Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
prije 10 min. probam upalit mobitel i ništa samo piše NOKIA jedno 3 min. a nakon toga "PHONE START-UP FAILED . CONTACT THE RETAILER " ... par puta sam ga palio , vadio bateriju pa ponovno palio , ali ništa .... jućer mi je pao na tepih sa jedno 30-40 cm visine i ništa se nije desilo , mobitel...
Što mislite o ovom mobu??? Novija verzija N91 samo sa više mamorije. 2MP kamera, 8GB memorije, symbian... http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1394/Nokia/N91-8GB
Nakon pregledavanja mnogobrojnih topica,velika dilema N73 ili N93,rado bih N93 ali ipak je malo previše dati 550 jura za mobitel,s druge strane razlika je samo što N93 ima bolji video(snimanje) i wlan,ali opet to nisu konačni troškovi triba uzeti memoriju a nebi bilo loše i GPS BT receiver(to je...
Naime, sta je, N93 na desnom kanalu snimi samo šum i ništa više. Koji mu je vrag? Jel mogu nekako izgasit desni kanal? Ljevi kanal radi OK
Dali netko nesto zna o tom aparatu, koja bi mogla bit cijena i kada bi mogla biti dostupna kod na u hr!!! Hvala!
Razmišljam o kupnji novog telefona i definitivno sam se odlučio za neki smartphone. Tražim što kompletniji mobitel, pa vi koji imate jedan od slijedećih modela, mogli bi mi reći dobre i loše strane ili preporuku. Nokia N70 - http://www.gsmarena.com/nokia_n70-1153.php Nokia N73 -...
Malo je stariji mob (nema ga u podforumu), zanima me kakva je kamera. Troumim se između N73, N80 i k800i. Znam nije fer (dummy i to) ali mi je jako bitna kamera. n80 mi je zapeo za oko zbog wlana, a n73 mi je fakat ružna. @n73 owners - no hard feelings!!!
Slika govori više od tisuču riječi kaže dobra stara poslovica! Iskoristite Youtube Grabber jer tko zna do kada bude na netu! http://www.youtube.com/watch?v=n_jOLMEE1YY&mode=related&search=
Neki dan mi se neki lik hvalio s tim modelom pa me zanima kakva je prednost onog wlan-a što ga podržava i što mogu s tim....
Pola sata sam kopao po DotSISu, ali ništa našao nisam. Imaju neki thread, ali je zatvoren...
kad mi mob nadje wlan, negdje vani i pokusam se spojiti i spojim se, kada upalim web preglednik on se ne uspjeva spojiti sto je problem,trebam podesiti i kako to uopce funkcionira s wlanom , spajanje na tudji racun ODGOVOR MOZE I NA PRIVAT
kako da saznam koja mi je verzija simbiana??
Koliko se može dobiti za nokiu N93, stara mjesec dana, očuvana kao nova, pismena garancija, sva oprema, 2gb minisd
ponosni sam vlasnik n80, od jucer - moram se pohvaliti pa vas molim neki savjet gdje da nadem korisne programe za nju, igrice i sl. te sto vi koristite
Ima li tko iskustva s Nokiom e60? Sve osim nedostatka kamere mi se kod nje cini odlicnim, a pogotovo to sto ima WLAN uz mozda cak i najnizu cijenu. Ima li tko iskustva s njim, a pogotovo da li itko zna koliko mu dobro WLAN funkcionira? Hvala :hrv:
Može mi netko odgovorit zašto kad skinem neki program za mob. on mi svaki put javi da instalacija nije podržana. A pokraj programa piše da paše na N73. jel to nekakva zaštita na telefonu koja mi ne dopušta instalaciju ili u čemu je problem?
Zanima me jel se može nekom svom kontaktu pridružit vlastiti glas npr. Budala, i kada kažem to da ga počne zvat, inače mi samo neki digitalni glas govori to Hvala
Kakav ide punjac za n93 ? ako mozete poslat sliku ili tako nest
Da li postoji neki program za N73 koji bi koristio blic fotoaparata za svjetiljku. Do sada sam imo W800i pa mi fali funkcija svjetiljke.
kako sloziti IM na n80? treba definirati posluzitelja. kako?
Dali se može nekako promijeniti boja slova za pisanje poruke te na glavnom ekranu boja brojeva dok zovem?
Bok svima! Vidim da se najviše analiziraju NOKIE 6270, 80 i 88 i serija 60 uopće, a 3230 i 3250 posebno, ništa. Imam obje i stvarno sam zadovoljan, pogotovo sa 50tkom. Pa da ispravim imam par prijedloga. Dajte vi koji imate 3250 i 30 napišite koju dobru (a i lošu) o njima i da načmem par stvari....
http://www.gsmarena.com/nokia_n77-1859.php Novi model pod nazivom N77, od noviteta ima : - DVB-H TV broadcast receiver :klap: ostalo je sve više manje isto kao i na N73, osim što je na N77 slabija kamera : - 2 MP, 1600x1200 pixels, video(CIF), flash; secondary CIF video call camera
Pozdrav svima! A problem je... Odem na nokiinu stranicu (eee.europe.nokia.com/A4176089) tamo sve to napravim, skinem Nokia Software Updater spojim mob s kompom i on njega pronade i kaze mi da imam posljednju verziju softwarea i da dodatni update nije potreban i imam samo opciju EXIT za...
Jel znate neku stranicu za skidanje besplatnih programa?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma