Symbian Nokia mobilni telefoni v9.4 sa touch screen-om, kao 5800 i N97
SADRŽAJ: 1. post - UVOD, DA LI SMIJETE FLEŠATI, SPECIFIKACIJE MOJIH CFW-a 2. post - VODIČI I SAVJETI KAKO FLEŠATI, KAKO NAPRAVITI CFW, POMOĆNI ALATI 3. post - CFW v4.0 i v4.0i(S OMNIA HS) ZA v51 FW NOKIE 5800 4. post - CFW v4.4 ZA v52 FW NOKIE 5800 + TEME + DOD.PROGRAMI + DOD.MODOVI 5. post -...
bok, kad stavim na punjač,indicira da se puni baterija,međutim,nakon vremena koje bi bilo potrebno da se baterija napuni do kraja, i dalje je na jednoj crtici.. da li je to hardver il softver problem ? hvala unaprijed
Ovak, kao sto pise u naslovu trebo bi neki nacin kojim bi mogao napravit hardreset moba. U uputstvima nigdje ne pise,a pitao sam i Mobis koji mi nisu rekli nista praveci se da neznaju kako to ide. Dali treba neki program za to ili postoji neki manualni nacin??:crazy::crazy:
Imam problem s ovim mobitelom: ekran ne radi , htio bih iz njegove interne memorije izvući kontakte, međutim nemogu jer ne vidim prebaciti sa mass storage na način za ovi suite. Zna li itko postoji li ikakav način da to odradim
Sta mislite,koja bi alternativa defaultnom browseru bila? S obzirom da je ovo TS.
jel ko uspio vidi sam da je dostupno i ima dosta poboljšanja ali nažalost za našu regiju ništa!??:hrv::sheriff:
Danas sam malo testirao ovu Nokiju... evo nekoliko prvih dojmova: Veličina je po meni jako dobro pogođena, jer nije tako širok kao većina ostalih smartphone-a i normalne je dužine, nekih pola cm duži od recimo Nokije 6300. Lijepo bi bilo da je mrvicu tanji, recimo u odnosu na iPhone je baš...
bok, molim nekog ,ako mi moze reci/pokazati gdje naci navedene postavke u podešavanjima se nudi ovo: naziv veze: nositelj podataka: naziv pristupne točke korisničko ime zatraži zaporku zaporka
Pozdrav! Zanima me servisiranje Nokie 5800xm,prije mjesec dana puko mi je display i touch screen,pa sad planiram kupiti novi zamjenski display i tocuh screen ali neznam da li se to isplati hoce li dobro raditi na moj dodir i ostalo?
Nigdje nisam našao prikladnu temu pa da ovdje pitam.Koliko zapravo N97 imam memorije ? Kad nesto instaliram nudi mi 3 opcije mem.kartica, masovna pohrana (slobodno oko 30 gb) i mem telefona....Nije mi jasna razlika između ove 2 zadnje opcije...
Molim pomoć! Kako mi je stara sim kartica štekala prebacio sam sve kontakte na memoriju telefona. U T-com-u sam zatražio novu karticu sa starim brojem. E sad nemogu nikako da otkrijem kako da kopiram sve kontakte nazad na novu sim karticu. Hvala Rješeno. U postavkama imenika postaviti da se...
Imam 5230 i kad odem u pozicioniranje pod vrstu pozicioniranja nudi BT gps i mrežu, zar je moguce da 5230 nema gps chip ?
Za sve oni koji žele iskoristiti kvalitetu i veličinu ekrana svoje Nokie 5800 za gledanje filmova, spotova i slično, preporučujem program Video To iPod Converter (nisam siguran, mislim da je free of charge)! kad ga instalirate, u instalacijskom folderu (C:Program files/...) pod profiles folder...
Prije nekoliko dana sam na PC-u promijenio lozinku interneta, na mobitelu se bez problem poveze, ali ne moze na internet jer moram promijeniti lozinku a neznam kako...
Nudi mi jedan momak N97 po povoljnoj cijeni, elem, kaže da ponekad iz mikrofona zapišti nakratko, i prestane. Ima li ko ideju šta bi to moglo biti? Jel softverski neki kvar koji bi se riješio update-om?
Kako doma odkodirati ovu nokiu, t-mobile?
Pozz ljudi ovako! Posto sam morao mijenjati maticnu plocu na telefonu i citav oklop nestala mi je ona naljepnica na kojoj je pisao product code i bar code i ostale stvari. Zelim telefon staviti na aukciju na ebay a zato mi je potreban bar code broj od uredjaja. Da li i ma neka dobra dusa koja...
pozz svima volim šarafiti po mobitelima i frend mi dao nokiu x6 sa potrganim touch ekranom, mob je normalno radio samo što se nije moglo tipkati, naručo sam s ebay-a novi ekran i sad kad sam sve složio mob se neče više upalit samo zavibrira zašto???
trenutno imam v 51.0.002 gore.koji najnoviji mogu koristit,ako eventualno nema balkans ? navifirm mi izbacuje 51.9.2 black metal proto.a verzija prije ima indija,kina euro italy ,rusija itd ???
Imam nokiu 5800 xm i nekad odjednom ekran prestane radit. Ne skroz al se boje zamute i razvucu po ekranu. To mi se cesto dogadja. Problem riješim tako da par puta udjem u meni i okrenem mobitel i zaključam i otkljčam par puta. Onda se ekarn vrati. Dal itko zna do čeg bi moglo bit jer me živcira a...
Pozdrav! Imam jedno pitanje u vezi gore navedenog. Naime, kupio sam N97 prije 2 dana, i sad pokusavam da se spojim na WLAN. Kad se spojim sve uredu internet radi, ali kad zavrsim na netu sta sam htio vidim da mi se trosi kredit/bon sa kartice. Nije mi jasno jel treba WLAN da trosi kredit/bon?...
Evo novi sam na forumu i ispričavam se ako ovakva ili slična tema već postoji ali pomozite!!! Ja sam početnik i htio bih updejtati novi firmware na 5530!! Molim da mi neko detaljno opiše postupak, potrebne programe i stavi koji link HITNO jer mi je mob strašno spor. Sad je na njemu verzija 11.0.054...
Prije svega pozdrav, kao sto naziv teme kaze sigurnost. Mislim na sigurnost tj. kako da zakljucam poruke ili neki folder za slike, video i muzike? Trazio sam po opcijama nisam nista mogao naci :( Hvala na korisnim odgovorima. :) EDIT : Ovako imam jos jedan problem da ga nevedem da nepravim...
Imam originalnu N97 32GB iz Finske. Ali problem je što mi se zadnjih 2 mjeseca nenormalno baguje, znači šteka, gubi, restartuje, gubi mi se memorija. Nekad zapravo često zna zablokirat tako da ništa ne mogu dok ne izvadim bateriju iz nje. Zna li netko šta bi moglo bit i kako bi se moglo riješit....
bok svima, dal me možete uputit kako izbrisati nepotrebne fajlove sa 5230,osloboditi malo memorije ( radne) ? iako sve kaj instaliram trpam na karticu,sms memoriju isto,memorija telefona se nekad spusti na ispod 10 mb i onda pri koristenju nekih aplikacija traži da izađem iz svih ostalih jer je...
Pozdrav ljudi! Htio sam očistii zaslon mobitela, maknuo prednju maskicu, no, nažalost malo PREJAKO i ode flat kabel od touch screena - ništa - mobitel totalno van funkcije. Ode senzorika a touch ne reagira. Mobitel star 2 godine bez garancije... popravak ikakav? Moguće? Nemoguće? Naručiti preko...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma