Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Pozdrav, dali neko ima odg.. aplikaciju za Symbian s60v3 (n95 8gb) sa kojom bi mogao Bjeskalicu koristiti kao svjetiljku. Probao sam razne aplikacije, ni jedan ne odgovara........... Hvala !!!
Dali je moguće uzeti mobitel sa Symbian60 3rd, napraviti backup na komp, uzeti drugi Symbian 3rd i staviti sve postavke nazad na njega? Poruke, fajlovi i to netreba, nego sve one postavke di si čovjek namjesti menu-e, GPS postavke, shortcute... Govorimo o istom modelu moba, npr s E66 na E66,...
Nedavno sam kupio polovnu N95-1 i mobitelom sam odusevljen, ali snasla me razocarajuca situacija da mi GPS nade u najboljem slucaju 1 satelit i to na sekundu dvije i onda opet nista.. kako je prethodni vlasnik stavio zamjensku masku pretpostavio sam da neki kontakt nije dobro sjeo i odlucio...
Zanima me je li to uobičajeno kod svih E66? nedavno sam ga kupio rabljenog. Kad razgovaram sa nekim moram se naprezat da ga razumijem ili stišat zvučnik ima kakva pomoć?ugradnja novog?
zna li netko postoji li program za gledanje tv-a preko wifi na nokiji..znaci postoje programi kao tvants pplive sopcast i sl. koji rade preko p2p i interneta na pc-u ali jeli netko napravio aplikacije za n95...to bi bilo super (jer ne postoji razlog da neradi ako ima aplikacija) e da i procita...
imam sljedeci problem...na N79 baterija mi se isprazni za jedan dan...pokazuje mi da je puna,i kasnije kad telefon odkljucam samo mi spadne na jednu crticu...nista ne radim,pricam nekih 10min. i to je to...nemam garmin navigaciju,a i vadio sam memory karticu...kad mi padne na jednu crticu bude mi...
http://www.gsmarena.com/nokia_5630_xpressmusic-2670.php
evo bio sam vidio sa xplorerom i sa phonetinfo programom da mi je cpu speed 192mhz... i arm4 arhitektura procesora... te sam poslo mobitel na servis.. Opis kvara sam stavio da kod snimanja i gledanja video blokira te da ej cpu speed 192mhz umjesto 600 i da je kriva arhitektura. dobio sam...
Obzirom da imam Nokiu e51 na kojoj ne radi opera_s60.sysx (jedina sa kojom sam bio zadovoljan na prijašnjim symbianima) Morao sam silom prilika instalirati Operu mini koja je em spora kod starta, em me živciraju one shortcuti na homescreen stranici koji su postavljeni po defaultu. Primjerice...
Pozdrav drustvo...imam veliki problem...na mobu imam memorijsku 4gb i na njoj dosta podataka slika videa muzike navigaciju ovo ono...i naime danas sam isao da izradim neke slike ...i dao sam memorijsku da skine te slike =)..... i sve je bilo ok...tek kasnije sam ja shvatio kada asm krenuo da vidim...
Eh evo ovako nemam pametnijeg posla pa da napisem ovo i da kome pomognem jer znam ih ima koji imaju problema sa baterijom na NOKIJI N95 (obje verzije). Eh ovako ja sam kupio telefon polovan i imao sam probema sa baterijom.(obicna nokia). Ja kao sto bi i svi drugi uradili promjenio sam bateriju...
evo mobitel steka dok snima video ili dok gledam video... i jucer sam slucajno iso gledati sa x plorerom device info i pise mi da je cpu 200mhz a trebo bi inace biti 600mhz... napravio sam sof reset i hard reset.. nije pomoglo pa sada mi je jedini spas da ga nosim u serivs kako je garancija jso...
evo imam original real player i kada gledam video je ili usporen ili ubrzan i steka a nemam nis drugo upaljeno u pozadini.... i sa youtuba isto su jako ubrzani videi i preko flash playera i preko real playera ... zna neko pomoc
ljudi imam problem sa e nokiom 75. kad je upalim sistem se normalno podiže, pojavi ekren, ali se poslije 2-3 sekunde "zamrzne" a osvijeljenje ostane da radi. sto to može biti ima li mu pomoći ili da ga nosim u servis, unaprijed zahvalan.
cura ima n76 i pola brojeva iz imenika joj pokazuje ime tko zove ,a pola ne pokazuje ime!Ja ima e51 i meni ne pokazuje dva imena pozivatelja !Kod nje sam probao brisat imenik pa prebacit opet upisivat ponovo brojeve itd!Jel ima tko sličnih iskusstava?
Dakle imam nekih opakih problema sa baterijom/mobitelom. Napunim bateriju navećer oko recimo 11 sati, i drugi dan oko 11 sati ujutro baterija skroz prazna :cry: Nekad mi se znalo desiti da mi se baterija isprazni u sred noći i ugasi se mobitel, a ja čekam važan poziv. Lud sam više. Instalirao si...
pozdrav svima! unaprijed se ispricavat ako vec negdje imate odgovor na moj problem, ja ga nisam uspio nac... e sad ovako, prije par dana mi je dosla maska za mobitel, uredno sam ju zamjenio prema uputama na netu ( nasao na youtubu kako se mjenja), i od tada mi se mobitel ne zeli spojiti na...
da li postoji mogucnost na Nokia N95 8GB, da se vidi ili slikovno ili graficki i bar brojcano % koliko je stanje energije na bateriji telefona ? A ako nema da li postoji kakakv program koji bi to pokazivao ? hvala
Pozdrav! Kod priključivanja na komp pri odabiru "prijenos podataka" kaže mi da masovnu memoriju koristi drugi program. Pokušavao sam naći na forumu ali nikako... Dakle nisu mi upaljeni nikakvi programi kad držim tipku od izbornika a baca mi tu obavijest??
Nokia N95 8GB - trenutna lokacija na GPS-u, - kako izbrisati Logo ? - trenutna lokacija na GPS-u, kako da namjestim opcije na GPS ( Garmin ) da mi prikaze lokaciju gdje se u tom trenutku nalazim ?
imam instalirani garmin i brdo pjesama i videa na kartici --- jučer neće da pročita sadržaj kartice, ništa, kada uđem u podatke o kartici pokazuje da je iskorišteno 4 GB točno onoliko koliko imam materijala na njoj ali nemogu pristupit podacima, neće da ih pročita, ne vidi ih... ima li neki način...
Imam problema sa 6210-navigator, blinka sličica poruke na displeju u desnom gornjem kutu. Sve sam pokušao ali nisam riješio problem. Je li neko imao sličan problem i kako ga je riješio? To što blinka mi i ne smeta ali brzo isprazni bateriju
Nokia N95 8GB - kako izbrisati teme ? sve su instalirane na memoriju telefona ( ne na onu od 8 GB ) ne pomaze ni selekcija teme + C da li ko zna rjesenje ovoga problema. unaprijed hvala
Zamolio bih Vas za pomoc, koji messsenger mogu instalirati na Nokiu N95 8GB i gdje da ga nadjem ? Da li ovaj model ima opciju da me obavjesti o primljenoj SMS poruci ? ( tj. ja nekome posaljem SMS poruku, taj je primi, i zatim mi se vraca potvrda da je taj i taj, primio moju SMS poruku ) a ako...
mobitel mi se restarta nakon 10-ak min dok koristim glazbeni player. prije par dana sam tzv. ubija mob i odnija ga u servis. nakon oživljavanja mobitela mi se počeo restartati. u njemu je isti sw koji je bija i prije pa bih molija ako neko može pomoći. Hvala unaprijed edit: Prouči pravila...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma