Symbian Nokia mobilni telefoni: Series 80, Series 90
Na Nokia N97 mini ne radi mi slot za externu memoriju. Kako da instaliram navigaciju na internu memoriju,odnosno na memoriju za Masovno skladištenje? Hvala
Počele su kružit glasine o novom mobitelu iz Nokie. Radi se o X10, vjerojatno nasljedniku 5800 i X6, ali na posve novom Symbianu. Specifikacije koje se navode su sljedeće: -3.2" AMOLED capacitive -QWERTY keyboard -Cortex A8 CPU at 600MHz, 256MB of RAM -16GB ili 32GB interne memorije -5MP...
Dakle dobio sam N9300i i ne prima signal,zanjima me ako se uopće može popraviti u servisu koliko bi to stajalo? Hvala
Hi all, da , nebi vjerovali, ali sam nabavio ovaj stari primjerak i sad bi na njemu slozio Tele2 i WAP. pa ima li tko iskustva? Naime pri setupu me momak pita za broj koji bi zvao kad se spaja na WAP,a na Tele2 stranicama pozivnog broja nema. hvala
Trebao bi mi All_Nokia_9210i_data_EN_600.SIS jer ga nemogu naci na nokiinoj stranici. Dolazio je na cd-u s 9210i ili ako ga netko ima sa strane,da mi ga ili maila ili uploada.
Trebao bi zamjenit masku na Nokiji 9500, malo je napuknuta i mehanizam za otvaranje/zatvaranje se je razlaufao. Sad, zvao sam Mobis i traze 500kn! :-/ za to!... istina, to je Communicator, al svejedno to je par sarafica i hrpa plastike. Jel znate gdje drugdje bi mogao zamjenit masku povoljnije? ...
kako mogu da dekodiram nokiu 9300 probao sam sa jednim kodom i nisam uspeo nista
Pozz.. Mobitel upalim i prikaze mi na displayu "Nokia" i tako stoji... odjednom mi se to desilo... Jel postoji kakav master reset za nju (kao sto je zelena slusalica, zvjezdica i 3 na ostalim symbianima)... Ima ko kakav drugi prijedlog?
Zdravo ljudi!imam neku dilemu.....a mislim da bi wi mogli da mi pomognete!Uskoro planiram kupiti 9300 ili 9300i...e sad!znam da 9300i ima WI-FI....a 9300 to nema...kad bi ja kupio taj 9300i,cemu bi mi sluzio taj WI-FI,dali to moze da radi u srbiji,kakwa je to konekcija,kako radi,jel to owaj wajrles...
Prvi put imam komunikatora pa s emalo borim sa postavkama i imam par pitanja. El se može promjenit tip tipkovnice tj.unosa, jer meni na mjestu ":" su a sa umlautom i o. I još nešt, očito sam tupast al ne mogu se nikak spojit na net sa edge nego stalno forsira gprs ( imam wnw). I mob mi se...
Moze li mi netko objasniti proceduru stavljanja novog firmware na nokiu 9500?Ja imam v5.22 a najnovija je v06.27,ne znam prepostavka da radim s NSU,al radije cu pitati vas! http://iunlock.com/shop/product_info.php?products_id=349&osCsid=5024e38085d145a2ddc900574803c02f Hvala na svakome odgovoru
Eto, vidim da je ovaj dio foruma relativno mrtav.. :) Naime vec sam bio pisao usporedni test N9500 i iPAQ hw6515 u jednom casopisu, gdje sam se tjedan dana druzio sa Nokiom 9500 i odlucio je imati. :), Zahvaljujuci clanu Solidusu i nasoj trampi dosao sam do Nokie 9500. Kao prvo slikice: ...
Ljudi pomagajte,Dao sam 3310 za 9110i ali je na nemackom,uzeo sam ga tek da ga imam,wolim Nokijine komunikatore,ali najvise mi smeta Sto je na nemackom i nemoze da se promeni jezik,Dali vi mozete nekako da mi pomognete,nemam kabal,ali mislim da moze preko infrareda da se promeni sofwer,ali neznam...
Daklem ovako: 1. Originalni web browser je dobar, ali: -neke stranice uopće ne želi otvoriti nego kaže da ih ne može naći -druge otvara ali stavlja frameove jedan ispod drugog -neke (npr e-zaba što mi je super) otvara savršeno tako da izgledaju ...
Ima tko nekih aplikacija il igara za 9210 ? il linkove
Pozdrav ima li igdje za isprobavati Nokiu 7650 i ostale kao što se mogu sony ericsson modeli? Hvala
svi pricate o n90...syimbian 60...niko o 9300...syimbian 70...jel ima neko taj fon?...kakaw je?...jel ima neko sajt sa free igrama i programima za njega?
Ovako stvari stoje. Trebam neki smart. Prodao sam 6681 tako da mi je "običnih" symbiana dosta, a touchscreen UIQ odvagujem toliko da niti sam ne znam gdje je vaga zapela. Imao sam gadnih iskustava što se tiče kvalitete plastike (škripanje i boja lako spada) na P900 iako je mob super. Razmišljao...
Za koliko se može nabavit na crno? Nova, rabljena anything.......
ima ko iskustva s tim mobom? koji os ima? kamera, link sa tehnickim podacima i da li je puno 1500 kn za ocuvanu. koje memoriske kartice idu u njega. je li bolje uzet njega ili 6680? sorry na miljon pitanja i hvala na odgovorima!
Zanimam se za taj fon odnosno communicator , pa bih zamolio da ako netko ima na ovom forumu taj mob da napiše mali review iz prve ruke. Ono što me najviše zanima kod toga modela jest spajanje na WiFi!!!!!! Dakle ne koje udaljenosti od AP-a se spajate i dal puca veza i ostalo kaj ste doživjeli. ...
Nudi mi se nokia 9300, malo korištena sa opremom i svime za 1500 kn. Ima li tko iskustava s njom, prednosti, mane i to? Da li je dobra za svakodnevno korištenje, da li je osjetljiva, što odlazi..? Bilo što da kažete, samo hitno ako je moguće; već danas.. Hvala.. :kitty:
Da Li Se Isplati Uzimati Ovaj Telefon ??? Molim Vas Akjo Netko Ima Iskustva Da Me Savjetuje Da Li Se Isplati Dat 3650 Za Njegsa Hitno!!!!!!
planiram kupiti jedan od navedenih njoka, zanimaju me iskustva sretnih vlasnika. Zahvaljujem
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma