Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Pozz ekipa! Evo ovako... imam nokiu e 72... do sad se bes problema spajala na moj kucni router , thomson tg782.... Sad se poceo javljat problem, da kad skeniram dostupne wi fi tocke, nekad uopce ne nadje router, makar sam pola metra od njega, iz desete ga nadje, i onda kada krenem na...
Eto... samo uzmem mobitel u ruke i kartice jednostavno nema. Ne prepoznaje je. Nestalo sve što je bilo na kartici. Logično. Da li se to može zamijeniti, bilo što s tim napraviti? Ovo mi je nezamjenjiv telefon, a bolju Nokiu još vidio nisam. :(
Trazim neki provjereni vpn client, Nokia VPN (mVPN_4_0_091231) nije adekvatna (trazi nesto sasvim deseto).
Kupio prije par dana nokiu E55 mobitel je odlican, ali imam problem sa ovi maps, nikako nemogu uključiti digitalni kompas. Jednostavno nemogu naći gdje to uključiti. Pa Vas molim za pomoć EDIT: Problem je rješen
pokušavam na mobitelu uključit bluetooth,ali kad stisnem da ga uključi izbaci poruku nemoguće izvesti bluetooth radnju,jel to kakva greška sa programom ili mi je pokvaren bluetooth na mobitelu.hvala
Iako ovo nije vezano direkt za N95, zanime me na koji nacin "cistite" karticu od nepotrebnog "smeca"? Ono, instalirate neki program, pa ga pobrisete a on ostavi neki folder na kartici ili mobu... Ima li neki softver za to, ili rucno ceprkate i nadate se da niste izbrisali nista bitno :cthumbup: ?
Pokušavam već pola sata pronaći način kako prebaciti video uradak sa svoje E72 na drugi mobitel. E72 u postavkama ili opcijama uopće nema mogućnost "Šalji". Što raditi?
Pozdrav, oprostite ako sam fulao post pa molim moderatora da me premjesti ako je potrebno..Naime imam nokiu n85, i već par puta mi se desilo nešto interesantno.Gasnuo mi se ekran, sam od sebe,jednostavno crknuo, iako je mobitel i dalje upaljen i normalno funkcionira,jedino šta ne radi ekran.Tipke...
Imam problem, Preko mobitela sam postavio šifru na memorijskoj kartici... Menadžer datoteka >microSD 4GB > Otvori > Opcije > Lozinka mem. kartice > Postavi i sve je bilo OK i ja sam zaboravio na to...i vremenom sam ZABORAVIO LOZINKU. Sada kad prebacim karticu u drugi uređaj traži šifru...
malo sam popio,mobitel mi je pao s okoprilike 2 m. mobitel se rastavio bateriju i oklop sam spremio u džep.Ujutro vidim da mi je staklo na oklopu puklo i da mi je krom izderan, display je osto čitav,provjerio sve ostalo na mobitleu,radi sve osim usb utora pa nemogu mobitel punit,niti spojit na...
Od prije 2 mjeseca mi pocele stizat poruke:info poslali ste poruku na broj (113567898) koji ne podrzava sms poruke,za informacije obratite se sluzbi za korisnike. Nazvao sam njih i oni naravno neznaju nista,vjerojatno sam instalirao neku aplikaciju koja sama salje poruke,ali sam deinstaliro sve...
Kako se ukljućuje opcija na nokia telefonima da kad me netko zove,a njegovo ime se nalazi u imeniku da telefon "pročita" to ime. Nadam se da će naši moderatori biti zadovoljni sa postom
Na tipkovnici rade sve tipke osim 2, 6 i 0, pa pretpostavljam da je otišla tipkovnica. Kolka bi bila cijena zamjene tipkovnice? Da li ima u okolici Zagreba za kupit masku za E66 i koja cijena? Hvala.
ovako kupio sam nokiu 6220 c. pošto baš nisam u koraku s ovim mobitelima nešto previše ovo mi je nešto potpuno novo i neistraženo.zanima me koje su mogućnosti ovog mobitela. mislim općenito ovih mobitela jer vidim da ima svega i svačega i da je to ko neki mali komjuter. ima svega i svačega na njemu...
Bok ljudi,evo ovdje sam novi pa se nadam da cu dobiti odgovor :) Imam Nokiu N73 i kad upalim svijetli,ali nista se ne pokazuje....pa vas pitam ako mi netko meze reci,dal i je imao iskustva i kako to rijesiti..?? tj zanima me da li je nesto pokvareno,maticna procesor ili nesto,ili je samo...
http://www.gsmarena.com/nokia_6700_slide-3035.php -TFT, 16M colors 240 x 320 pixels, 2.2 inches, -Camera 5 MP, 2592x1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash, -Symbian OS v9.3, S60 rel. 3.2....
dakle uključim snimanje i nakon nekog vremena želim upalit bljeskalicu kako da to učiinim a da ne prekidam snimanje? ili obrnuto? još me zanima kako stavit šifru na poruke i galeriju? imam još nekh stvari koje bi želio ispravit na ovom mobitelu samo se sad nemogu sjetit, prvo bi volio ovo dvoje ako...
Hi all, eto, danas sam iskusio jos jedan problem sa E72, naime iz nekog razloga je prestao skidati mailove. Zadnji mail mi je od 12:23 , i nakon toga sam dobio hrpu mailova ali mob ih jednostavno nije povukao.. ima li tko ideje sto se dogodilo? Hvala :) Znaci isti problem kao i u ovom...
Pošto imam taj mobitel već skoro mjesec dana, odlučio sam se za mali review. Dakle, mobitel dolazi sa sljedećom opremom -baterija BL-6C (1150mAh) -mono slušalise (HS-5) -instalacijski CD -mini SD kartica 64MB -USB kabel -brzi punjač ACP-12 -uputstva
Dakledijagnoza je sljedeća : do 28.08. ove godine imam garanciju ali sam trenutno malo udaljen od mjesta kupnje ili od T-Centra. Nokija je normalno radila a sad ni na punjaču ni bez njega nedaje nikakve znakove života. DA li možda mogu probati određenu kombinaciju tipki da se upali ili je...
Dakle imam nokiu 6220 classic koju sam kupio prije mjesec i pol dana,prije dva dana mi se dogodio jedan problem.Dakle,zarotirao mi se ekran u lijevu stranu par milimetara....ako je itko imao slicnih iskustava molio bih vas za pomoć,mobitel je kupljen na "crno" tako da otpada solucija da ga odnesem...
Pozz, imam probelm prilikom hakiranja navedenog telefona. http://cafe.mobil.hr/threads/56431-Tutorial-Hakiranje-softvera-i-certificiranje-nepotpisanih-aplikacija Post #5 Tim postupkom radim
Koji mi mozete predloziti program za snimanje razgovora bez Beep-a ? hvala
Zanima me mogu li na n95 staviti prednju masku od n95 8gb uz to da bih promijenio tipke,flet kabal i displej,i jos jedno pitanje mogu li tipke od music playera od n95 8gb na n 95?
Dal netko zna kaj podesiti da film ne šteka?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma