Symbian Nokia mobilni telefoni v9.4 sa touch screen-om, kao 5800 i N97
Nije mi prvi put da vršim nadogradnju software-a, ali je prvi put da imam problem. Skinuo sam Nokia Software Updater, instalirao ga, spojio mobitel USB-om, pokrenuo program ali nažalost uvijek se završi ovako: Profil tokom procesa je General, baterija je puna a OS je Windows 7 64-bitni. Šta ne...
manual kaže ovo: Display settings Select Menu > Settings and Phone > Display. Select from the following: Light sensor — Adjust the light sensor sensitivity of your device. The light sensor turns the lights on when the lighting of your location is dim and off when it is bright. kad to...
Mobitel koristim dva tjedna. Od početka sve na njemu radi super. Pošto s mobitelom ne dolazi memorijska, kupio sam Sandisk-ovu microSDHC 4GB. Na nju sam instalirao Garmin 5.00.60 i zadnju verziju Ovi maps-a, tj. samo karte jer aplikacija se instalira na memoriju telefona. Nakon tri dana korištenja...
kolika bi bila cijena novog ekrana i touch screena za nokiu 5800?
Pozdrav! Imam Nokiu 5230 i instaliran Garmin i Nokia Maps. Problem je što GPS pokazuje krivu poziciju. Kada se vozim onda kasni barem 50-70 metara što me jako nervira. Na Nokii 5800 mi se to nije nikada dešavalo. Također mislim da jako loše pokazuje trenutnu poziciju na karti kada mirujem....
dali zna netko kako instalirat firmware 2.0 na N97?
Molim vas da mi ako ste u mogućnosti svojim odgovorima pomognete oko mog problema... Naime i mam nokia 5800 xm i imam problem sa ekranom i tipkama call i end call, na prvom ekranu neće da mi rade niti tipke niti ikonice za poziv i imenik, pokušao sam ukloniti sve igre koje sam instalirao na...
Dobio sam jučer Nokiu N97 iz Švicarske, ali nema Hrvatski meni u softwareu. E sad... Kako ga je najjednostavnije ubaciti (HR izbornik) Koliki je problem mijenjati/nadograđivati/ubacivati novi Symbian općenito u te modele, da li je to jako opasno s tim se igrati... Eto, pa ako se ikome...
Pozdrav. Ovo mi je vec treca Nokija iz visoke klase koja ima problem da ima prasine ispod ekrana. Naime,to sam skuzio vec nakon mj. dana(kupio ju pocetkom 1.mj. u Vipu na pretplatu) i sad prije tjedan dana je poslao u Mobis,usput da i zamjene lecu kamere,sto i jesu napravili. Ali,prasina je tu...
pozz raja. imam problem sa nokia PC SUITE. Pc suite ne moze nikako da mi prepozna mob (5800 xm), ja vlja mi neku gresku sa driverima mtp device driver. Goglao sam, trazio svasta, probao svasta, ali nista nije uspjelo... ako neko ima isti problem da mi pomogne rijesiti... pozz
Nakon dva mjeseca korištenja mobitela pojavile su se prve ogrebotine na ekranu. Bio sam vrlo pažljiv kod korištenja, samo stylus i prsti/nokti. Ali eto, dogodilo se. Nije tako jako uočljivo ali, pogađate, svaki put kad pogledam vidim te ogrebotine. Pokušao sam sa zaštitnim folijama ali nije to...
Pozdravljam forumaše. Imam jedno pitanje, ili bolje reći problem. Na N5800 sam instalirao Gmail, preko Nokia Messeginga, znači da tamo pod "porukama" imam inbox, i e-mail mi se prikazuje kao obična sms poruka. Stvar radi odlično ukoliko se spajam na spremnik preko svoje kućne wlan mreže, ili...
Evo upravo ga uzeo u Vipu i koristim ga na T-mobile. Ali mi za svaku primljenu poruku posalje vrijeme oko 6 sati unaprijed. Ako sam sebi posaljem onda je vrijeme OK. Jel ima netko slican problem? Meni ko da je poznat od nekih starih Nokia :sos: Drugo pitanje u vezi navigacije. Dobio sam godinu...
Dali je netko kupovao preko ebaya dodatnu opremu za N97 ? gumena kučišta,držaći za vjetrobransko staklo itd... Kakva su iskustva i sta ste kupovali?
Pozdrav, da li netko zna kako editirati temu na Nokiji 5800 XM.Skinula sam temu koja mi se sviđa no problem je što kad pišem poruku slova su skoro bijela , a i pozadina je tek neznatno tamnija. Trebala bih promjeniti boju fonta ili pozadine.Aj tko zna ...:hm::hm::hm:
Kako spojiti N97 na tv ? Imam film na mobu i želio bi gledati na tv-u... Dobio sam uz mobitel onaj kabel na jednoj strani USB, a druga strana ima 2 izlaza... :sos:
Ljudi imam jedan problem, upravo sam na racunalo spojio mobitel i na njega prebacio par word dokumenata koje bih trebao prenijeti kod kolege, dokumente sam spremio u novi folder koji sam napravio na mem. kartici. Kad sam odspojio mobitel sa pc-a i pokusao uci u novi folder nisam mogao, ustvari u...
Imam ruter siemens sx 763 i uredno se nokia spoji na mrežu ide vreme trajanja ali ne otvara ništa.Nokia je kodirana na 98.Neće da konfigurira pristupnu točku i ključ sam upisao i opet neće.Jel treba šta gdje podesiti ili instalirati.Hvala
Dakle dal postoji mogučnost da spojim nokiu 5230 na internet od pc-a. Molim pomoć jer mi je to jako bitno! Sljedi nagrada ak se spojim.
http://www.gsmarena.com/touchdriven_nokia_c6_strikes_with_a_slideout_qwerty_keyboard_-news-1508.php http://www.gsmarena.com/nokia_c6-3229.php
imam BIG PROBLEM..ubacio sam neku aplikaciju koja očito nije za njega bila i mob mi se samo ugasio i kad bi ga htjeo upalit mi pali,gasi ekran i preljevaju se boje..dali mi može netko reć šta da uradim da to napravim? problem riješen..ako netko ima isti takav problem treba uradit slijedće..kad...
Prilikom hard reseta mobitela(radi oslobadanja memorijskog prostora) zakljucala mi se memorijska kartica. Hard reset je radjen prema sljedecim uputama: http://www.allaboutsymbian.com/features/item/How_to_free_up_space_on_disk_C_on_the_Nokia_5800_XpressMusic.php Zastekalo je na 8. koraku kad se mob...
Ovako...na N95 pritiskom na tipku menu-i i drzanja pokazao se mali kao izbornik s ikonicama aplikacija koje su i dalje otvorene i rade u pozadini...obicnim pritiskom na tipku C te aplikacije bi se mogle poizgasit... Kako da to napravim na N97 mini? stisnem onaj gumb za meni, drzim par sec i...
Da li postoji neka aplikacija za 5800xm koja bi u odredjeno vreme skinula mobitel sa mreze i u odredjeno ga ukljucila na mrezu. Ako se neko seca Motorole mpx200, zna o cemu se radi. Hvala. ** Pripazi na naslove tema i upoznaj se s pravilima podforuma:...
Neki dan sam u Vipa kupio Nokiu N97... Zanima me sta je sve najbolje namjestiti u postavkama da mobitel najoptimalnije trosi energiju... Koje postavke za wlan i gprs ? Stavio sam da mi se spaja uvijek na wlan akd sam kod kuce, ali opet nikako nisam siguran jeli spojen na gprs od vip-a ... Kako...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma