Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Dakle, kad netko napise poruku u duljini vecoj od 160 znakova i posalje na N73 dolaze mi dvije odvojene poruke a ne 1 u komadu. U cemu je "kvaka"? hvala
dali netko zna gdje se mogu nabaviti stereo slusalice za E65 (ako uopce postoje)? one mono su katastrofa... gledao sam na mobis-ovim i vipovim stranicama ima svakakvih ali nema kombatibilnih s ovim mobom... LP
Bok Zanima me kako mogu pomoću Bluetooth pregledat memoriju telefona u Windows Exploreru. Kad se probam spojit preko Data Transfera ne ide. Jel potrebna neka aplikacija. Danijel.
:creep: Koliko vidim nema aktuelnih tema u vezi oboga pa bi volio ako itko moze da mi pomogne.... neki tutorial ili slicno..jer stavrno ovo ne kontam :|
Toliko o kvaliteti nokie.Pa zar sam ja totalni pehista kad su nokie u pitanju.Prva nokia šta sam kupio je bila 3210 1999 godine isto bila stara par mjeseci pala na pod nije više punila bateriju,N-70 je isto štekao,N-73 je jedini bio Ok(sad žalim šta sam ga prodao),dok je ova N-95 "vrhunska" nokia...
Od jučer mi mobitel malo-malo javi sljedeći tekst: Memorija puna. Obrišite neke stavke. Imam karticu od 512 Mb, na njoj 60 Mb podataka. Pokušao sam i bez kartice, svejedno javlja. Ni jednu poruku nemam spremljenu, ništa u galeriji. Nije mi jasno što se zbiva.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slike-uzivo/1386/Nokia/E61i/1/55 Na mobilnom svetu su objavili slike nove Nokije E61i. Ne znam zašto, ali stara E61 mi puno bolje leži, bar na slikama. Nekako je ljepšega dizajna, a o kameri na E61i bolje ne davati komentare. Brijem da je kao na mojoj E70-dobra...
Pitanje: kako i gdje staviti .mp3 pjesm(ic)e koje su odrezane i koje služe samo za sms dojavu, ali da, kada refresh (po naški "osvježim) music player, da mi se one ne pokazuju u playeru? U bilo koji folder da ih stavim, one mi se jednostavno uvjek pokazuju u playeru, a to nebi htio. Jel netko...
Imam jednu zamjerku na svoju njoku N73, a to je da kada spojim slušalice na nju je pretiha. Kupio sam u mobisu adapter sa kontrolama music playera i sve lijepo štima, osim kada spojim svoje sluške(sony) i kada pojačam do kraja nije baš glasno. Još jedan izraženiji problem imam, a to je kada spojim...
Danas sam dobio casopis od t-mobilea i u njemu je nokia E90 koja kao sami uredjaj kosta 7,498,00kn. Uredjaj ce biti dostupan od sredine kolovoza. EDIT: Evo ispravih malo tekst, jer nisam pored sitnim slovima vidjeo da ce biti dostupna za kupnju u kolovozu.Isprike
Dal neko zna kada bi otprilike mogao bit dostupan novi firmware v.4.0723.2.0.1 za N73 product code za T-Mobile Croatia. Vidio sam da je taj dostupan odnedavno za nebrandirane modele, pa bi me zanimalo kada bi otprilike to moglo bit i za T-Mobile HR modele? Hvala
Ocito ima 3G, a pretpostavljam da ima i touchscreen. Nokia je u zadnje vrijeme govorila kako su ekrani osjetljivi na dodir stvar buducnosti, a i TyTN-like tipkovnica je fora.
stavio sam najnoviji firmware preko nokia update softver... al sad mi prilikom paljenja telefona, automatski pali music player u pozadini... kako ga ugasit?
danas sam pokusao izbacit karticu iz moba i otisao sam na ono "ukloni mem karticu" i nakon toga sam izvadio karticu i stisnuo "u redu". kad sam je stavio natrag, uopce ju ne prepoznaje... kaze umetnite mem karticu! prije vadenja pricekao sam da on zgasi sve programe ali mislim da je greska u tom...
zanima me da li ove novije nokije podrzavaju 8gb odnosno 4gb, jer postoji od dan disca..pa me zanima.
Da li se to može kako riješiti jednom za svagda? Može se pomicanjem sata, ali onda mi opet pojede nešto prije instalirano, a onaj ručni način u 50 koraka s DotSiS-a je kolko sam shvatio sa aplikaciju po aplikaciju... za što stvarno nemam živaca. Nokia Software Updater mi kaže da već imam...
kupio sam nokiju 3250 i malo je prašnjava ispod stakla od ekrana pa jel ima gdje na netu uputstva kako bih ju mogao rastaviti da ju ocistim? hvala!
jel se i vama tesko otvara (tj. jos nikako nisam uspio otvoriti) poklopac za karticu? jel ima neki trik ili sl.??
dakle, poceo se opako klimat i kod koristenja mobitela stvara se osjecaj kao da ce straznji dio jednostavno otpast... kad povucem poklopac prema dolje, stanje je nesto bolje ali kad je kompletno zatvoren onda se javljaju problemi.. ima netko kakav savjet? Hvala!
Što znači to "sign the crack.sis"? Imam taj crack.sis, ali što trebam s njime? :smurf:
Pozdrav svima i da pitam nesto oko Menagera aplikacija kod N73. Pojavili su se u njemu poprilicno....ne znam kako da ih nazovem....sa slicnim imenom! To su: Search Search-localplug... Search-globalplu... Ponavljaju se vise puta uzastopno, pa me zanima - da li bih smeo da ih obrisem, da...
Pozdrav svima. Jos uvek sam novi vlasnik N73, procitao sam i naucio puno toga citajuci teme na forumu, ali mi jedna stvar nije bas jasna. Hteo bih da telefonu izvrsim update sa NSU, ali vec imam ubacenu karticu od 1GB na kojoj sam stavio muziku, spotove i sl. Negde sam sreo da mora da se...
Imam problem kad hocu da obrisem temu ne mogu da je nadjem u app. manager-u,u cemu je problem i jel ima neka aplikacija da se instalira da mogu da brisem teme?
Sad sam prmijetio na svojoj Nokiji N73 - imenik ne refresha sličice koje su dodane kontaktima kad se pozove drugi put. Dakle, kad se pozove imenik i selektira se neki kontakt koji ima dodanu sličicu ta sličica se pokazuje ispravno. Nakon toga izađem van na osnovni meni te odmah nakon toga...
Jel se mogu uparivati BT slušalice drugih proizvođača sa Nokiama? Konkretno me zanima sluška od SE HBH 608 pa da ne kupujem bezveze ako ne ide?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma