Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
imam problem s nokiom n95 danas dosla sa servisa promjenjen flat, ugl . sve radi normalno osim kada zelim pogledati zapis poziva javi znak upozorenja ( SISTEMSKA GRESKA) kada stisnem tipku za pozive kako bih pogledao popis poziva koje zovem itd...uopce ne reagira a u ostalim situacijama radi ta...
Moze li se micro sd 16gb ubaciti da radi? Koja je najveca, preko 4 da moze?
Imam e66-icu kojoj je ogrebana maska, pa bih si htio staviti novu. Zanima me dali imate kakvih iskustva sa tim zamjenskim maskama koje se u oglasniku mogu naći po 150kn, dali si također metalne i kakve su kvalitete?
Cao ljudi. Kao sto u naslovu pise, imam problem sa paljenjem N95 8gb. Radila je do jucer i onda kad sam je slucajno ugasio i htio da je upalim, dosla je do NOKIA logoa i taman da se upali, iskoci crna slika na sekund-dva, i opet se pali bijeli ekran i dodje do NOKIA logo-a i sve tako do u nedogled....
bok svima zar je moguce da nokia n95 nema štopericu i odbrojavanje ili ih ja nemogu naci... ako znate pomozite ako nema zna li neko doticne programe.. HVALA UNAPRIJED
http://www.gsmarena.com/nokia_n86-2713.php
pozdrav svima. e ovako zanima me mogu li na noki n96 vidjeti nekako sto je poslano bluetoothom...vazno mi je i hitno pa ako netko zna nek pomogne.hvala:)
Dobro vece Evo uzeo sam n73 i instalirao sebi vbag i nabacio neke muzike i prezadovoljan sam . Ali imam jedan veliki problem ... Joystick mi sad radi u jednoj strani sad ne radi , sad moze samo dole , sad moze lijevo i gore ... Imam znaci nov joystick i sve zapakirano sto dodje evo slike pa...
Dobro vece Kao sto vidite novi sam na forumu imao sam problem pa mi je ovaj forum preporucen . Nadam se da cu nesto naucit i da sam dobrodosao ... Eh sad problem > Kupio sam n95 8gb za 100 km od jaranice al tel ima problem , a to je kada ocu da stavim muziku u mp3 formatu na mob nje nema na...
zasto mi app manager nece obrisati teme sto sam instalirao? mislim, on ih obrise, ali one jos uvijek postoje pod themes i mogu se upotrijebiti. probao sam ugasit pa upaliti mob ali su one jos uvijek tamo. verzija softwera je 3.0638. citao sam nes da se moze preko mass storage devicea obrisat, al ne...
pozdrav, pred par dana mi se nešto čudno počelo dešavati sa mobitelom, sms poruke više nemaju ime sendera, nego mi ispiše samo broj. šta je najčudnije, prva poruka u danu ima ime (ili tako nekako, svako toliko ga pukne pa jednoj random dolaznoj poruci napiše ime sendera, ali svaka iduća od istog...
Isprike ak sam fulao podforum. Htio bih sa mobom na net preko laptopa. Situacija je slijedeća: 1. Laptop ide na net preko VIP usb sticka 2. Nokiu bih wirelless spojio sa lapom 3. I lap i mob su na netu Znam da ima negdje tutorial kak to ide ako imam router, ali meni bi lap trebao u stvari...
Ako ste u posjedu telefona kojem ste zaboravili sigurnosni kod ili ste jednostavno kupili takav telefon kojem je taj kod promijenjen sa defaulta 12345 na neki drugi, a nezna ga ni bivši vlasnik pa tako ni vi, ne očajavajte jer i to je riješiv problem. Prije je bilo nekih kalkulatora za te kodove s...
E bok svima !:P ja sam novi ode nabavia sam prije par dana nokiu n95 8 gb svida mi se mobitel al ima neki problem i neznam do cega bi to moglo biti??? pa ako iko moze rec bar otprlike sa cime imam problem jako bi vam bia zahvalan ! 1.real player nemoze ucitat nijedan video kad upalim neki video...
Kako promijeniti font na n95 8gb?? Citao sam da treba dodati folder Fonts u E:\Resource na masovnoj memoriji, ali kad odem na masovnu memoriju nema foldera Resource. Ako mozete pojasniti malo bolje sta je sve potrebno i moze li biti kakvih posljedica. ...
Imam staru E51, vec je svasta prosla i mislim ju obnovit. Zvucnik za pricanje jako krci i tih je, zvucnik vanjski nije kao sto je novi, maska je pukla i mislim si narucit neke dijelove sa eBaya. Baterija koja je bila u njemu, kada ju se napuni mogla je drzati 12 sati u standbyu iliti sat vremena...
Zanima me da li je izvodivo spajanje na WLAN mreže putem moba( n95 8gb) koje su zaštićene passwordom ? Postoji li nekakav program koji to radi automatski ili se mora "pješice"?
e pozz imam velik problem sa nokiom e51. znaci nerade uopce navigacijske i sve oko navigacijskih tipka i neradi * (zvjezdica). od mog starog je mob i nemogu ga spojit ni u nacinu rada pc suite jer ne reagiraju tipke. neznam sta da radim nemogu nista. molim neke savjete ako je ikako moguce to...
Nokia n95 - SMS i Moj Dosije i SMS poruke u njemu. Messageru postoje folderi , primljene , poslane poruke, itd, tu postoji i folder MOJ DOSIJE, u njemu sam kreirao jos 4-5 poddosijea, preko Nokia PC suite, ja ne mogu vidim vec pohranjene poruke, u stvari ja i ne vidim folder MOJ DOSIJE ...
pozz! ovak.. napravio sam hard reset mobitela i update softweara, sad svaki put kad ga upalim pocinje automatska instalacija koju ne mogu prekinut i nakon nekog vremena mob se smrzne (5minuta), pa me zanima kak to rijesit! ponovio hard reset nekih 10 puta i nista (mob je bio hakiran)
Na mobiteli mi automatski pali gprs i radi podatkovni promet, oko 5 puta na dnevnoj bazi. E sada, već napravio 1MB prometa, a to je puno s obzirom da nemam nikakvu podatkovnu tarifu. Što bi mogao biti problem? editirano: E52. Pa bitan je software, svi su manje više isti oko toga. No, nema...
Eh ovako posto sam kupio telefon prije 2-3 mjeseca kupio sam odma novi oklop kopiju. Ona je se izlizala i pocelo je sve sa nje otpadati. Htio bih da kupim orginal oklop crni. Iz BiH ( tuzla ) i nemogu nidgje da nađem ako ko zna nek kaze
Za N-Gage 2,0 kompatibilnim telefonima (N81, N81-8gb, N82, N95, N95-8gb) (firmware mora biti ažuriran na najnoviju verziju), skinite najnoviju verziju na službenim stranicama, za svoj telefon, slijedite ove korake: 1. Instalacija službeni N-Gage 2,0 Launcher na vaš telefon. 2. Slijedite sve iz...
mob je flashan s istom verzijom koja je bila na njemu preko phoenixa. i komp se zabrejko dok je bilo na pola flashanja :(! pokusao sam upalit mobitel i samo se pokaze bijeli ekran i nista dalje! jos sam pokusao par puta flashat s istom verzijom i nije htjelo,i onda sam s nizom verzijom...
Poz, Instaliro sma PC Suite, prepoznaje mi mob, i mogu uc na njega, al kad god pokušam prenest neki program ili nešto što treba instalirat na mobu, piše jel ocu instalirat to i to, ja stisnek da i nako napr sekundi napiše: Pogreška s potvrdom. Obratite se davatelju programa. jel zna neko u...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma