Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Sto mislite o kupovini nokie e50? Dali je to razborito rjesenje...
Koji od ova 2 moba je bolji izbor?znam da su dosta slični,al se nemrem odlučit...
Pozdrav Kupio sam N71 i zanima me slijedeće: softwer je S60-treće izdanje......Prvi puta koristim mobitel sa Symbianom i zanima me prednost takvih mobitela Pitanje---da li se sve aplikacije,igre,teme i sve ostalo što je predviđeno za S60 modela Nokia mogu koristiti i u ovome navedenom modelu ?...
Jucer je stigla i mogu reci da sam jako zadovoljan s telefonom opcenito.. Slider je sasvim ok i nema puno bocnog hoda, ustvari skoro da ga i nema, nije mi se ni jedanput zblinko ili ugasio, restarto ili nesto slicno.. Verzija FW je V 3.0617.06 3.5.2006 RM 92 E sad, zanima me da li je to...
moze li mi ko ukratko objasnit kako se ukljuci wlan na nokiji jer su mi upustva na njemackom pa se bas i nesnalazim. pretrazija san sve postavke i nista nisan nasao???
bok, ekipa, znam povremeno pročitati vaše komentare na forumu i uvjerili ste me puno puta da fakat znate o symbianu,pa imam par pitanja i molim za pomoć, mogu dobiti u vipu n80 za manju cijenu(zbog bodova) i mob mi se full sviđa, al me zanima dal je taj mob spor,jer sam imao prilike prije nekih...
da li ima ovaj mob izostravanje kod fotografiranja kao kod 6630 (znam da nema autofokus)?
Zbog cega kad skinem wallpaper za n93 dimenzija bas za nju, zasto se na ekranu ne postavi slika preko cijelog nego samo u sredini?! sta da radim?!
u Mobis. Informacije su neslužbene ali cijene su nadasve zanimljive. N73 bi trebala koštati "prihvatljivih" 5000 kuna, a N93 7400,00 :klap: :klap: :klap: :klap:
NEW!!! Full Screen Caller 1.00 3rd edition -------------------------------------------------------------------------- Do you want to see a person who is calling you more clearly and in details? Well, use Best Full Screen Caller and your wish will be granted! Best Full Screen Caller can...
Baš se razmišljam koji bi mi mogao biti sljedeći mobitel. Ima par zadnjih dana vrtim se oko Nokije E-70. Već sam do sada koristio 6800, 6822 pa mi nije strana tipkovnica na rasklapanje. E, sad, osim ogromnog SARa (koji je 1.01) nisam naišao na neke negativnosti i ocrnjivanja na netu. OK, ne...
Nabavio sam Nokiu n71,pa me zanima ima li još negdje besplatnih tema muzike i sl za nju osim na ZEDGE-ovoj stranici?
Dajte malo pogledajte ovu pilu i njezinu kameru!!!!:thumbup: :thumbup: -jedina je mana ponovno VELICINA!!!! http://www.gsmarena.com/nokia_n93-1551.php
+ Y-Browser; prvi 3rd party file manager za trecu ediciju sa full system akcesom!! Y-Browser je file manager za 1st, 2nd and 3rd edition Y-Browser je file manager za Symbian OS (S60) uredjaje. Istini za volju ne tako moćan ka FExplorer, al ima sve uobičajene funkcije za manipulaciju...
:thumbdown :mad: Kako sam juce dobio to sra...e od mobitela,htio bi samo reci: Ljudi ne nasjedajte na reklame.Kazu puna multimedia, a mp3 player nema equalizer, i jos gore, nema ni jedan koji bi ga zamjenio u simbianu.Ima za negov novi simbian nekih 5-6 programa koji nemaju veze sa mozgom.Radio je...
Nokia N92 & N73; Support pages online Support stranice za Nokiu N92 kao i za posljednji dodatku u N series linijiNokiu N73 su dostupne. Ka' i obicno to znaci da su mobvi u nekom prasnjavom skladistu spremni za dostavu i da se ceka samo konacni mig, da ne duljim, mogu se ocekivat vec...
Ime je još nepoznanica, možda će se zvat N81 možda N82, who knows .... i tako bi trebala biti predstavljnena u studenom '06, a izaći na proljeće 2007. Specifikacije (glasine) - Series 60 3rd Edition - Large (at least 2.5-inch) 352*416pixels 16 million colour display - Bluetooth 2.0 -...
vrlo elegantan mob,sa dosta funkcija. uostalom pogledajte ovdje: http://mobilnisvet.com/mobilni-vesti/21
Jel ima netko? Kakva je? Moze malo vise o njoj? Procitao sam review na gsmarena, vise manje su je nahvalili, nazalost nema nist o njoj na mobile-review.com, posto su tamo dosta detaljniji. Mislim svi vise manje samo govore o n80, n91.......ali koliko citam, sve je klimavo, software spor, ima...
ima li itko ovaj uređaj? malo sam ga probao u dućanu i jako mi se sviđa! odnosno baš bi htio preklopnog pametnjakovića! planiram ga uskoro nabaviti, pa me zanima mišljenje korisnika! usput na jednom sam site-u (http://www.symbian9.com/content/view/93/33/) našao N71 fotografije uspoređene sa...
Eto, napokon sam ju dobio. Za sada ću se ograničiti na prve utiske, pravu recenziju ću moći napisati tek nakon par dana korištenja. Mobitel je širi nego što sam očekivao, ali isto tako me i njegova težina iznenadila. Opće nije pretažak, te je dosta dobro izbalansiran. Pisao sam par smsova, i...
Posto nije UMTS i 3G telefon pitam se ima li ovdje problema sa dekodiranjem ili se moze bez problema dekodirati?
Evo ovako ukratko: Poprilično kompaktan telefon, zanimljiva i privlačna prednja strana (moja je crna), dok je straznja strana dosadna a kvaliteta izrade, po meni, za tu cijenu od 6000 kn nezadovoljavajuća, rasklimana i pomalo jeftina plastika stražnje strane, klimav gumbić za makro snimanje i...
Jel netko ima nekakva iskustva sa Nokiom N91? Dobio sam ponudu za 400 €, pa ako sve stima, prodao bi PDA, mobitel i zlatni zub pa bi ga uzeo :notooth: Prvenstveno me zanima: 1. slusanje mp3ca? 2. brzina OSa, jeli procesor adekvatan? 3. wlan, jel se moze normalno koristiti za mail, web, IM i...
Trebam pomoc, ne mogu nikako instalirati teme ni na N80, ni na n91. Spominje nekakav sigurnosni potpis?! Ok, sigurnosni potpis! Al odakle da onda skidam teme da se mogu instalirati?! Nadam se da razumijete u cemu je problem! I need help!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma