Symbian Nokia mobilni telefoni v9.4 sa touch screen-om, kao 5800 i N97
dakle imam problem sa GPS-om, update-ao sam software na V40.0.005, instalirao Nokia maps (one free sa njihove stranice) i htio da probam kako to radi. gps trazi i trazi ali mi na kraju napise onu poruku da gps ne radi u zatvorenim prostorima (ja bio vani na parkiralistu), ima li tko problema s time...
evo ako sam otvorio krivo temu negdlje sorry ljudi.... Trebo bi samo neke stvari da pitam... Dali se moze ugasiti zvuk na kameri kada se slika program lcg jukebox 2.41 i 2.42 i 2.43... crackirani i necrakirani kada ga pokrenem radi sve ali cim idem da otvorim pjesmu u folderima izbaci me...
Cudno mi je skroz da nema ni jedna tema za ovaj mobitel koji se vec neko vrijeme moze kupiti u nasih operatera sudeci prema cjenicima.. Meni se stvarno cini ok, i super bi mi dosli komentari ljudi koji su si ga vec uzeli. tnxx
dal mi može neko reći kako se aktivira mig 33v42 jer je mi treba uz program fring na n97,
Dragi "moji", situacija je ovakva... napravio sam animaciju (640x360) u 3d Max-u (.avi) i u Gif Animatoru prebacio u .gif. Htio bih da se na mojoj N97-mici vrti animacija u pozadini.... međutoa... pojavi se slikica, ali niš se ne "vrti" :cry: Zanima me u koji format da prebacim animaciju...
Pozdrav! Imam jedan problem koji sam uocio odma nakon kupovine. Radi se o zelenom pikselu koji je stalno aktivan. Otvorim kameru, i bilo crna slika (tama) ili neka slika, uvijek stoji taj zeleni piksel i dosta bode u oci. Kao da ima mrtvi piksel, ali nema jer se to samo dogada u kameri. ...
evo meni jos jednog problema... nakon sto sam uradio update na n97 v21.0.045 sve mi ok radi.. ali mi je se izgubio fm transmiter i nema ga nikako :S znaci nema ga tamo u app folderu i nema ga u music playeru kad pustim pjesmu ono pa opcije pa fm transmiter :S sad me zanima jel se to...
Kad stisnem na instalirane datoteke samo se pojavi zatamljeni ekran i tako stoji! A kad izvadim memorijsku karticu van onda hoće!
imam nokiu 5800 xm i laptop koji je spojen na internet mobile internetom. mene zanima dali je moguće da ja nekako povežem mobitel i taj laptop (wlan-om ili kako već) tako da mogu koristit internet i na mobitelu. hvala!
Bio mi je mobitel na servisu i nisu ga popravili. Vratili su mi ga i napisali da je mehanički oštečen i da je potrebna zamjena glavnog modula. Cijena tog popravka bi bila oko 2,800 kn, a nova nokia 5800 košta još i manje. Ima tko neki savjet, jer su mi rekli da ga mogu samo u smeće baciti!? :mad:
Prije nekoliko dana mi se pocelo mi se pojavljati nesto (pogledaj slike) i to nikako nisam mogao iskluciti, baterija mi se trosila ko nenormalno, za pola dana i manje mob je vec cvilio da je baterija prazna, ja nemam pojma kako da to iskljucim, a ne zelim potpuno iskljuciti, znaci zelim imati 3G i...
Pozdrav! Jucer kupio mob i odma mali problemcici... Imam karticu MicroSD iz Xperie u mobu, i kad ugasim mob, kad ga zelim upalit - nece. Onaj prvi nokia logo ekran stoji nesto dulje i nakon toga se sve ugasi. Nakon par paljenja/cekanja/memorijska van, mob bez problema upali. Kartica je...
Evo nacina kako resetirati uređaju N97 i mini N97 Mora telefon bit ugasen, i drzite tipke shift+delete+space i tada stisnete tipku za on-off, i drzitejos koju sekundu sve zajedno,znat cete da je resetiran ak vam pri ukljucivanju trazi postavke drzave i ostalo.
jeli neko mozda instalirao nimbuzz za nokiju 5800 i da li ima kakva iskustva. Po raznim forumima se prica da je nimbuzz bolji od fringa pa me to zanima. Nisam jos isprobao ni jedan od njih pa neznam sa kojim da probam, odnosno kiji je bolji!
Situacija: Touch je radio ali je lovio desnu polovicu ekrana samo (npr stisnem slova g,h ili i--on lovi m,n ili o...,6 umjesto 4).. Pritisnem prstom display i malo ga čvršće prođem lijevo desno ili gore dolje, ili ga trknem (mob) sa strane i nakon toga touch proradi i neko vrijeme radi... Tako je...
Pozdrav! Posjedujem Nokiu 5800 (V 11.0.008), zaključan, vipov, zanima me da li je moguce hakirati/crackirati MobiSystems OfficeSuite 5 da radi na mome mobu bez problema??? Da li je dovoljno samo skinuti trial verziju pa ukucati serial ili ??? :hm:
UPDATE! (vidi post #2) Iako kodnog naziva N97 mini, (službeno još ne najavljen) mlađi brat nokije N97 i nije toliko manji. Ekran je spao na 3,2'' i na tipkovnici nedostaje d-pad, što svakako znači da uređaj ima manje dimenzije, ali samo malo manje. Po karakteristikama su gotovo identični no...
jel netko možda ima iskustva sa zamjenskim baterijama, kao npr ova 1650mAh http://cgi.ebay.com/1650mah-Spare-Battery-for-Nokia-5800-5800XM-5802XM-NEW_W0QQitemZ350309781089QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item5190170e61
Može li pomoć kako ovo najjednostavnije napraviti.
http://www.gsmarena.com/nokia_x6_16gb-3109.php TFT capacitive touchscreen, 16M colors 360 x 640 pixels, 3.2 inches OS Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 CPU ARM 11 434 MHz processor Camera 5 MP, 2592x1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, Dual LED flash battery, Li-Ion 1320 mAh....
Zanima me dali se ikako može uzeti Pozadina iz teme koja je u .sis formatu?
ovako,radi se o mobitelu nokia 5800xm kupljenom pocetkom prosle godine,prije otprilike mjesec dana doslo je do problema s ekranom,kad otkljucam mobitel pojave se vodoravne crte po ekranu,to stoji par sekundi i makne se samo od sebe,neznam ima li to kakve veze ali pocelo se dogadjat par dana nakon...
Kako na nokiji 5800 xm podesiti uštedu energije, ne mogu nikako naći tu opciju u meniju.:hm:
Imam problem s OVI pc suitom... cim spojim mobitel na komp...otvorim ovi...sinkronizira poruke, kontakte...ali cim dode na muziku odmah se sve zblokira... izbrisao sam i instalirao najnoviji ponovno i opet isto...i uvijek mi se zblokira... imam WIN 7 x64 neki savjet? hvala...
Pozdrav svim ucesnicima foruma i ujedno jedno pitanje!! naime imam Nokia 5800 XM i koristim njen realplayer da bih gledao preko interneta i preko stream razne TV online. E sad, realplayer koristi file .ram da bi se prikljuciio na net i poceo da prikazuje odredjenu stanicu. U zadnje vreme vidjam...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma