Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
dakle, fino sam si ga "stavio"! uzeo sam nokiu E52, skinuo sve moguce verzije OVI suita i software updater-a, spojio E52, i kaze da mogu update-at SW. krene update, i u jednom trenu mi kaze da odspojim mobitel i spojim nazad. to sam i napravio. medjutim sad je mobitel mrtav i nece upalit! sta...
Posjedujem navedenu nokiu, ali onu za američko tržište što je rađena, a kolega mi ima onu za evropsko, i kad uključimo navigaciju da traži satelite, kod njega brzo nađe, dok kod mene to traje i po 10 min. i kad nađe ako je malo mrdnem ona ih zgubi. Ima li kakvo riješenje za ovo?
Interesuje me da li kada se telefon vrati na tvornicka podesavanja, brise se sve ili ne znam kako reci, mislim konkrentno na proces koji je odradio helloo ox2, da li je izbrisano onosto je on (helloo ox2) odradio. PS. Molio bih moderatore da mi ako moze bar ovu temu ne bace u otpatke.
dakle uključim mobiledit,uštekam SE k800i i prebacim imenik sa mobitela na mobiledit ali mobiledit mi ne prepoznaje nokiu e72 pa nemogu prebacit imenik na e72 s komjutera ima li tko kakvu ideju
Znam da ima već dosta sličnih tema, ali ja nisam uspio pronaći konkretne odgovore na pitanja koja me zanimaju. Mogao sam ovo staviti i u podforum "Bežični prijenos podataka" ali zanima me baš za Nokiu N80: Koliki je domet wlana na otvorenom? Koliko je Zagreb pokriven wlanom (pretpostavljam da je...
kako da prevedem na hrvatski
Instalirao sam Phone Remote Control 5.2 i na pc(WinXP) i na mob(N95 8GB) ali ne mogu da se spojim sa računalom. Kad probam opciju reconnect onda mi kaže da konekcija još nikako nije bila ostvarena a kad pokrenem opciju search onda mi kaže da nije našao računar sa bluetoothom. Inače uredno se spojim...
evo da ne duljim, kad sam kupil C7 instalirao sam i "trial 30 dana" kaspersky mobile security koji vrlo dobro radi, nakon 29 dana sam ga deinstalirao, restarao phone, ponovo pokrenuo instalaciju kasperskog i dobio OPET NOVIH 30 dana!!! i to sve radi več tri mjeseca pa rekoh da podjelim sa ekipom...
Imam ovaj telefon vec duze i sve je radilo super, medjutim u poslednje vreme mi se desi da me sagovornik ne cuje u toku razgovora i kada ugasim telefon i ponovo ga upalim mikrofon proradi. Da li je neko imao slican problem?
Lijep pozdrav svima! Eto meni danas nezgode sa svojom nokijicom n95 8gb! bila mi je u onom otvorenom džepu i kako sam se ja sagnuo ona je pala na pod sa prednjim djelom. Visina-0,5m, podloga-pločice,ekran-CRN! -.- pošto mi se žurilo, strpam ga u džep i odem dalje..poslije ga izvadim i skuzim da...
Nemogu nikako isključiti onu početnu melodiju kad palim mobitel ? Dali netko zna kako da to uradim ?
Imam problem s kamerom, slika bez blica je odlcna, ali kad je blic ukljucen slika dobiva zelenu boju, dali neko zna do cega bi moglo biti? HVALA PUNO
Naime ova moja E52 nema nikakvu mrezicu na zvucniku sa predje strane i izgleda da mi praina ulazi i pada s unutarnje strane ekrana. Jel to standardno nokiino maslo i da li ima neko rjesenje za to?
Bok Brat je mjenjao nema dugo nekakve mobitele za ovu nokiu. Sada postoji problem, da se nemože ući u imenik. Znači čim se stisne ikonica imenika, mob kao da se "refresha" i odmah izbaci van. Napravio sam update i problem je ostao. Zatim sam resetrirao na tvorničke postavke i onda sam mogao...
Pozdrav! kao što piše u naslovu, ne radi GPS na Nokii N96 16GB... samo je odjednom prestao raditi... prvo sam pomislio da je softverska greška, pa sam obrisao i ponovno instalirao garmin... ali opet ista stvar... ne pronalazi satelite... onda sam resetirao mobitel te sam još updatao preko "Nokia...
Imam samsung G810. U njega sam stavio karticu od druge nokije symbian-2gb. na nju se moze instalirati samo sis/sisx aplikacije, dok kad zelim java aplikacije, piše greška, obratite se davatelju usluga. mobitel je hakiran. Zatim...od nokije 5800xm 8gb karticu sam stavio u g810 i bez problema...
Pošto vidim da je slabo tema o ovom telefonu upitao bih ovdje slijedeće: Kad sam vadio memorijsku karticu iz telefona,dva puta se začuo kao fijuk i kada sam vratio karticu u telefon,više nije mogao da je prepozna.Sada mi na telefonu (N79) nije vidljiva memorijska kartica,odnosno piše mi da...
E ljudi imam problem...tijekom updatea softvarea mi se ugasio komp i sad nece ga prepoznat komp vise...zna ko kako ga mogu flashat ??? ima kakv tutorial s potrebnim programima i flash driverima ??? zahvaljujem unaprijed...
Kada sam updejtovao telefon na novi softwer 052.003 i kada uključim navigaciju telefon ne može da nađe svoj integrisani GPS .ŠTA SADA??????Restartovao,ponovo updejt,vratio na fabričko....ŠTA SAD????
mene je ova aplikacija oborila s nogu pa moram s vama podjelit nadam se da ovo već neko nije prezentiro na forumu ili će mi moderatori izbrisati temu pa sve džabe piso aplikacija se zove SymbianGuru Phone Guardian v3.1 paše i na s60v3 i na v5 ja sam samo testiro na N86 u slučaju da...
Pukao mi je ekran na skoro novom n95 8gb telefonu, bio u džepu i zakačila me vrata od auta, samo ekran napukao ništa više, čak ni smaska :wall: odem kod majstora, cijena novog original 50 €, kineskog 30 €...naravno odlučim se za "original". promjeni čak 3 dok nije našao jedan koji radi (jer ih...
naime dobio sam ovaj telefon ima arapske oznake na tipkovnici....i nema hr meni naravno.... e sad posto sam dugogodisnji korisnik symbian telefona nebudi lijen promjenim productcode na balkans naravno preko NSS odem na NSU i kaze mi da imam najnoviji firmware gore.....V 7.10 i sto je...
Ovako... Nisam tu često, pa nisam uspio nać dali postoji tema o mom problemu. Ukoliko je krivo, neka moderator zaključa, premjesti, obriše... Uglavnom, bio sam instalirao na svoju E72 nekaj za promjenu fonta. Uglavnom, font se promjenio, sve ok, ali nestala su mi slova Č, Ć, Đ itd. Volim da mi...
Kad ukucam *#06# za imei izbaci mi: 12345678901234/4 što znaci /? da li se broji broj koji se nalazi iza kose crte? sveukupno ima 15 brojeva, a sa kosom crtom 16
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma