Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
pozz svima, imam pitanja... :) kak da maknem tj. obrisem teme s mobitela ili kartice, nemogu ih nikak nac nigdje?! i jel postoji mozda mogucnost da mob ima vise slobodnih rama, stalno imam negdje oko 10 vise manje, paonda nemogu otvorit neki malo veci .pdf fail jer nemam dovoljno memorije
ima li nokia N73 brojač poruka? ako ima,gdje?
Pliz ak neko ima sta za navedeni telefon mozda navigaciju?
Dešava mi se da (npr danas, nakon što sam završio jedan razgovor) ugasi mikrofon na mobu. Nazovem nekoga, čujem ga, on mene nečuje. A 1 min prije sam vodio razgovor i sve je bilo u redu. Mislim da je software-ski pošto čim isključim mob i uključim ponovo sve radi. Neznam u čemu je problem.......
Dakle, n73 iam bolju kameru, n80 ima Wifi.... n73 mi izgleda malo preobično za te novce, ima nešto veći display, a kod n80 me pak živcira onaj klizni mehanizam.. Ako ej netko imao prilike koristiti obje ove Nokie, molio bih da mi kaže svoje mišljenje, koju je bolje uzeti... Hvala i poZ!
Dali je moguce kad upalim kameru potamniti sliku i napraviti da mi budu jace boje. Ovako prije nego sto cu slikati kamera izgleda anemicno.
pozdrav cijeloj ekipi! Prvo ovako.Imam neku ponudu u zamjenu za svoj mda vario,nokiu 5500. Zanima me od svih koji su je koristili, kakve je dojmove ostavila na vas?Jeli bilo ikakvih problema, i kakve je kvalitet mob,jel se guli ili ima opcenito neke mane? Hvala vam svima unaprijed!
zanima me dali postoji neka opcija na n80 za pojacavanja zvucnika u firmwareu? jel po defoultu je dosta tih zvucnik(za razliku od druhih mobitela), pa me zanima dali se da pojacat u firmwareu! unaprijed hvala
Bas neki dan sam kupio N73. Polako ga počinjem kuzit ali ima nekih nejasnih stvari. 1. Recite mi dali je moguce da mobitel dok slikam uopce ne pali bljeskalicu. Ja kad stavim bez bljeskalice on uslika bez nje ali prije slikanja ona se pali. 2. Moze li se led dioda potpuno ugasiti da se nikada...
dali ova kartica pase na N73 http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=4157&catid=247 hvala unaprijed....
Pozdrav! Zanima me da li ste vi koji imate doticni (ili ste imali priliku raditi s njim) primjetili kako se ponasa ekran kada ode u stand-by? Naime, nocas u mraku pogledam prema mobitelu i vidim da je ekran blago osvjetljen. Malo sam ispitivao i kada se ugasi glavno svjetlo, smanji se...
Bok, trebao bi punjač za auto za moju N93. E sad imam punjač koji je išo na N7650, a s N93 sam dobio onaj ''konverter'' kabel s onog velikog đeka na novi mali đek i s tim bi autopunjač ''pasao''. Sad me samo brine kaj novi punjač ima manju voltažu punjenja od starog za N7650 (onog za 220V) Novi za...
Pozdrav...stavio sam preko nokia live updaea zadnji software u telefon i sve lijepo radi osim...što mi više neda instalirati neorginalni software tipa divxplayer ili smartmovie...samo mi napiše poruku certificate error pomagajte?
Kupio sam jučer u vemilu karticu od 2gb supertalent, i imam nekih problema npr. prebacim si neke spotove na mobitel i sve ok nekih par minuta i onda jednostavno nestanu iz galerije (isto tako i sa mp3) dok mi se taj problem ne javlja na karticu od 128 koju sam dobio uz mobitel, znači da je problem...
Sa Mobile Reviewa; widescreen (16:9) 3.2” display, 9D-pad, 8-megapixel kamera i 16 GB flash ROM, expansion slot za miniSD kartice, GPS, Wlan, 30fps video..... E, ovo je već prava stvar.... (pred kojom se Steve Jobs može sakrit)
Pozdraf svima. Prvi put sam kupio symbian telefon i cim sam ga uzo u ruke sve sper zbilja preoprod u odnosu na druge telefone. Ali kakve ja imam srece nemogu se spojit na PC. Ustekam kabel u pc i spojim ga na mob i nista(na prijasnjem 6280 mi je automatski prepozno mob) E sad da li da ga nosim...
1. Jel dobro kompatibilan WLAN i adsl wlan? 2. Kako otvara na mobu internet stranice? (ima netko screenshoot?) 3. Koja je brzina? Hvala.
Imam doma bežični net i zanima me jel ću plačat šta posebno ako se spojim preko wlana na mobitel
naime skinem sa dotsisa program i idem ga instalirat na telefon i sve ok dok mi ne traži da rečem pristupne točke. Zna li itko o čemuj je riječ???
Svaku godinu i pol otprilike kupujem novi mobitel. Prednost imaju što kompliciraniji i mobiteli sa što više opcija i mogućnosti. Do ovog moba imao sam p910 dakle isto symbian ali uiq koji je bio dosta jednostavn i lako ga se koristilo te sve moje zaključke i činjenice vezane uz software vezat ću uz...
Prije sam čitao dosta o problemima ljudi sa tim mobitelom (po stranim forumima), pa me zanima kakva je situacija sada sa novim software-ima... pitam zato jer ju imam priliku nabaviti pa bi molio odgovor da ne kupim mobitel koji ima problema sam sa sobom. I molio bi, ako netko ima taj mobitel da...
:creep: Molio bi ako netko ima HR prevod za Nokiu N73 da mi ga posalje za download
Jel ima tko tu igricu meni se izbrisala tokom updejta na njemu, hvala
instalirao sam nekoliko tema na mob.....i sad ih ne mogu obrisati s njega theme su instalirane baš na mobitel a ne na memorijsku karticu........ oprostite ak je bila vec kakva slicna tema ......ali tek sam pocatnik u tome svemu pa nemojte zamjeriti
Pozdrav dobri ljudi :) Imam nokiu n90 oko mjesec dana, uzeo sam je polovnu, ali svidja mi se nokia E61, koja ima wireless, qwerty, symbian, i druge prednosti, ali nema kameru, pa bih da mi pomognete pri odluci, je li mi bolje prec na E61, velicina mi nije problem, i kakva su vasa iskustva sa...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma