Symbian Nokia mobilni telefoni v9.4 sa touch screen-om, kao 5800 i N97
da li netko zna na koji nacin se moze namjestiti da mi nokia u galeriju slika ne povlači sve slike iz svih foldera? neke slike sam imao u folderu na kartici, ali ih redovito povlači u galeriju slika... da li se to moze na neki nacin napraviti... hvala
Pozdrav, Kupio sam nedavno navedeni mobitel i naravno kao i većina ljudi ovdje postavljao puno aplikacija na njega. Nakon toga sam primijetio da mi je se dosta usporio tj. nekada mi otvara programe po 5 sekundi i isto toliko mu nekada treba da okrene display. Pretpostavljam da mi se vrte neki...
Pozdrav ! Zanima me kada ubacim karticu u T-mobilovu nokiu 5800 kaze da upisem pin i kaze pin prihvacen nakon toga greska kartice . Po toj pretpostavci je zakljucan . Zanima me da li se u kucnoj radinosti otkljuca ,ako da kako ,ako ne koliko kosta unlock . Micanje debrandinga znam da se da...
Pozdrav! Za one koji koriste ovaj mob., zanima me jedna sitnica. Kad je ekran zakljucan, a netko vas zove, kako se moze ugasiti zvonjava? I kako se odbija poziv? Treba li uvijek otkljucavat ekran? Jer ako sam dobro shvatio, za odbijanje poziva treba otklucati ekran, pa Options i Reject. To je 3...
Pozz svima! Evo nova sam na forumu :p i vidim da ste mnogima pomogli pa se nadam da će netko i meni. Nokiu 5800 imam već neko vrijeme, a sad bi htjela staviti na nju još nekih programa pa ako bi netko mogao staviti par linkova gdje bi mogla naći aplikacije i programe. I upute kako ih instalirati....
Dakle, zanima me da li netko zna nekui stranicu sa koje mogu skinut igre na touch za nokiu 5800?
jel moze netko preporucit koji car holder izabrat za nokiu? cisto iz osobnog iskustva ako netko koristi pa da kaze pros i cons:) pozz
Kupio u subotu 5800xm (u tmobile) i idem isprobat video ( snimanje i reprodukcija). Snimim kratki filmić i krenem ga puštat, no čuje se samo zvuk , a ekran crn. Vidi se samo alatna traka (play,pause ..). Idem pustiti neki drugi njegov original film , ista stvar. Htio odmah ići reklamirat uređaj...
Što kažete na to da u ovoj temi napišemo razlike kod ove dvije verzije Symbiana? Ima dosta stvari koje su promijenjene u odnosu na starije verzije i mislim da bi to pomoglo manje informiranim članovima. Ovaj software je relativno novi, koristi se na svega nekoliko mobitela (Samsung i8910, Nokia...
Naime mobitel mi pronađe moju mrežu (t-com,zyxel router) ali nijedan program se neće spojit. Ni opera, ni default browser, ni e buddy... Pa ako netko ima volje malo mi to pojasnit? Nešto treba dodatno podesit ili...?
Molim vas, pitam one koji imaju instaliran neki office pack Kod citanja word dokumenata, kako se prebacuju stranice?, da li pomocu klizača ili pritiskom na display dolazi nova stranica za prikaz? Interesuje me to jer sam na proslom mobitelu(N80) imao instaliran QuickOffice koji je na pritisak...
ovo je prva nokija koju imam da sam razocaran sa baterijom koja nemoze idrzati ni pola dana ako se koristi nesto malo sa neta oko 10 min ili 10min navi jel ima neko jos ovako losa iskustva ili je u mene baterija neispravna hvala mob je star 4 dana
Ekipa, postoji li nacin da se laptop bez wireless adaptera spoji na wifi od mobitela preko usb kabela? Tj, je li moguce koristiti mobitel kao usb wifi adapter?
Nakon instalacije novog updatea(v 30), pojavio se ovaj problem sa ekranom: http://www.youtube.com/watch?v=vrcQqCqj8M0 Nemogu reinstalirati software, radio sam hard reset, nemam garanciju... Da li je imo jos netko slican problem i kako ga rijesit.... Hvala unaprijed.
Jel moguće otkodirati navedeni mob? Mob je zakodiran na t-mobile. Hvala, pozz
Naime moja nokia 5800 nece upaliti,mijenjao sam product code jer sam htio na v30 i onda sam ugasio mob i sad nece upaliti,drzim tipku i pojavi se onaj bijeli ekran i pise nokia i tak stoji.
Kada upalim telefon radi bez ikakvih problema sve dok se ne ugasi svetlo ili se telefon ne zakljuca.Displej pobrljavi i nece da radi sve dok ponovo ne ugasim i upalim telefon!Znacilo bi mi vase misljenje da li je displej ili je kvar u necem drugom!Hvala unapred
Molim pomoć: Imam problem sa uklanjanjem programa koje sam instalirao na N5800. U Programi - Upravitelj datoteka - Mem. kartica - Instalirane datoteke izbrišem instalaciju i to odradi uspješno, dok mi i dalje ostaje ikona aplikacije u programima koja se odabirom "ukloni" u "opcijama" ne briše....
Imam jedan problem kad se spojim na SpeedTouch modem i odem na internet imam FLAT,npr.na fejsu budem malo i sam se modem odjenom restartira?? Pa me zanima ako netko zna koji je problem jer se to nekad desi a nekad ne!
kada želim ukloniti neku aplikaciju iz upravitelja programa dođe mi do poruke: " memorija puna. zatvorite neke programe i pokušajte ponovno". Zatvorio sam sve programe restartirao mobitel i opet isto. Ne želim mobitel vratiti na tvorničke postavke jer bi onda izgubio i sve app koje sam kupio.
Pozdrav postovani clanovi cijenjenog foruma. Zamolio bih Vas za malu pomoc, nikako ne mogu resit situaciju a ovo mi se nikada pre nije dogadjalo. Dugo vremena imam Nokiu N73 i na njom sam radio i sa NSU i sa NSS i nikada nije bilo problema, pogotovo kada sam redovito updejtovao fon sa NSU. ...
Nisam neko vrijeme pratio symb 9.4 pa me zanima jel hakiran full ili samo preko cert?
Uz Nokia 5800 XM se dobije i prateci PC software. Prvenstveno mislim na Nokia OVI suite preko kojega se mogu otvarati dodatne opcije bilo za sinkronizaciju ili prijenos podataka i dosta drugih stvari. Mene zanima Nokia Download program. Imamo ga svi na mobitelu, ali ovaj sta se pokrene preko OVI...
Dan. Nabavio sam neki dan ovu nokiu al sad imam mali problem s njom. Trazio sam malo po internetu al nisam mogo nac rjesenje. S mobitelom sam dobio neke pjesme koje su automatski bile dodane u music library. Sad imam neki popis album tamo koji ne mogu izbrisat nikako. STalno dobivm sljedeću...
Ovako,gleam u specifikacijama nokie 5800 XM i pročitam da ima opciju sakrivanja broja prilikom slanja sms poruke... problem je što ne znam kako.... zna li netko??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma