Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Jučer sam preko Nokia software updatera updatao svoju NokiuN73. I sad, kad pritisnem i malo duže držim tipku "Menu" (da bi vidjeli koje su aplikacije aktivne), osim "Standby"-a mi stalno stoji i Music player??? I ne može se isključiti pritiskom na tipku "C".... nemam Music edition N73, a i da...
jel ima koji način za ubacivanje hrvatskog jezika ne nokiu E50? mobač nije zaključan ili brandiran, ali eto nema hrvatski.
Pozdrav svima na cafe mobilu! Ovo je moj prvi post, pa budite blagi ;) odmah cu prijeci na stvar. wlan na E65 mi neradi kako treba! na svom desktopu sam napravio wireless AP pomocu usb wlan adaptera (micronet SP907GK) i on savrseno radi kad spajam laptop preko njega. znaci internet sljaka,...
Može mi netko reći kako da spremim poruke u moje mape? da mi ne budu u nacrtima! Hvala
Dakle, izvadim ju iz dzepa i ne gori ekran... Reko da se nije mozda ugasila sama u dzepu. Pokusam upaliti, nish se ne dogadja. Izvadim bateriju, vratim, opet pousam upaliti, opet se nish ne dogodi. Jedino kaj sam skuzio da se onda plava led dioda zabljesne svaki put kad stisnem tipku za...
Da li netko zna kako pojačati zvuk u pozivu iznad tvornički specificiranog? Čini mi se da je zvuk i na najjačem još pretih u bilo kojoj situaciji kad ima vanjsku buku (bus, kafić, promet...). Ima E61i, prije sam imao N73 i nisam imao ovaj problem, čak sam malo smanjio od maksimalnog. Al pošto...
svako malo krene blinkat plavo... što to znači?
Trebam pomoć. Spojim se na komp. s USB-om i stavim način rada kao memorijski uređaj. Kad završim s radom hoću isključiti prijenos podataka tako da na kompu stisnem ikonicu za sigurno isključenje USB-a. I tada mi on javlja da je prijenos podataka još aktivan te da će doći do gubitka podataka ako...
Jel ima netko hrvatske glasove za tomtom 6.02? Skinuo sam novu kartu, al fale mi "voices" na hrvatskom!
Evo nasao sam mapu istocne europe za Navigon Mobile Navigator 6 za symbian, nisam isprobao mape tak da ne znam kakva je pokrivenost u HR, ako se nekome da igrati s tim, evo mape na linku.. http://rapidshare.com/files/37618509/EastEurope.map.html
Zanima me da li postoji neka opcija, program il kaj već da mogu sa N93 snimat kao s digitalnom kamerom, odnosno da npr. snimam sat vremena, al da mogu prekinut snimanje, pa opet nastavit, ak kužite na kaj mislim? Ovak kad snimam, kad prekinem snimanje i počnem novo, to mi je automatski novi video...
Prije nego što sam updejtao firmware napravio sam backup na memorijskoj kartici. Onda mi updejt firmwera nije uspio i mjesec dana sam bio bez telefona. Nakon popravka sa servisa stavio sam ponovo karticu i ne neznam kako povratit taj backup. Jer najvažniji su mi "NOTE" jer tamo imam šifre i...
do prije par dana se normalno sinkronizirao i od jučer neće... USB kabel je u redu jer radi normalno sa PC Suite i kao memorijski uređaj. probao sam vidjeti u device manager i piše mi da je device enabled,ali ima žuti ! ispred i piše the device cannot start (code 10), probao sam update-at driver...
http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml#14352
jel zna neko neku app da se upali blic bez snimanja (ntorch) mislim da se tako zove.. nemogu naci krekovan.. :google:
Dakle...kupio sam jučer Sirf Star III BT prijemik ...sav sretan jer sam prošao jeftinije nego da sam odvojio 1000 i više kuna za jeftinijeg garmina. Da pojasnim...treba mi samo nešto što će pokazivati zemljopisnu visinu i širinu. That's it. Ništa više. Prvi problem je nastao kad sam to čudo stavio...
Koliki najveći PDF dokument može Acrobat reader prožvakati na N80? Pokušao sam otvoriti par dokumenata od 5-6-7 MB i piše mi da nema dosta memorije.
Pogledao sam malo teme koje se ticu flashanja i sl. Ali nisam nigdje nasao nista za nokiu 3250... naime zelio bi joj stavit Hrvatski jezik (nije brendirana). Skinuo sam NSU ali nemogu naci za nju program za mjenjanje product code-a.... Jel mi moze netko pomoc?
Jel mogu koristit DKU-2 kabel za nju?
Eto... molio bi ekipu da posta njegovih top 20 programa (ali stvarno dobrih, najboljih) za Nokia N73. Hvala Pozdrav
Probat cu objasniti o cemu se radi. Ovako... Imam Nokia N73, i... morao sam je formatirati. Prije formatiranja na display-u nije bilo nicega osim... ne znam... sata, datuma... a sada na display-u ima odmah ispod sata sest ikona, Imenik, Nova SMS poruka, Kalendar, Music player, Web, Galerija....
Ovo nije oglas, da nebi netko krivo protumačio, nego samo zamolba da mi netko na PM javi u kojem ducanu (gdje se nalazi i neki br. telefona) u ZG ili OS se moze nabaviti novi mobitel najpovoljnije. Hvala svima!
Ako netko ima ovaj mobitel ili može bilo kako pomoći... Telefon ima 15MB memorije koju koristi i kao radnu i 4GB, odnosno u mom slučaju 8GB Hard disc... U nedostatku tih 15MB kada sam slao stvari sa starog mobitela su mi se promijenile ikone mapa (Moji progr., Spajanje, Office, Internet,...
kupija sam mobitel prije par dana i na njemu je bila prva verzija softa update sam softver i onda su poceli problemi (posto ga nisam bas puno koristija sa starim softverom neznam da li je do softvera) dakle mobitel mi cesto zablokira i moram vadit bateriju da bi ga ponovo upaija i kad izvadim...
Dakle, ubacio sam abc.doc u mob ali ga ocitaava kao text dokument. isto tako, cijelo vrijeme mi javlja kako u mapi Documents nema fajla... sto mi je ciniti?:thumbdown
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma