Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Pošto me Smartmovie Converter izdao,trebam neki converter sličan njemu da mogu convertirati filmove za mob(N73),tj. da najmanje mogu zalijepit titlove i promijenit rezu filma. Filmovi su XivD formatu.Eto,ako netko zna,neka da link. Hvala!
kako se može zakljucat tipkovnica? znam za onu verziju da se nakon 1min zakljuca sam a onda triba utipkavat key za otkljucat! totalna tlaka
Pošto mi je dopizdilo traženje certifikata na DotSiS-u za programe dali netko ima neke korisne programe koji ne trebaju preko IMEI dozvole odnosno pach! Dajte ljudi linkove korisnih programa za N73 koje koristite! Software je još u razvoju razumijem, ali 6600(Symbian OS v7.0s, Series 60 v2.0...
zašto nemogu pribacit na neki drugi profil nego mi ga vrača na IZVANMREŽNO?
Gledal sam na netu i baš nigde nebrem naći torbicu za N73. Zna ko di ih ima? Ali ne onakvih za remen nego onih prozirnih da se tipka s njima i to.
Mislim, nije toliko tih, ali kada usporedim sa ovim Samsungom kojeg imam tisi je barem jedno 30%, pa me zanima dal se to ikako moze poglasnit, sa nekim programom ili bilo kako (zamjena zvucnika nije opcija:notooth: )??
Sto mislite o ovome modelu koji uskoro dolazi na trziste? Koje su mu mane a koje prednosti?
Nekoliko puta mi je s mojom N80 došlo do pucanja veze usred razgovora. Sad, vjerojatno nema dobro smještenu antenu, odn. ona se nalazi poviše kamere, baš onoga dijela kogega prekrijem rukom. Ili je na onom slajdu, iza ekrana? Pitam ovo jer čak ni u uputama nema slike-Držite telefon pravilno......
The to-do option can be found under calender. Once you open your calender select to-do view from options and then make the entries mentioned below. Follow these steps First go to ur To-do List. Make a note and input as follows Subject: Speed Due Date: 29-01-2005(dd-mm-yy) Priority: set to...
Pošto nema hrvatski po defaultu, da li ima negdje za skinuti? Začuđujuće glasovno biranje radi bez greške (možda fula 1 od 10) makar on birana imena izgovara na engleskom :D Ali živcira čitanje hrvatskog jezika ne engleski
Bok svima, novi samu na forumu pa se nadam da se nećete ljutit ako pitam što je već pitano, a to je zbog toga što se ne snalazim najbolje. Pitanje glasi zna li netko može li sa na N80 postaviti odnosno prilagoditi PRETVORNIK da radi isto kao i na NOKIA 6280. Konkretno na 6280 imate mogućnost...
Kako izgleda za Symbian OS 3rt na pr. za N73,dali ima negdje SlovoEd Hr-Eng,gdje bi to nasao???Plizz
Zna li tko gdje ovo mogu nabaviti? Na mobisovoj stranici ima opis, ali nema cijene; zna li tko gdje u Zg (ili gdjegod) mogu naci dovoljno orig. opreme za nokiu (konkretno e61) da ne zovem gamad pljackasku u Mobisu.
Pozdrav! Evo danas sam cuo sa postoji i N73me light, pa me sad zanima kakva je razlika izmedu obicne i te?? Znam da je u opremi, ali ne znam kojoj...
Pošto trenutno imam oba mobitela, uspoređivao sam koja je to razlika između ekrana koji prikazuje 16 milijuna i onoga od 265.000 boja. Rezolucija je ista, dakle 416x352. Ekran kod 265000 boja ima jednako dobru oštrinu prikazane slike na ekranu, ali je vidljivo tamniji od onoga u 16 milijuna boja....
Danas sam bio u prilici kupiti za jeftinu lovi TakeMS mini SD za N80. Sad, svi dosadašnji podaci mi se nalaze na kartici od 512MB. Je li moguće bez card readera kopirati sve programe, kontakte, poruke, postavke za MMS, E-mail s jedne kartice na drugu? Pitam jer do sada kad sam kopirao podatke s...
Kad dolazi u hrvatsku, odnosno da li ce uopce doci?
Gdje kupit? Koja firma najbolja?
http://www.mobile-review.com/uploads/Nokia%20E6503.JPG http://www.mobile-review.com/uploads/Nokia%20E6501.jpg http://www.mobile-review.com/uploads/Nokia%20E6504.JPG http://www.mobile-review.com/uploads/Nokia%20E6502.jpg display QVGA 240x320 2-Mp camera 65 mb built-in memory + microSD...
instalirao sam SM na nokiu e50 i kada prebacim filmic koji sam konventirao u Sm converteru javi mi da je napoznata datoteka.. probao sam sa par verzija sm-a i convertera i opet nece... kolko sam uspio skuziti instaliran je core mp4 codec.. jel mi moze ko pomoci... tnx
Malo sam čačkao po Xploreru na svojoj E70. Mogu kazati da sam prilično razočaran jačinom, bolje kazati slabom reprodukcijom tvorničkih tonova, počevši od uvodne melodije (Dvije ruke) do reproduciranja imena putem SIND-a. E, sad, otkrio sam u Xploreru da u biti mob može te melodije reproducirati...
tražim GNUBOX za S60 3rd 9.1 ili ako netko ima provjereno za E60.
Prvo POZDRAV svima! Dakle imam mogućnost kupnje Nokie E65 preko jednog frenda koji prosužuje pretplatu u VIP-u! Cijena aparata je 2691kn. Koliko znam nije brandirana niti lockana (ja korisitm Tmobile) pa me zanima da li netko od vas ima taj aparat i kakvi su dojmovi..... Sad imam N70...a ova E65...
Kako mogu saznati MAC adresu na Nokiji E70. Zna netko da ne istražujem previše?
Ovako...imam N93 i skužio sam da kada je mob zatvoren da na vanjskom ekranu svijetlo malo svijetli malo ne...odnosno, u određenim jednakim intervalima svijetlo je ugašeno, pa se pali...jel to normalno i može li se to nekak isključiti?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma