Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Pozdrav,kupio sam nokiju n73,mobitel je stvarno super i sve pet,ali nije mi jasna jedna stvar.Instalirao sam teme pa sam ih izbrisao kad sam formatirao karticu,neke teme ne mogu izbrisati nikako pa niti preko upravitelja programa a one koje su izbrisane pomoću formatiranja nije moguće ponovno...
Jel to radi isto D.K. iz Srbije i koja je cijena?
Šta mislite o ovoj njoki,kad joj padne cijena moj slijedeći mobitel nakonj n-gage....
Dvoumim se između ova dva mobitela pa me zanimaju vaša iskustva i preporuke. Najvažnija mi je brzina uređaja, količina slobodnog RAM-a, kvaliteta ekranskog prikaza (da li se mogu vidjeti pixeli pri rezoluciji 320×240) te kvaliteta i jačina zvučnika. Dizajn N71 mi se više sviđa, ali nažalost nema...
hehe a mora nesto na nokiji zasrat dojam::) naime, ne vjerujem ni sam da se dogodilo ali eto, tipkovnica se ODLIJEPILA od kucista...svi koji su imali 5140 znaju kako izgleda tipkovnica na tom mobitelu, gumena sa svim tipkama na njoj..e ta guma se od donjeg dijela mobitela pocela...
razmišljam o kupnji novog mobilnog pa mi je zapela za oko N3250, zanima me vaše mišljenje i komentari iste...
Sad sam instalirao taj program na svoju N73 pa me zanima kako konvertirati Excel datoteke da ih može ovaj program očitati, i da li ih treba konvertirati? I usput, može savjeti koje bi programe "trebao" imati na mobu? Dajte neke savjete za korisne programe pošto sam symbian ROOKY. Koji proggy...
Naime, stara mi je uzela Nokiu 5500 i problem je u tome da bi joj bilo lakše da je na hrvatskome jer ima samo jezike tipa engleski i njemački..a ona se nemre snać u svim tim opcijama i to još na stranom jeziku..tako da bi vas molio ako tko zna gdje se može "skinuti" prijevod..i može li se to uopće...
ima li tko ovaj mobitel,zanima me sta se sve dobije uz njega
zasto se na nokiji n80 nemoze gledat tv kad se stisne tv onda se pokrene real player i kaze da nemoze očitati format
Namjeravam kupiti E70 ili E61, ali ne mogu se odluciti... Zasad mislim da ce to biti E70. Ima li ga netko na forumu da podijeli svoje iskustvo s uredjajem? Ponajprije me interesira kvaliteta onog "otklapanja" qwerty tastature, koliko je to trajno, skripi li kuciste, kakva je brzina, trajnost...
Prebacivao sam podateke sa svog tel. na drugi tel. preko ove nokia aplikacije transfer koja dodje sa telefonom, tj. probavao sam kako radi, i zaustavio sam postupak, znaci nisam uradio citavu operaciju. Od tada kad god pokrenem transfer on mi stoji tamo gdje sam stao, i ne dozvoljava mi da se...
Hihi kupia sam nokijicu 3250... znam da je "malo(puno)" ograničena verzija za aplikacije... provao sam dosta njih koje sam koristia na sx1 te i one šta nisu išle na sx1... pa ako ko zna bar imena ili linkove za skinuti aplikacije ili pak da mi digne na rapaid... bia bi zahvalan... eto malo sam...
Mislim da su priče ipak istinite... mislim da imamo poštenog N80 nasljednika i izgleda da ovaj ima feder za slide :)
Evo mene ponovno u problemu! Osim onoga što mi je zvonila samo Nokia tune melodija (dok nisam sve kontakte prebacio u jednu skupinu), sada imam jedan drugi problem. Naime, alarm mi u zadnja dva dana uopće ne zvoni (kada je mobitel isključen). Ništa nisam namještao, samo me jučer i prekjučer...
FExplorer for S60 3rd Edition samo sto nije :) Dugo ocekivani FExplorer for 3rd edition mobove je na putu, ubiti vec je portan al jos nije dostupan jer bas i neradi kako je developer ocekiva. Dominique Hugo, Fexov programer, je objavio prve screense fexa na trecoj ediciji. Kako bilo...
Evo, napravio sam full reset i svi su problemi nestali, opet je mob brz i super radi. Prebacio sam imenik i poruke preko PC Suitea na komp, ali nisam radio Backup. Nikako ne mogu vratiti poruke (kopirao sam ih u jedan folder i imaju ekstenziju *.vmg) u mobitel, PC Suite ne dopušta kopiranje nazad...
Mene zanima da li je itko imao ikakva iskustva sa doticnim mobitelom? cuo sam, nacitao se da je mobitel sto se tice softwarea uzasan. sto se tice diska od 4GB da zna rikniti. sto se tice muzike da je odlican! tip sam koji voli uvijek uz sebe imati dosta glazbe, nebitna mi kamera,nebitna mi...
Ne znam uopće kako bih oblikovao pitanje jer mi se događa nešto vrlo čudno. U profilu OPĆENITO odabrao sam određenu melodiju zvona. No problem je sljedeći - kad me netko zove, nekad zvoni ta melodija, a često (prečesto) zvoni Nokia tune melodija. Nemam grupe kontakata ni išta slično. Pojma nemam...
Vidim da je običaj kad netko ima novi mob napiše nešto o njemu. Iako se ovu Nokiu može kupiti već dugo, nisam našao nijedan post o njoj, pa da konačno i ja budem koristan za našu malu zajednicu cafe.mobila Koga što zanima nek pita... Usput, jel može savjet gdje da potražim besplatne...
moze li mi ko rec koja je funkcija one ledice sta svijetli na vrhu moba i moze li se to ugasit?? i jos nesto prijatelj ima mobitel isto n80 i pise mu MADE BY NOKIA to prvi put vidm i koje je to trziste?? uglavnom mobitel radi OK ima predzadnji soft unutra!!!
To buy or not to buy, the question is now.. .. Čini se kao jako jednostavno pitanje no u praksi je jako teško dati pravi odgovor, u bit nakon 15 dana teškog I detaljnog testiranja bojim se da nemam jasan odgovor. S duge strane moram reci da niti pretendiram da dam konkretan odgovor jer je...
Hy,ja sam kupila 3250 a pošto nisam baš najbolje informirana,imam par pitanja u vezi mobitela... 1.)gdje se može nabaviti memory kartica od 1 Gb,jel ima to negje za kupiti kod nas? 2.)kako da maknem onaj brzi izbornik,tj. male ikonice za poruku sa ekrana? 3.)koliko bi mi trebala trajati...
skinula sam neke teme s interneta i sad ih ne znam prebacit s kompjutera na mobitel... kako?
Upravo sam si uzeo n93. Moram priznati da je to...nevjerojatno!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma