Symbian Nokia mobilni telefoni v9.4 sa touch screen-om, kao 5800 i N97
Da se malo vratim na zaboravljeno.... Zamjenio sam N82 za 5800 i što se tiće Youtube zafrko sam se, mogu ga gledat samo na youtube mobile a tamo je uzasno suporen, nema mogucnosti downloada i dr. A programi kao sto su Mobitubia emtube i drugi jos nisu napravljeni za 5800 a ocito ni nece biti.
Skinuo sam super programcic ScratchPad (http://www.bitsforfree.eu/prod_detail_020.php)za Nokiu 5800 Xpress,sve radi odlicno ali neznam kako ucitati spremljene biljeske,pa ako tko zna:confused:
Bok. Imam problem sa Internet vezom preko WLAN-a na Nokiji 5800. Ponekad (često) kad otvaram neke stranice (ili koristim Google Maps) Internet veza jednostavno stane i gotovo. Znam da problem nije u Internet vezi koju imam kod kuće jer u isto vrijeme mogu bez problema otvoriti stranicu na laptopu....
znate li mozda oce li nasi operateri ponuditi ovaj mobitel
Posto se po prvi pit susrecem sa Symbianom, imam pitanja. Di je bolje instalirati aplikacije, na memoriju telefona ili memorijsku karticu? Procitao sam da nekim ljudima aplikacije jedu memoriju. Di mogu vidjeti koje mi se aplikacije automatski dizu, tj di to mogu regulirati? E, i di mogu...
Nemam istaliranu Nokia maps aplikaciju na mobitelu pa me zanima dali netko zna odakle ju skinit ili kako da ju vratim na mob? Mislim da je nestala nadogradnjom software-a, ali nisam siguran. Imam Garmin, ali želim i Nokia maps. Edit by Ico: ubuduće pripazi na naslov inače tema leti u smeće!
na slijedećoj stranici možete naći svašta za vašu 5800 XM http://dabramic.blogspot.com/ Edit by ico: daj drugi put pripazi na naslov te malo više riječi napiši, slobodno i koju rečenicu
Stavio sam Nokia maps loader na komp. Ukopčao sam mob sa "data transfer" via kabla. Upalio Nokia maps loader na PCu. Odabrao Hrvatsku. Kliknuo da se stavi na mob. I niš... Nema promjene. Nema npr. Čakovca. Nije ga ni prije bilo. Bilo bi super da ima glasovno navođenje, ali ajd, to nema,...
Htio bih otići na Rapidshare, skinuti film, i pogledati ga. Nasao sam WinRar Mobile, ima nekih 150Kb, ali je .jar. Hoće li Java aplikacija raditi na 5800? E sada, kad sam otpakirao, hoće li mi vrtiti .avi ili .wav? Citao sam malo drugdje, i neki vele da oće, neki neće. Ako neće, jel...
Evo, pitanje iz naslova. Npr. našao sam Marble Matze, ali je samo za Indijsko tržište... Pa me zanima postoji li način da mi proradi (instalira se normalno- ali neće se pokrenuti)? Ili to program provjerava product code (koji ne mislim mijenjati- tek sam kupio mobitel pa da ne ode garancija)? ...
Evo jedno pitanje, cesto browsam stranice koje sadrze japanke znakove, te slusam japansku glazbu ali mobitel ocito nema podporu za japanske znakove pa dobijam kocke, e sad citao sam na netu da mogu kopirat fontove u "resources/fonts" folder na microSDu fora bi trebala radit ovako...
http://www.gsmarena.com/two_touchscreen_nokia_phones_leaked_by_nokia_look_promising_-news-790.php Ivalo -3.5" wide touchscreen, -32GB ROM, -AGPS, -FM transmitter and receiver, -5MP camera, -WiFi, TV-out....
Zanima me, kako radi GPS na mobitelu? Razmisljam kupiti mobitel sa GPS prijemnikom. Dali se to posebno plaća? Vidim da u T-moblieovoj ponudi telefona postoji i neka posebna stavka da je GPS godinu dana besplatan. Ne razumijem, pa GPS JE besplatan inače. Što se tu plaća? Kokretno, gledam nokiu...
http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic_previewed_and_pictured_seems_cool-news-603.php * Quad-band GSM (850/900/1800/1900), UMTS 2100, GSM/Edge, HSDPA connectivity * Symbian S60 Taco 5 OS * 3.2″ 640×360px, 16M color touchscreen display * 3.2mpx autofocus camera with dual...
Nokia je predstavila Symbian S60 s touchscreenom. Tako se uz Symbian UIQ pridrižio i Symbian S60 s ekranima osjetljivim na dodir. Link
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma