Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Nije loše, uopće! Imam i ja nekoliko fotkane E70 i pri dnevnom svjetlu.
Pozdrav svima! s obzirom da mi je modemska brzina STVARNO spora (33.6 kbps):angry: :angry: :angry: uspio sam se spojit na net (ne carnet) preko infrared-a i birao je onaj broj *99# i ostvario brzinu od 115.0 kbps. neznajući da to sve ide preko t-mobilea ostao sam bez para na mobu :cry: :cry: . ...
Kako dugo vam se puni baterija na E60? Meni relativno dugo..
Naime, isao sam si updeitat software i sve mi se pobrisalo. Jedino u app. menageru su ostale aplikacije ispod kojih pise NOT INSTALED. I njih nemogu nikak obrisat, kad stisnem c nista se ne dogada, a pod options nema opcije za brisanje. Aplikacije ispod kojih pise INSTALED mogu se obrisat. THNX!...
Dogodilo mi se sr sa Nokiom, neko je sija na nju i sad pola ekrana vidim pola ne vidim, boja se razlila. Zanima me koliko bi došla zamjena ekrana u servisu?
Zašto kad je telefon u šednji energije ne može prikazati alarm, podsjetnik, sastanak..., zvučno se čuje ali vizualno je mrtvo. I naravno onda nema pomoći već samo vađenje baterije jer sve zablokira i pozivi ili SMS se u tom trnutku čuju ali fon ostaje vizualno mrtav, a led dioda i dalje radi kao da...
dakle ljudi; kad sam prebacio preko BT-a pjesmu na mob tada se pojavila u opciji da ju pridruzim za ton zvona no ostale koje su direktno stavljene na mini SD nisu u toj opciji... help? tnxxx
Imam problem na svojoj E50. Naime instalirao sam novi soft na njega (najnoviji 7.13.0.0) i sve uredu, i instaliram ja aplikacije (nisam puno nekih 7, 8 komada) i te aplikacije rade sve normalno i nakon 2 dana jednostavo vise ne reagira na te aplikacije... Jednostavno kad ocu da udje u njih...
ovako zelio bih kupiti n73 preko oglasnika za nekih 2500 kn. E sada me zanima, posto nikada nisam imao symbian tel. , na sto moram pripaziti kod kupnje, kaj sve da pregledam na mobu, osim IMEI koda na njemu i garanciju dali se slazu?? hvala puno. pozz,danijel. @Ico , sorry radi prijasnjeg naslova
koristio sam prvo divx player i nakon nekih 15ak sekundi jednostavno zvuk pocne kasnit a onda i slika i zvuk trzat, obrisao sam to instalirao smart movie i sad nakon nekih 20ak sekundi pocme slika trzat zajedno sa zvukom... to se javlja bez obzira na velicinu fajla i vrstu, bio on 5mb ili 15 pocme...
Bok Imam E65 staru nekoliko mjeseci. Dogodilo mi se vec nekoliko puta da stiscem tipku za pristup imeniku a ono nista. Takoder sam na OWN key stavio Messages i to isto ne radi. Nakon toga moram telefon ugasit i upalit i onda radi OK. Jel imao netko slicna iskustva.
Koji vam je najbolji file manager na vasem S60 3rd uređaju? Ja sam probao do sada tri i zaustavio sam se na ovom trecem (X-plore) koji ima sve sto pravi manager mora imati. A prva dva su bila Ybrowser i Fexplorer. Mogu posluziti "na silu", ali definitvo gutaju prasinu iza X-plore managera koji...
imam jedaqn jakoooo dobar film (disturbia) u avi formatu na kompu i skinio sam titlove na srpskom u srt-formatu....sta sad? kako to mogu gledat na n73? stami treba? jel moze bez konventiranja? jel postoji neki divx player za symbian???
Da li je netko probao staviti 4 Gb miniSD karticu u Nokiju N93; kako se ponašala ta kombinacija? Prema sluzbenim specifikacijama, N93 podrzava max 2 Gb; ali vidim da neki mobiteli uredno rade i sa karticama koje imaju veci kapacitet od deklariranog pa si nesto razmisljam o 4 Gb kartici, ali...
Upravo sam nadogradio soft na e61 i nakon paljenja me pita za lozinku mem.kartice da bih mogao napraviti restore. Kad ukucam svoju sifru - nista se en desava, ne prepoznaje mi pass. Pokusao sam i "0000", "12345" i ostale default kombinacije, ali nista.. Ima tko kakvo rjesenje?
Dali postoji tema sa animiranim ikonama ili je to na n73 neizvedivo?
Ovako,imam problem sa instalcijom tema.Vidim svi to rijesavate sa onim postavkama na sve,i gasenjem provjere,ali kod mene to ne pomaze.Obrisao sam i sve one potvrde sto sam mogao iz moba.I nista.Zar moram praviti ono certifikat da bi mogao stavit obicnu temu,ili sta? Pomoc molim.Hvala
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=524697#post524697 tu se nalaze slike pa komentirajte
dosta se ljudi žali na ovaj 7.13 frimware, nokia je odlučila promjeniti verifikaciju broja sa 8 znamenki na 11. što to znači u praksi, da bi se ostvarila pravilna asocijacija broja koji zove i kontakta u imeniku mora se poklopiti 11 znamenaka. znači ako imate u imeniku brojeve tipa ovog:...
Prije par dana sam nabavio ovaj mob. pa me zanima gdje se može namjestiti da se automatski nakon nekog vremena zaključa tipkovnica. Drugo pitanje, s obzirom da mi je ovo prvi smartphone, recimo igra Snakes koja je došla s mobom, gdje se ona nalazi, pošto na upr.sa datotekama te igre nema nigdje....
hey, ljudovi.... molim za pomoc....imam doma komp, koji se spaja na router preko wlana(bezicno)....e sad, jel moguce da spojim mobitel na taj komp preko BT-a i koristim taj internet, koji koristi i racunalo?? hvala unaprijed!
Dakle momci; postavio sam sliku na pozadinu one defaultne teme "Nokia" no sada je želim ukloniti i nigdje ne mogu naći opciju kako je maknut...:crazy: Savjet? tnxxx EDIT: sređeno! :tclosed:
Zanima me jel ima tko kakvih iskustava s ovakvim ili sličnim uređajem? Mislim ga koristiti za slušanje muzike u autu, sad me zanima kakva je kvaliteta zvuka i da li se uopće isplati kupovati ili je kvaliteta zvuka na radiju preko FM transmitera katastrofalna? FM Transmitter
instalirao sam u nokiu n80 navigon6.0 i kartu istočne europe. dali netko ima serijski broj? broj koji imam ne radi. hvala
zanima me jel ikako moguce igrati finalfantasy na n73??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma