Symbian Nokia mobilni telefoni v9.4 sa touch screen-om, kao 5800 i N97
mene zanima kako vratiti tvornicke postavke ali da se sve izbrise iz telefona unaprjed hvala
Planiram kupiti 5800XM (tele2, pretplata), ali nakon svi tema o problemu s ekranom na ovom, ali i stranim forumima, počeo sam se misliti. Sadašnja 6288 je bila u Mobisu već 5 puta, upravo zbog identičnog problema, 3 puta su tvrdili da je mobitel ispravan, poslje su problemi postali učestaliji pa je...
ovako, prije par dana sam kupila navedenu nokiu... i kad počnem pisat poruku želim uvest smajlić, kad ono nema ih u simbolima ... reko hajde napisat ču dvotočka zagrada pa će se prevest, ali ništa... ostane na dvotočka zagrada a ne ovo :smile: ... mislim dosta je dobar mobitel da nebi imao...
Imam jedan mali problem, ako možda netko zna rješenje? U stvari i nije problem, ali... Imam 5800 Navi edition i na kartici mi te mape pojedu skoro pola kapaciteta, koji mi treba za glazbu! S obzirom da mi treba samo nekoliko mapa (tipa njemačka, italija, španjolska, engleska..., odnosno ne treba...
Pozdrav svima, zanima me jeli se ikako moze ubacit ( skinit ) hrv jezik za onaj defaultni citac poruka koji ovaj mobitel ima ? ( ako moze di skinit i kako ubacit ) pošto ima samo engleski... hvala svima unaprid.
Evo ovako kao sto naslov sam govori zanima me da li postoji neki nacin da koristim internet konekciju od racunara na svom telefonu, ne zanima me ono preko wi-fi nego da li se mozhe sta izmuljat preko kabla? I josh jedno pitanje imam mada nije bash vezano za ovaj naslov, a radi se o mogucnosti...
Koji besplatni voip program mi preporucujete da podrzava SIP za X6, jer imam Sip account da radi sa Wlan. Sa tim Sip accountom mogu zvati jeftino na fiksne brojeve po evropi...
pozz zna li tko mozda kako da maknem kod za zakljucavanje pri paljenju mobitela bez da znam taj kod,jer je taj kod mijenjan...prijatelj ga je zadnji put mijenjao u subotu uz alkohol...pa znate sami sta je bilo...uglavnom taj kod trenutno nezna...postoji li kakva mogucnost nekog master reseta da i...
Imam 125mb besplatnog prometa w/walk, pa bih htjela iskoristiti na skidanje pjesama na mob. Isla sam na gornju ikonu upisala youtube itd, nasla pjesmu i neznam gdje cu klikati da prebacim pjesmu na mob. Hocete mi pomoci??:cry::cry:
na doticnom mobitelu imam firmware od c6,do prije koji dan je sve radilo ok,i odjednom se pocela gasit sama od sebe a baterija puna,zna i cjeli dan izdrzat a zna se ugasit svako malo, stavio sam najnoviji firmware od c6 tj. flasho no i dalje se to zna desit...u cemu bi mogo biti problem??? jer je...
Zanima me kako radi navigacija na nokia 5228 mobitelu a da se ne moram vezati na internet. Kao da imam nekih problema jer ne može naći moj položaj.
U toku flešanja nokia-e 5800 po uputama sa ovog linka http://www.symbianzone.co.cc/2010/08/how-to-install-n97-c6-firmware-on-nokia.html dođe do poling sve ok i onda kad se treba da pojavi ono nokia samo počne slika na ekranu se sjeckati i nista nece dalje ne mogu nikako teelefon ukljuciti kasnije...
Evo imam u zadnje vrijeme probleme sa Nokiom.. nosio sam je na popravak tj imam garanciju, problem je bio stalno gašenje mobitela u džepu ili u ruci, i odvojen desni dio skroz gore.. ugl to je popravljeno i nema više toga gašenja ali eto nakon nošenja mobitela, sad se počeo restartirati, nikad se...
Kako funkcionira ta navigacija, na pretplati sam, uz produzenje dobila nokiu povoljno? Niti nema u paketu USB, gdje ga ima u zg. jeftino kupiti?? Pomoc!!
Pozz svima, zanima me postoji li neki dobar program za pracenje potrosnje interneta ? npr. meni bitne stvari, da se moze svaki misec resetirat da krece od nule ( tako da mogu pratit misec po misec), jer ja iman program "Data Quota" ali je los, nemoze se nista na njemu radit, samo vrti potrosene...
Pozdrav drustvo...ovako nedavno sam kupio novu n97 ..ii bilo je sve ok..onda su pocele njene klasicne mane..restartanje ovo ono..all rijesio sam to tako sto sam ubacio novi soft V22.0.110 ..ii sve je ok..prije nisam imao hrvatski jezik a ni sad...aa to bi zelio..jer mi je dosadio engleski...
moze li mi neko pomoci..imam nokiu 5530 xpressmusic ali imam problem sto se uvijek gasi sama od sebe kad god pokusam nekog nazvati. Unaprijed hvala :)
Kao što u naslovu piše,imam problem sa Tele2 mrežom. Znači zamjenio sam kompletnu maskicu osim prednje di je ekran (to se nisam usudio :P) i sve uredno radi osim te mreže. Na Tele2 mreži sam i kad idem u postavke na traženje mreže baci mi samo T-mobile i Vip. Prije toga mi je davalo i Tele2 i još...
Bok. Kupio bih mobitel od jednog lika, kaze da sve radi ali ima jedan problem koji kaze ovak: kad je mobitel hladan, ekran mu se zaledi na par sec, moras ga drzat u ruci malo da se ugrije i onda sve radi bez problema, e sad majstori pomagajte posto se prvi put susrecem s malo boljim mobitelom, koji...
Zanima me da li ta aplikacija funkcionira na nokia 5800 jer ima fise fajlova i di sta ide ako ima tko znanja ...ali zanima me da li to uopce funkcionira na nokia ako se ubaci u nju??? Hvala..:cthumbup:
bok može li se nokia 5230 flashati u c6 ili n97 i ima li to smisla uopće? hvala
Ukoliko neko ima problema sa usb ili ukoliko zeli da prebacuje fajlove preko wifi mreze, moze probati: - Dukto (pre upotrebe programa, na telefonu morate imati instaliran ftp://ftp.qt.nokia.com/qt/symbian/4.7.1/ - potrebno je skinuti samo instalacioni fajl. Dukto mozete skinuti sa:...
Pozdrav, danas mi je došla pod ruke nokia N97. Odlično i brzo radi ali ima problem u qwertz modu sa hardverskom tipkovnicom. Kada pišem na njoj i pritisnem recimo slovo a dobijem a1, slovo s dobijem s3 i tako nasumice dobiveni brojevi i kombinacije slova koje se ponavljaju. Tipke sa desne...
Trazila sam u upra.programa,inst.programi i nisam nasla karte.Unutra je ovi stor i ovi client, i igre sta sam inst. Kako ih vidjeti i koliko ih je? I jos jedno pitanje, dali ta nokia podrzava video poziv,ako ne dali se program moze instal. i koji?
Na nokiji mi zvucnik od slusalice totalno slabo radi... U tisini tesko cujem sto sugovornik prica... Kad je bio nov to nsian primjeciva znaci radilo je... vjerovatno je postupno oslabilo... U cemu bi mogao biti problem? Ili da saljem pod garanciju ? Inace mi mob. cesto stoji kraj mene kad se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma