Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Evo da i ja nešto napišem o tom mobaču ali iz prve ruke, za sad ču se više bazirati na slikama.... Mob je fenomenalan, spoj najboljeg iz nokie. Vrlo kompaktne dimenzije, ogroman ekran, odlična kamera, dosta brzi software za takav tip moba, robusna izrada, dosta dobar slajd mehanizam za razliku...
Upitom jedne korisnice da ovdje nema ništa o dotičnom modelu, i pogledom na razne siteove imam što i vidit :) jel to nokia izbacila klona BS EF81 ili se meni samo čini? specifikacije na sljedečem linku; http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1312/Nokia/N76
Evo i ja sam ga uzeo, do duse polovnog, 168 eur ali imam problem koji je izgleda uveliko prisutan. Guli mu se boja na donjem dijelu kod konektora i sa strane. Je li se desavalo to nekome i ako jeste, je li rjesio to nekako? Hvala Evo dvije slike da vidite o cemu se radi...
kako isključiti ovo s screena kaj je podcrtano na slici u postavkama nema nigdje a jel moguce to preko nekakvog programa za teme?:notworking:
1. Zna se dodgoditi da je status baterije 2 dana na 100%. Onda ugasim i upalim mob i prikaze realno koliko je. Ima tko kakvih slicnih iskustava, bojim se da nije neki prog koji sam instalirao, ali ne znam koji? 2. Znaju mi prestati raditi ove 4 tipke: imenik, mute, onaj group call i korisnicka!?...
ma sve on meni fino namjestio postavke, kao sve ok, al kad hocu na net (wnw) kaze mi da "packed data not avalible" probao rucno namjestiti postavke, ali opet ista stvar... jel bi mi tko mozda mogao pomoci? da reinstaliram soft? edit: eo probao u n73 i izgleda da nije do softa, neg do...
Tel mi je ispao 2-3 puta zadnjih dana, na tepih, sa visine od pola metra, nista strasno. Radio je i poslije toga normalno potpuno, zvucnik bez problema. Veceras primam poziv, i nista ne cujem, kako sam bio pod zemljom, kontam slab signal, pa ajd. Kad sam izao van, vidim vrag odnio salu, ljudi cuju...
Kako god koji korisniji program si nađem za N73 treba praviti neke dodatne digitalne potpise da bi program uopče funkcionirao: Ima li tko Full programe koje koristi na svojoj N73 bez nekih drugih zezancija!(blažena bila moja 6600 bilo sve u jednom potezu) Evo recimo sa Dotsis-a hoču skinuti...
Događa se s vremena na vrijeme da tijekom razgovora osoba s kojom pričam počne me slabije čuti. Nešto kao da "govorim iz rupe". E65 ima dobar zvuk, jako bistar, ali eto katkada se dogodi da zvuk postane "elektronički", prljav. Imam najnoviju verziju softa u mobitelu. Pokušao sam tijekom...
Ovako. Prije par mjeseci downloadao sam TOM TOM 6.02 sa dotsis-a. Instalirao ga po uputama napisanima na stranici ali sam ga nakon nekog vremena maknuo jer nisam imao GPS reciever. I sad ga hoću ponovo stavit, ali ukinuli su dotsis pa se ne sjećam postupka. Uglavnom što se samog programa tiče, u...
ovako javlja ovakav error Telephone memory full.Try closing few apps... tako nesto neznam cijelu poruku to mi se javlja dok me neko zove,i toj osobi nakon sto gospoda isprica da je broj prebacen u tele2 mrezu,samo prekine poziv,kad zove odma opet sve je ok... e sad...prvi put mi se ta poruka...
haj... možda sam naprosto glup, ali nikako ne uspijevam napisati znak _ na E61i (ne mogu ga naći), što zadaje muka ako recimo treba poslati mail na neku bc_def@something.bla adresu... Ako itko zna rješenje, bio bih vrlo zahvalan...
pozdrav!! nadam se da ce se nac neka dobra dusa, da mi pomogne da ubacin tomtom6 na mobitel. ili neki link na kojem je objasnjeno. ima vec par dana pokusajen ali nikako :cry: , route 66 ide bez problema hvala unaprijed!!!!!
Ovako ljudi... Instalirao sam neke teme na moju N73, i sve radilo OK. Ali pri jednom spajanju kompa s mobom prekinuo mi se prijenos podataka (zblokirao se komp) - i pretopstavljam da su se izgubili podaci tih snimljenih tema. Problem je sada kad želim ponovo instalirati te iste teme javlja mi...
Evo namjeravam si zadrzati ipak n93 jer je predobar mobitel pa da odmah pitam jeli zna netko koliku max karticu podrzava?trenutno koristim 2x1gb(jedna za mjuzu druga za slikanje/snimanje), al mi je malo iritantno mijenjati kartice kad god zelim nesto snimiti(ona za mjuzu je puna do zadnjeg...
kupio sam N80 prije tjedan dana i punim ga prvih ti puta 12 h. ali baterija mi traje max 4 dana kad ga gasim preko noci ako ne onda 2. jel tako i ostalim korisnicima ili mi nije dobra baterija?
Da li netko zna gdje ima kupiti zamjenskih maski za N91 Nokiju. Možda i original, samo da nije iz Mobisa. Isto tako, možda neko ima kakav link za otvaranje/ skidanje maske. Thx.
evo ovako...nabavio sam n93(nije "i") i sad kad god ukljucim internu kameru(3g kameru) da se idem slikati (autoportret) uvik mi je onaj efekt solarizacija ukljucen i neznam di ga iskljuciti...sa strane nema onog izbornika ko kod glavne kamere(onog desnog) niti u setiingsima ima to za podesiti...
POzdrav. Bakon skidanja zadnjeg update (balkans) i flasanja mob mi je poćeo zezati u režimu rada s 2 frekvencije (GSM i UMTS). TJ. Pokazuje da ima signal 3G a mene ne može nitko dobiti ili ja zvati... pa odjedamput proradi... i nakon poziva opet prestane. Zna li tko u ćemu je kvaka? Hvala
Prijatelj mi hoće prodati Nokiu N73 za 2150 kna sa 512 mb karticom i još 1 godinom garancije , ja mislim da je to previše !!! Na kolko bi rekli da ga kupim jedino ako nije Internet EDITION jel ovaj ne zna , makar da ima samo Music Edition , makar znam da i ima neki Internet Edition mobiteli...
Kad hocu konvertirat sa smart movie converterom video koji sam prethodno skinuo you tube downloaderom, normalno dode do 99% i onda stane. Ako probam prebacit takav 99% film na mob, nece ga pokrenut. U cemu je problem, kako vi to rjesavate? Nisam nasao slicnu temu, pa ako postoji, molim vas da me...
E ovako zanima me to da kad mob nade mrezu i prikaze mi osobitosti mreze... ako pise da je mreza otvorena..,, jel to znaci da nije potreban nikakav pristupni kod i sl.? jer ja se spojim na tu mrezu, ali browser mi izbaci neku gresku...
Predstavljena http://www.nseries.com/index.html#l=products,n82 Detaljnije http://www.forum.nokia.com/devices/N82 Dostupna odmah na 'key markets'...
Pozdrav! Molio bih ako netko ima da mi posalje manual od N95 na HRV u pdf. hvala
Skinuo sam si WorldMate, kojega E65 nudi u sklopu svojih programa (pod Instalacije). Sad, program radi odlično, ali me nervira Weather update. Naime, svaki dan, u 9 ujutro i 21 sat mob se automatski spoji putem WLAN-a i updatea vrijeme. Da stvar bude smješnija, tu je i glasovna poruka - neki...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma