Symbian Nokia mobilni telefoni: Series 80, Series 90
Nisam znao da li da stvim post ovdje ili pod PDA, ali eto me ipak ovdje, buduci da se radi o Nokia uredjaju. Zanima me da li netko zna da li se moze zamijeniti Symbian OS koji se nalazi u Nokia Communicatoru sa nekim drugim OS-om, tipa Windowsa ili izvedenice linux-a prilagodjene takvim...
evo mene totalno poceli ovi komunikatori zanimat,iako nije skup,nadam se da svasta moze,pa sad ako mi neko moze objasnit kaj sve sa njim mogu a da obican mobitel nemoze?puno hvala
Može li mi netko reći kakav je ovaj mobitel jer ga nigdje ne mogu naći. Ako može postajte opis ili link da ga mogu proučiti.
Dakle, mob je isti kao i 9500 samo nema ugrađenu kameru i wLAN. Više ovdje
Bok...to mi javlja da moram instalirat ako hocu neke aplikacije za 6600 stavit na 9210..npr irRemote..ako znate di se to moze skinut molim vas javite...
Da li neko zna kolika je (otprilike) cijena ovog mobilnog? i ako ga je neko koristio (ili 9210) da mi kaze sta misli o njemu?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma