Symbian Nokia mobilni telefoni v9.4 sa touch screen-om, kao 5800 i N97
Evo jedno noob pitanje: Što je najgore što se može dogoditi njoki 5800 ukoliko se nešto zezne prilikom hackanja sa onim HelloOX, drugim riječima, isplati li se za*ebavati s tim hackanjem softa? Želio bih hackati al malo me to sve brine, pa ono pomozite mi oko dileme. :D Thx :respect:
Kao što svi znamo, noviji Symbian mobiteli nemaju "olovku" odnosno tipku kojom se može označiti više datoteka, poruka, PIM stavaka i ostaloga odjednom, kao što na PC-u radimo pomoću tipke shift. Ne znam zašto su izbacili nešto tako korisno... Na svojoj 5800 sam do firmwarea v31 koristio...
Pozz! Imam jedan problem pa da pitam ako neko zna... Pričo sam na mobitel i nakon što sam prestao pričati vidio sam da mi je baterija pri kraju pa sam mobitel stavio na punjač, ali ekran je svijetlio slabije nego inače kad se radi na njemu ili kad se spoji punjač pa sam ga odlučio ugasit i...
problem je sledeci u autu imam cd player sa bluetouthom i neko vrijeme sam normalno koristio ali sad nece znaci spoji se i ja cujem kad me neko zove ali mene ne cuju a koji god drugi telefon telefon spojim radi normalno PS probao sam i reset
Peticija za Firmware Update Nokia 5800 Ovo sam nasao na jednom forumu i ne znam dali vec postoji ovdje ako da molim Moderatore da izbrisu topic i uvaze moje isprike a ako ne ajmo ljudi potpisivanje!;D:gun: http://www.petitiononline.com/fw5800xm/petition.html
Zanima me jedna stvar. 5800 ima svoj GPS, a čitao sam prije da je moguće preko GPS-a locirati svaki mobitel samo treba znati IMEI. U teoriji to zvuči izvedivo, ali u praksi? Naime ukradena mi je voljena Nokia i ne znam kak bi je mogao vratiti, imate li kakvu ideju? Zahtjev sam predao policiji...
Kupio sam tv-out kabel, spojio ga na 5800, zatim spojio na tv (one 3 rupice), mobitel mi pokaze da radi u tv-out modu (ona slicica sto slici na gamepad), prebacim tv u video mode, ali na njemu nema slike. gdje grijesim? ps.na isti nacin spajam dvd i bez problema dobijem sliku na tv-u
Pre svega, veliki pozdrav svima. :) Nedavno sam dobio telefon kupljen u Americi i imam konstantne probleme sa njim. Kada ulazim u phone->settings desava se da mi prvo izbaci "security mode error" i onda se ceo telefon ubaguje. Izbrisao sam apsolutno sve iz mass storage-a i sa phone...
Zdravo :hrv:, nasao sam jedan softver koji je odlicno zamisljen i odlicno funkcionise. Ali ono sto zelim je da vas zamolim ako neko od vas moze da "preprogramira" ovaj softver i da sa mahanje ruke ustvari prihvatite poziv (ANSWER),a drzanje ruke iznad ekrana iskljuci telefon. Inace aplikacija je :...
Jel ima koji prog ili nekaj, da se spojim na recimo kućni router i da s kompa povučem recimo neke fotke, filmiće ili neke druge datoteke. Nešto kao kad se mob spoji s kablom, pa se s njega jednostavno skopiraju podaci. Jel se može možda kako složiti klasični file sharing, ko na kompu? ...
Pozdrav ljudi, imam jedan problem sa slušalicama koje sam dobio uz nokiu 5800. onaj kontroler i radioprijamnik mi radi super al ne radi gornji dio slušalica... tj. kad malo pritisnem onaj gornji konektor prema sebi onda radi desna slušalica a lijeva ne... dal netko zna kak to rijesiti bez...
Kojim programima editirati neku temu za 5800. Imam par dobrih ali htio bi pocetnu sliku promijeniti jer kod stavljanja druge slike za pozadinu ostaje mi gornji rub stare.
Ovako,imam 5800 i imam- 1200 poruka spremljenih na memorijskoj kartici,koje su s gašenjem mobitela nestale.nema ih nigdje,dok su slike i video još uvijek tu.Što mi je činiti? ovaj u tmobileu mi veli da je otišla kartica u kur**...al ne vjerujem kad još su slike i videi tu... Može li mi netko...
Zanima me što točno znači multitasking?Je li to mogućnost da uređaj u isto vrijeme obavlja više radnji odjednom, tj. da u isto vrijeme na uređaju radi više programa? Primjer:pokrenem PowerMP3 i on krene sa reprodukcijom,stavim ga da radi u pozadini i pokrenem TouchComic (za čitanje stripova) i sve...
Ja si za Božić piknuo 5800 Navi edition. Čini li se samo meni, možda sam kupio felerični mobitel, ali odziv na tipke nije baš instant i katkada je potrebno po 2, 3 puta piknuti na neku "tipku". Kada pišem s olovkom, uvijek prihvaća iz prve, ali ovdje mislim da pritiskanje prstom poput iPhonea....
Pozdrav svima. Evo prije tjedan dana kupio u tmobile-u 5800XM. I sada bi želio staviti neke igre na nju (tipa npr. worms world party). Koliko sam shvatio sve što je crackirano netreba potpisivati a sve što nije treba mi certificat i key sa opda. OK... dobio sam na opda novi certificat i key i...
Da li je moguće spriječiti prikaz određenih fotografija i videa u preglednicima, ili definirati mapu iz koje se (isključivo) prikazuju fotografije i filmovi u foto i video preglednicima? Ako nisam bio jasan: smeta mi što kod pregledavanja fotografija preglednik prikazuje sve moguće .jpg datoteke...
Uzeo sam si danas mrak tarifu s blackberry opcijom na svoj 5800, i nikako nemogu natjerat mail da mi profunkcionira u modu da mogu primit mail trenutno nakn sto mi ga je netko poslao (Activesync), jedino sto sam uspio je napraviti send/recive preko interneta. Neznam ni gdje da pocnem rjesavat...
Ovako,pozdravljam vas kolege. Naime,jucer sam dobio Nokiu N97 polovnu E sad problem: Naime,kada pisem poruku ili sl. na qwerty tipkovnici sve je super,ali donji red me zeza. Kada stisnem onu strjelicu prema lijevom kutu gore(Alt Gr na kompu) on ne napise onaj znak koji je na toj tipki. Npr...
Da li je moguće staviti sliku s animacijom(gif)na wallpaper? Ako postoji kakav program ili?
evo sam kupio nokiu5800 i trazim neki converter da mogu koji divx prebaciti na nokiu (.mp4) ali da mi povuče i titlove. molio bi ako moze link programa .
Evo par igrica za 5800 XM. poanta je u tome da doticna nokia moze citati .swf dakle flash fileove. Downloadajte flash igre pa ih spremite na memory card ili uredjaj i potom ih pokrenite.... sve radi savrseno!!! pazite verzije flasha tj trazite igre s verzijama koje podrzava vas uredjaj... ...
pozdrav :) ovako, interesira me njoka 5800. mojem starom ističe ugovor u trećem il četvrtom mjesecu (neznam sad točno), gledao sam na t-mobile stranicama i za produženje ugovora uz 6.000 bodova mogu ga uzet za 598 kn; dok uz 12.000 bodova bi ga mogo uzet za 198 kn... neznam kolko je stari...
Mob je t-mobileov, fw je v30 (jučer updateano preko FOTA). Tu i tam se mob ugasi sam od sebe. S obzirom da mi je zbog posla bitno da budem dostupan, iritira me to da se gasi sam od sebe, a ja skužim tek nakon sat-dva-tri. U čemu bi mogao biti problem? Bio je već na servisu kad su "kao" riješili...
Naime, bio sam u hotelu i pregledavo filmiće u mom mobitelu. Odlučio sam ih obrisati. Označio sam ih sve i stisnuo obriši. "On" je obrisao sve filmiće osim jednoga i rekao da ga ne može obrisati, jer je datoteka otvorena. Probao sam još dva-tri puta, ali i dalje mi nije dozvolio da se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma