Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
e ovako spojim mobitel, uđem u nokia ovi suite, update nakon 10-ak minuta napravi se backup, počne se update-at, a odjednom piše da nije više priključena, a je,....i tako mi je 5-6 puta bilo, a baterija je puna... zna li itko uzrok, a i rješenje problema...
pozdrav drugari, evo veceras odlucio da apdejtujem nokiu e71.. sve ok.. skine on update i kad krenu instalacija ispisa ono kao bice gotovo za 15 minuta.. u medjuvremenu se nesto desilo.. i ispisivalo mi je da istekam kabl i ustekam ponovo da bi na kraju ispisalo da se update ne moze zavrsiti.. ...
Zanima me kako na mobitelu e51 mogu vidjet svoju ip adresu i jel se moze prominuti il sakrit ikako
Pozdrav,uzeo sam polovan telefon i tipka za zakljucavanje(ona sa strane) mi nereaguje,sve mi ostalo radi normalno,wlan,gps... i jos da priupitam sta najbolje da stavim za ustedu energije,da li ima ono kao i na n95 8gb da bude sat,datum i ostalo ali da nije flash?
Pozdrav :cthumbup: Eh imam problem sa navedenim telefonom tj. displej je puno isparan pa ga je i vse ruzno pogledat. Zanima me da li ima kakva tekucina da to premazem. Mislio sam jednu ludu ideju kao kod automobila poliranje da nanesem tecnostii da i ispoliram. A ne daje mi se pare za novi...
Bok! Zena mi je imala mobitel Nokia 2760 i auto-punjac s kojim ga je punila, a na kojem pise da je za Nokiu n93. Punjac je neki "no name" kupljen za 30-40 kuna. Ja sam sada postao vlasnik Nokie N95 8GB i zanima me da li mi je pametno koristiti taj auto punjac za n95? Na auto-punjacu ne...
Imam nokiu e72. Stavila sam novu SIM karticu,i kaze mi da mi SIM kartica nije registrirana,kao da mi je mob zaključan. A mob je kupljen u vipu,a novi broj je takodjer od VIP-a. Kaj da radim da mi SIM kartica proradi? Hvala :-/
...zadnjih 10-ak dana me zeza kamera na E72, kada otvorim kameru za slikanje program se otvara 30-ak sec i kada slikam onda se slika obraduje po 2min a zna blokat, zamrznit se. ovo se dogada samo kad je u pitanju kamera ili galerija sa slikama (strasno sporo otvara slike u galeriji) dok u drugim...
kako naslov kaže N85 mi se neće puni, znači uključim punjač i ona ne reagira, također i kad je priljučim pomoću usb-a na računalo, računalo je ne raspoznaje zna netko u čemu je problem? pozz
Dakle kao sta i u naslovu govori. Izgleda da mi je ekran crko. Izvadim ja mob iz džepa da cu nazvat frenda. Stisnem na imenik kad mob zablokira, nasred ekrana pojavila se neka ravna crna crta i ugasio se za par sekudni. Sada kad ga upalim cujem onu melodiju koja se cuje kada ga se upali i dok...
Novi sam na forumu i prvo pozdrav svima :wave: a sad da pređem na problem: na n85 mi ne radi fm transmitter tj ukv odšiljač, namjestim istu frekvenciju na n85 i na radio prijemniku i jednostavno ne radi i ne daje nikakva znakove. ako netko zna u čemu je problem bio bih mu jako zahvalan ...
Kupio sam neki dan rabljenu Nokiu N95 8GB i orginal bateriju potroši za nekih 6 sati i 3-4 puta sam punio mobitel i koliko god da je na punjaču (a bio je i po 5 sati) nikad ne na puni do kraja one crtice se uvijek "penju". Kupio sam danas onyx zamjensku bateriju i nju je napunio do kraja ali opet...
imam nokiu n95 8GB, instalirao sam temu za za nju (GreenLights - http://www.babinokia.com/2010/12/20/greenlights/ ) poslije toga, dugmadi su prestali raditi 2 dana sam trazio rjesenje, pa sam na kraju morao Resetirati telfon sa * + 3 ili 6 , dugmetom za pozive i dugmetom za paljenje mobilnog....
Kad pokrenem neke programe npr. Opera mobile, kameru ili nekad jednostavno zelim uci u izbornik, sa telefona mi javi da je memorija telefona puna. Kaze da izbrisem neke programe i probam ponovno. Isto tako ako ucitavam malo vecu stranicu na webu isto mi javlja gresku. Problem je u tome sto na...
Evo odlučio sma aktivirati svoju staru n73-icu ali sam zaboravio ključ telefona tj čim ga upalim nakon one "animacije s rukama" traži mi "ključ" ima li način na to poništim neki univerzalni ključ ili nešto? Hvala
Znači imam E63 kupljenu vani. Kako čitam po stranim forumima čak i takvi mobiteli morali bi imati u memoriji sve znakove npr. vezane uz slovo "c", francusko, dansko pa nekom logikom i hrvatsko "č" ili "ć". Međutim, ne mogu naći. Može li netko pomoći. PS-znam da se mogu slova lako dobiti...
Od juče se nekoliko puta restartovala,sad kad sam pokušao promijeniti temu zablokirala,ugasila se i nikako neće da se upali,pri pritisku na crveno dugme ništa se ne dešava,ne vibrira niti se pali,,,baterija je bila puna,,,šta da radim,,,pomagajte dobri ljudi:sos:
Imam Nokiu N86, par mjeseci je sve bilo ok, dok jednog dana jacina zvuka na slusalici se nesto zeznula... Ona i dalje radi, ali kad je na max volume, i dalje se slabo cuje...Da li bi mogao biti neki problem sa softverom, ili je problem hardverskog tipa? Jel neko imao slican problem i da li...
Dakle, tek sada vidim limit ove platforme. Kod androida se ovo uzima zdravo za gotovo. Jel ima neka fora ili da zaboravim ovaj telefon? Dakle kako dobiti cirilicu, na ovom telefonu, pliz :)
pozdrav ljudi. imam problem sa nokiom n96. posto mi je pocela trosit bateriju ko luda a nemam nista na njoj odlucio sam stavit novi soft i tako ja danas krenem i skinem aplikaciju sa njihove stranice i sve po uputama. u mobu mi je bio soft 12.nesto od 5 mjeseca 2009 a sad ga je nadogradilo na...
Nokijina E serija ima novog člana - E5. Punokrvni smartphone s potpunom QWERTY tipkovnicom, nasljednik modela E72 i E63 je Symbian S60 treće edicije i mobitel koji osim poslovne strane - pristupa elektronskoj pošti, naglasak daje na društvene mreže i zabavne sadržaje..... ...
Dakle iman E66 i na faksu iman Wlan koji je zaštićen pomoću WPA/WPA2 EAP protokola i to EAP-TTLS /EAP GTC i ja sam sve postavke lijepo unio i sve mi radi fino pita me password ja ga unesem i sve super ,ali na samo jednom na routeru fakultetu a kad se idem spojit na drugi iskoči mi to za...
Naime, nemam na svome mobu hrvatski jezik i odlucim promjenit product code preko NSS i noralno apdejtat software sa NSU koji sadrzava hrvatski jezik. Ali eto problema... Stavim balkan product code (ima ih vise, 2 obicna i neki No FMTx, sve sam probao), i krenem u NSU i kaza da ima novi software...
Zamolio bih vas za pomoc poslije hackovanja moje Nokije N96 16gb moj mob se stalno resetira pa mozete li mi savjetovati sta da uradim nebih smio reset jer su mi vrlo vazni telefoni u njemu pa koje programe da koristim za recimo update sistema ako moze link il naziv. napominjema to mi se...
Molim za pomoć. Kupio sam ovu nokiu nedavno, sve radi super ali vibro iako je uključen ne radi. Vratio sam na tvorničke postavke ali ništa se nije promijenilo. Hvala.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma