Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Ovak zanima me na koju je foru N80 skuplji od N91??? Pa N91 ima u najmanju ruku 100 puta više mjesta, a ostalo da ne nabrajam
Evo baš gledam na dotsisu, nešto mi nije jasno.Dakle čitao sam u mobilu da aplikacije za 3rd edition imaju neki digitalni potpis i da ih još nije moguće krakirat, i da nijedna aplikacija za os8.1(i stariji) ne radi na os9.1 pa mi nije jasno kad sam vidio ovo : ...
Slike slikane vani na prirodnom svjetlu izgledaju dobro, ali ove na umjetnom i još k tome ako je objekt ili subjekt malo bliže kameri, izgledaju spaljene i mutnjikave... Mislim da bi ipak trebale biti malo bolje za 3 MP...
Evo Nokia je izbacila još jedan Symbian mob... Nokia E50... Mob ima, čak i 1,3MPx kameru (za razliku od E60), ali u specifikacijam piše "dostupan bez kamere"... Hm... Što li im to znači... :rolleyes: Dimenzije mobitela su 113 x 43.5 x 15.5 mm... Jedna od tanjih symb nokia... Ekran...
Ovo je direktno s video eventa iz Berlina, prve informacije, ne da mi se prevodit. Uživajte!!! Nastavak slijedi........ - Nokia N93 The Nokia N93 is the ultimate mobile device for spontaneous video recording. With uncompromised digital camcorder, telephony and rich Internet communications...
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n93.shtml još je na ruskom, upotrijebi altavistu Pogledajte video (desni klik na link, save target as) http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/n93/video/n93-1.wmv 27 mb
Dakle gdje u trgovini kupiti N80 da najniža cijena???hvala
PozdraW ekipi :) danas sam imao priliku malo ceprkati o e60... meni se mob svidio jos kada sam ga davnih dana vidio na netu...klasican izgled, dobra tipkovnica, display cooool..nema kamere, no meni ona ni ne treba :) jedino mi nije jasno sto dobroga donosi taj novi symbian?! osim sto ce biti...
na nokia n80 imam govornu postu kada otvorim aplikaciju trazi da upisem br. govorne poste. posto sam na t-mobile zanima me br. govorne poste koi trebam upisati
Evo link, cijena 4.500 kn. EDIT: A evo je i u Mobisu, 300kn skuplja....
.....početkom svibnja i to po cijeni 5990,00 kn oba. :confused: Ovo prenosim informaciju od Holeta, a on je dovoljno blizu Mobisu i dovoljno dobar s Brkom, tako da je nedvojbeno da raspolaže informacijama iz prve ruke. :comp: :thumbup:
Najmanji of Nokia Eseries, the Nokia E50 je poslovni uredjaj za mobilne profesionalce Nokia je danas objavila podatke o posljednjoj prinovi u Nokia Eseries familij poslovnih uredjaja. Sa izvrsnim voice , email and data mogucnostima, the Nokia E50 omogucuje... ... Read more: Nokia...
dali netko ima i gdje ima thema za n80 ? :thumbup:
dali zna netko imal u okolici dostupno n 80 mobitela,ono što sam vidio na netu ima i to po cijeni od 650 eura :jump: :klap: :spin:
evo naišao sam na oglas kako se prodaje N91, pa ako vas zanima evo: Prodajem 2×NOKIU N91, dobitak na lutriji u Njemačkoj. Orginalna cijena u Njemačkoj je oko 450-500€. Kamera 2 Megapixel, Video, 4GB Memorije za slike-melodije itd. Radi na sve mreže. Javite se na email: Pepsicola@email.t-com.hr...
Pozdrav, Da li bi mi neko mogao poslati upustvo za upotrebu na nekom od Ex Yu jezika za telefon Nokia N80 Hvala unapred Zivjeli
sta mislite o njenom ekranu i najvise me zanima njena rezolucija posto vidim je vecini nokia ovim novim N serije 320x240 a na N80 je 352x418 oce li podrzavt aplikacije N80 sa rezolucijom od 352x418 od ovih 320x240??? i koliko je to dobro sta je tolika rezolucija i da li je uopce dobor??? ...
Procurile nove informacije o Njoki N73 i N93 ?!?? Jucer su se pojavile informacije o nekoliko novih Nokia koje bi trebale uskoro ugledati svijetlo dana. Skupa sa ostalim mobovima procurile su i informcije o dva nova Symbica iz N-serije a koji bi uskoro trebali biti najavljeni kao...
uz mobitel na nokia-inim stranicama više ne stoji "coming soon", što bi trebalo značiti da je u prodaji! ali nigdje o njemu nisam uspio pronaći više, odnosno gdje ga ima i po kojoj cijeni! zna li tko išta više? tnx!
Nokia N73 (RM133) prve fotke ?!? Nokia N73 je misteriozni Nokia S60 smart phone o kojem sam pricao nedavno (a neki mi naravno nisu vjerovali). Radfi se o nesluzbenom N-series mobitelu za koji jos uvijek nema oficielne potvrde i koji ustinu i moze biti fake al ja nebih rekako jer iz...
dlna (digital living network allianceom) uz pomoc nove universal plug"n"play tehnologije ovu je nokiu moguce povezati sa svim uredaima u stanu sto joj daje funkcijonalnost ultimativnog daljinskog upravljaca.
pošto namjeravam kupiti ovaj fon zelio bih znati kakva je kamera mp3(dali je bolja od d600,k750)dali je brza,cijena i dali se isplati prelaziti sa d600 na 3250. HVALa
FCC odobrio N91 Nokia music smartphone! Nokia N91 odobrena od strane FCC-a. Znacili ovo da se kromirana bebica približila ofcialnom releau!? Nokia N91 je najjaci Nokin adut u music segmentu optimiziran za music freakove te opremljen hard diskom od 4GB.. ... Read more: ...
Dakle, za sve koga zanima ovaj smartphone s qwerty tipkovnicom, evo vrlo zanimljiv i detaljan review. Zanimljiv mob, jedino mu, po mom sudu, fali tuchscreen :rolleyes: http://my-symbian.com/s60v3/review_e61.php
kada ce konacno izaci te nokie kod nas ?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma