Symbian Nokia mobilni telefoni v9.4 sa touch screen-om, kao 5800 i N97
Danas popratio sluzbeno predstavljanje na press konferenciji. Kratki info: Kako je rekao sam g. Attila Der, country manager Nokije Alps Adriatic, ovo je najvazniji dan za Nokiju danas misleci na to da je ovo prvi Nokijin uredjaj koji dolazi sa OVI aplikacijom i uslugom. OVI usluga je prekretnica...
Da ne duljim previše, ponekad mi se dogodi da mi se memorijska kartica "izbaci" sama iz mobitela, samo odjedanput vidim poruku "Unsafe to remove memory card" iako ja karticu nisam izvadio iz mobitela niti sam ju namjeravao izvaditi, uz te poruke mi se pojavljuju poruke poput "disk...
Neznam kaj je tu lose... slike su odlicne... Mobitel je XM a slike su odlicne... nema kaj...
Ovak, interesira me dal je moguce zamjeniti OS na mobitelu... Al u potpunosti ne one neke MMMOOO-eve aplikacije tipa M1 koje pretvaraju Symbian u Android ili sl. ... Dakle, jel je moguce na 5800XM staviti naprimjer Android, iPhone OS ili Windows Mobile? NEMOJTE mi se smijati ak je moguce...
Ljudeki, interesira me kolko je prodano ovih nokia... Nasao sam dosta clanka na netu al kad pogledam datume sve je najmanje 4 mjeseca staro pa...
potpuno nova Java za s60 v5 mobitele... aplikacije se brže otvaraju i brže su: http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-java-runtime-20-for-s60
Pročitao sam na nekoliko sajtova da je izašao update za Adobe Flash, koji se radi preko aplikacije App. Update koja je dostupna od v20 nadalje. Ja taj update ne mogu napraviti, jer mi App. Update niti ne radi, tj izbacuje poruku all applications are-up-to-date. Probajte napraviti update, pa...
Ovako: Jako mi je dobra aplikacija ScratchPad i volim je imati na home screenu svoje 5800-ice, ali ikona je totalna katastrofa! Pa sam je odlučio sam zamijeniti. Jar file sam raspakirao i promijenio ikonu, ali sad neznam s kojim program jar file opet mogu zapakirati da bude funkcionalan?...
Slike slikane sa N97 možete vidjeti u slijedećoj temi: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=63657 pa pišite svoje komentare
Imam problem sa wi-fi mrežama,jedno vrijeme je radilo sad na koju god se spojim piše pristupnik ne odgovara :(( napravio sam i hard reset,opet isto
Jel moze neko da mi pomogne kako da instaliram yahoo mail na 5800 ? radi savrsheno sa gmail ali ovo nece. P.S. Ako moze i da mi se objasni kako da dobijem "novu poruq" a ne samo zvucni signal kada mi stigne mail na svim nalozima koje sam napravio (mogu 10) Hvala u napred.
Prije jedno 2 mj mob i je upao u vodurinu. Običnu vodu, ne morsku. Drugi dan sam ga odmah odfurao u Mobis, znaci, nije proslo ni 24 sata otkako se to desila. Zaprimili su mob i rekli da će pogledati. Dan poslje, mob pogledan, kazu nije mu nista - zasada. WTF zasada? Kaze tip, pa ako sada...
pozdrav, imam ovu aplikaciju ali nikako da podesim postavke kako treba. ako je netko u toku, moze li mi reci jel se moze koristiti t-com mail i kako da podesim postavke, te kako podesit postavke za gmail i hotmail. na ovoj slici me najvise zanima domena. ostalo je manje vise ocito, samo me...
Trebao bih pomoć oko neke aplikacije koja bi mi bila MSN na Nokii 5800 te da front camera bude ujedno i web camera. Posto je ona touch screen, vjerojatno ne moze bilo koji program gore. Hvala na pomoci, ja sam amater. :)
pozdrav, evo ukratko: ne pali se nokia vise. nije koristena bas, stajala je mjesec dana pa kada sam je palio radila je normalno pa sam je ugasio pa opet upalio i sada se ne pali vise. ponekada vibrira, alitot je sve... sada ne znam dali je to softwareski ili mozda baterija? mobis radi tek od...
Nemoguće hacknuti 5800? Evo, uspio sam se i registrirati na opda forum i zapeo sam na onom koraku di moram ubaciti svoj IMEI i broj koji počinje sa 11, 13 ili 15. Kada sve to lijepo uredno napišem izbaci mi na chinese sljedeću poruku (ovo je prevedeno.): "OPDA network message smartphone ...
Eto problemčić na 5800, naime prilikom dolaznog poziva mob zvoni ali display ostaje crn, ne prikazuje broj ili ime dolaznog poziva? kak to rijesit?
Pitanje za vlasnike koji imaju instalirane Garmine i s. Kako se ponaša GPS kada ste na vodi? Naime, dobro bi mi došao jedan GPS za ribolov sa barkom pa me zanima da li su na kartama ucrtana mora ili služi samo za cestovnu navigaciju?
http://www.mobile-review.com/articles/2009/5800-brak-en.shtml
Neznam da li ste vidjeli ovo, ali N97 se moze preorderat u Americi za samo 524 dolara, i jos dobijes besplatno neki bluetooth koji inace kosta 80 dolara. Mom starom bi trebao takav mobitel, a imamo tetu u Americi, pa me zanima dal bi mogli mi njoj reci da nam naruci taj mob i posalje po nekome u...
evo pronašao sam jedan forum za koji vjerojatno dosta ljudi zna, ali tu je za one koji ne znaju. svakodnevno novi programi, i jako je pregledan.... http://www.noeman.org/gsm/archive/index.php/f-144.html
Znam da za E90 postoji BB klijent. Ima li nesto za nokiu 5800? Hvala na odgovoru.
Pitanje nije specifično vezano samo uz N5800 nego općenito, ali trenutno mi je za nokiu najvažnije! Ima li neki dobar mp3 id3 tag editor s pomoću kojem mogu bez većih problema svakoj mp3-ci (ili cijelom albumu) dodati sliku albuma? Tagovi su mi uglavnom sređeni, ali bez slika, pa bih, s obzirom...
Eto, prije spavanja pogledam desetak minuta nekog filma, taman me uspava. :) No, skuzio sam da se baterija dosta zagrije u tih 10ak minuta. Pod dosta mislim da osjetim kada doteknem mob da je topliji. Inace to nisam primjetio. Jel to bed ili ...?
Jucer dok sam si ugasil mob i ponovo upalil su mi se izbrisale sve poruke i kontakti. Kad idem pogledati memoriju pise za kontarke 116kb, ali ih nema nigdje. I kad probam napraviti kontakt opet se ne pojavljuje u imeniku, a u zapisniku kod poziva mi ima sve one koje sam zval i koji su mene. Je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma