Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Posto sma uzeo polovan mobitel (N91), bivsi vlasnik mu je pormjenuo phone code i zaboravio ga naravno... e sad sjecam se da je postojao za 8.1 symbian prgram "Unlock me" koji je omogucavao da se sazana phone code.. zanima me jel postoji kakva mogucnost da saznam koji je kos ili da ovaj...
Ovdje se nalaze slike pa komentirajte u ovoj temi SLIKE Link sad valja:banme:
Pozdrav , htio bih samo jedno pojašnjenje za svaki slučaj . Naime VIP sam pretplatnik i prilikom spajanja na neku WLAN mrežu i kad pokrenem pregledavanje Weba automatski me spoji na VIP-ov portal pa me zanima dali se to nešto naplačuje . Hvala unaprijed na odgovorima .
http://www.gsmarena.com/nokia_n82_live_pictures_leaked-news-355.php Impresivna 5 Mpx kamera, uz to da je prvi put kod Nokije prisutan xenon flash.
:comp: Pliz do not ...:tomato: & :mad: zbog slijedeceg pitanja ;D :angel: Naime, zanimljiv mi je 6110 Navigator ali me iznenadilo saznanje da karta koja postoji u mobu, dakle Nokia Maps za RH ima samo 4 grada - je li to tocno? Mislim - nisam pretpostavljala da ima ulice u Mrdusi...
Kako postići da se zvuk snima onoliko koliko ima mjesta na kartici a ne pišljivu 1 minutu ????????
predigru ovog posta mozete vidjeti na jednom drugom mjestu prilikom pokusja instaliranja programa stvari su zavrsile sa: a) Pogreška s potvrdom. Obratite se.... b) Sigurnosno upozore...... ak neko ima koji program za skidanje screena na nokiji koji bu se instaliral bez gornjih...
Pozdrav svima, zanima me da li ima za kupiti i po kojoj cijeni prednja maska za N80? Hvala
radio sam full reset i sad kad prebacim video isjećke koji su več bili u tel ne želi ih reproducirat. novi video koji snimim normalno prebacujem i reproducira ga. koliko vidim neće pustit mpeg4 video dok 3gp hoće
dajte objasnite sve o njem jer ja koristim samo real i music player
kako se spojiti na komp, i shareati internet vezu preko plavog zuba? imam signan gnubox i pokusavao sam se spojiti s mrouterom ali nije islo. imam vistu i blue soleil 5.0. da li postoji nesto sto je isprobano i stvarno radi (i to jos i na visti :) )?
N73 mi ne raspoznaje više miniSD2GB originalnu karticu kupljenu zajedno sa uređajem;također ni Windowsi xp na pc-u ne prepoznaju dok stavim u "card reader".Dali je imao tko takav problem sa karticom ? Šta uraditi,kako formatirati,ili.....možda je otišla bogu na istinu...Bio bih jako zahvalan ako...
instalirao sam par tema i ne sviđaju mi se i hoću ih uklonit međutim nema ih u upravitelj programa gdje da ih pronađem
Ima li tko link? Na dotsisu ne radi. Help please. >Tnx BTW: što ono treba napraviti ako ne mogu instalirati izbrisanu temu u mob. Recimo onu Babi "Seahorses" - htio bih ju ponovno instalirati, ali javlja grešku. Što treebam ono brisati? Ne znam pod čime da tražim u searchu..
http://symbianguru.typepad.com/welcome/2007/05/nokia_n81_8gb_s.html#more samo da napomenem kako telefoni nisu još službeno najavljeni... ukratko kod n81 glavna je odlika 8gb flash memorije...kamera je zapostavljena u odnosu na druge specifikacije vjerojatno zbog konačne cijene uređaja
jel se može u nokiji slike i video pregledavat okomito (normalno kao i u svim ostalim mobitelima) ili se baš mora vodoravno to mi se ne sviđa!
Jedan na news grupi prodaje E61i "staru 1 mjesec, kupljenu u T-Mobileu, nezaključanu, skoro pa nekorištenu...". Ja mislim da je 3200 malo previše za taj model, ali kako nisam u tijeku, može li mi tko kazati kako se kreću cijene E61i? U Mobisu je 4000kn. Za koliko se je može naći po oglasnicima?
kako iskljuciti ono "instaliranje" svaki put kada upalim mobitel? to vec traje mjesecima pa sam zaboravio uzrok,ali ja sam bio kriv, nesto je bilo instalirano na kartici pa sam ju formatiro ili tako nesto. kako napraviti da mob vise ne zeli instalirati ono cega nema i sto nemoze inst?
Pozdrav svima! Ovaj forum je stvarno super,sve pohvale i zahvale svima!Svigdje sam trazio GPS karte za svoju nokiju,a kod vas sam naravno nasao sve sto se tice toga ali sad imam jedan drugi problem!???:cry: :cry: Kako da gledam DIVIX-e na mobu,znam da se moze jer mi frend ima N73 i moze...
Mogu ga upaliti samo u offline-u, ne priznaje mi nijednu SIM karticu. Što se dogodilo i kako to riješiti? Btw: gdje kupiti i koliko otprilike košta punjač? Hvala
pozdrav svima, kupio sam n80 na prvi pogled ocjena je 6/5, ali imam par pitanja. 1.sve o wlanu za nju? 2.može li mi netko napraviti temu?(motori...) 3.nekad mi se ne upali osvijetljenje tipovnice:-/ što to može biti??? unaprijed hvala
zanima me koji nokia mob ima najbolji gps i da nema bateriju ko n95!!! kakva je 6111 navigator?
Imam jednu zamolbu za vlasnike E61i, naime zanima me kako se ponasa s tablicama na web stranici http://www.poslovni.hr/Content/Stocks.aspx te http://net.pbz.hr, jos ako kojim slucajem koriste net bankarstvo ili pbz investor bilo bi savrseno. Pretpostavljam da je sve ok, ali bih zelio biti...
u čemu je problem s mojim mobom da je počeo dosta sporije raditi. Npr. kod otvaranja slika ili kod ulaska u inbox u porukama. i općenito mi programe sporije pokreće. Dosta se primjeti.
Pozdrav! Kupio sam 6120c od vip-a. Naravno, ima onu preružnu vodafone temu. Uspio sam maknut tu temu i instalirat si par dobrih, ali ikone od foldera "Applications" i "My own" mi ostaju od vodafone-a bez obzira koju temu ja izaberem. Ostale ikone se mijenjaju i sve je u redu. Samo ove dvije ostanu...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma