i text...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma