Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Aj da nabacim neku recenziju Daklem, imam mob kakvih 2 mjeseca i kolko sam se uvjerio, osim "nice & flashy" dizajna, ovaj mob (možda ne mob sam po sebi već OS9.1) je najsporiji, najzbagiraniji i najograničeniji symbianer kojeg sam ikad koristio. Ajmo po redu: Abnormalna sporost sustava (i...
Danas sam kupio gore navedeni mobitel i pošto se prvi puta susrećem sa Symbianom molio bih vas da mi napišete programe koji su dobri i koje vi koristite i da posluže, jer sam bio na dotisu, tamo je masa toga i ne znam odakle da krenem! Hvala!!!!
Pozdrav ...,,,zanima dal ima neko navigaciju putem mobitela,znači ima mobitel sa simbian platformom dobru kartu tipa adriarute 2.0 xt te dodatni gps resiver.E sad moje pitanje glasi ako imate kak se to ponaša,jel to stvarno vrijedi te dal se može gledati na mobu prikaz navigacijske rute. I još me...
Naime muci me sto nemogu instalirat aplikacije i programe koji su SIS vrste. Zna li netko di je tu problem i kako ga mogu rjesiti?
molio bih neke linkove za download tema, programa i ostalog vezanog za symbian 3rd.
E, problemčić. Hoću se spojiti na kućni WLAN (Siemens 555) i kod traženja WLAN mreže kaže da niti jedna nije pronađena. Mreža je sigurno aktivna jer je laptop preko nje na internetu. Bilo bi mi logično da mrežu nađe, ali da se ne može spojiti jer je kodirana, samo su dozvoljene dvje mac adrese...
Prića se o nokiama N98 i N99... http://i167.photobucket.com/albums/u...mobile/n98.jpg * 7.2 mega pixel camera with Carl Zeiss lens * Optical zoom x5 and digital zoom x20 * 3.5 inch VGA 16 million color touch screen * GPS * Symbian S70 3rd edition (now that would be something) * Graphics...
Što vi mislite, je li novi Communicator telefon koji ima u sebi integrirano gotovo sve što može poslužiti jednom uobičajenom, ali zahtjevnijem korisniku? Pojavile se se neke ponude u Plavom i nekim drugim oglasnicima, u kojima se ovaj aparat može kupiti za cijenu koliko košta sada N95 8GB. Znači...
Nasao sam oba threada di se ovo spominje i nema rjesenja tamo za mene. wlan sam na mobu isprobao i radio je normalno , po gradu sam nasao nezasticene mreze i sve 5. Sada doma mi ne radi. Imam wlan router zyxel koji se automatski spaja na net. Drugi kompovi se normalno spajau preko wlana. Kad...
dobila sam na poklon novu mob Nokia 6120 classic, (taj mob je kupljen radi dobrog izgleda, a i nije među jeftinijima pa valjda nešto i vrijedi) kupljen u t-mobile, e sad ja nemam nikakvog iskustva sa symbian mobitelima, a kad ga već imam htjela bi ga i iskoristit al ne znam ni odakle da krenem,...
neznam kak al jednostavno mi je nestalo... TREBAM POMOĆ! kad idem pisat poruku, ja nju ljepo fino napišem, i odtđem u imenik, ja ljepo fino odaberem osobu, označim i.... nemam ljevu opciju (več sam zaboravil i kaj je bila), samo NATRAG i sad moram u imeniku kopirat broj pa ga onda gore...
dakle kupujem N80 i zanimaju me neke stvari, 1. Posto nikada nisam imao symbian, dali je stvarno tako spor kako kazu?! 2. Koja je razlika između N80 i N80 IE? 3. Ako ja imam kod t-coma wlan 2 mbit/s dali cu imati i na mobu tako brzo!? 4. Dali je zvucnik dovoljno jak, npr. u rangu kojeg moba?!...
vec mi se 3-put to dogodilo. Nestali mi programi sa memorijske kartice, pjesme i sve ostalo je ostalo. Nisam nista brisao, u upravitelju programa pise da su instalirani. A njih nema! Zna li tko kako ih vratiti?
Prije cca. mjesec danas sam kupio mon. Nokia N73 u T-mobile, i nakon nekih tjedan dan su poceli problemi. NAime mob se poceo gasit sam od sebe, nekad se ugasi i kad se otvori kamera, na dodir - stavim ga na stol i on se ugasi i sl. Do cega bi to moglo bit
http://vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=23759600
Daklem ovako, nesto mi bio stekao mob, pa reko lijepo cu ja najemu reinstalirati soft. Oke, stavio kvacice na sve one kvadratice u prozoru za backup, i on to napravio i super. Ja napravio firmaware update, i izgubio hrv jezik. Nije to meni bitno nego mi je prilikom vracanja backupa rekao da mi se...
jel postoji detaljna karta hr za route66? instalirao sam ovu za istocnu europu, al ima samo glavnu cestu, na ovom nokijinom gpsu ima bar nazive ulica u osijeku, a na route66 nema ni to. pa ak postoji, nek da link, bio bi zahvalan
Kako da stavim poseban ringtone za pojedinacne kontakte? Probao sam uci na kontakt, pa options i ringing tone, ali ima samo neke defaultne zvukove. Probao sam i da napravim grupu, i tamo ringing tone, opet isti defaultni zvukovi. Ako odem direktno na mp3 fajl, mogu da ga stavim kao ringing tone za...
mi moze tko pomoc please nikako mi se nece otvorit gore navedena stranica. htio bi napravit Certifikat za RotateMe al nikako otvorit gore navedenu stranicu. HELP thanks
Sutra kupujem, pa pitam. Znam da dolazi 2gb kartica, bolje slušalice sa adapterom. I šta još? A otvaram thread zato što: 1. U onom mom threadu mi nije niko dao dobar odgovor. 2. Koristio search,nisam našao odgovor. :banme: :tomato: :crazy:
Da, puco bi najradije!!! :wall: Mob.mi na sjedalu u autu i uzmem ga, idem zvat curu, kad ono puf, zelena crta na ekranu. Ugasim, upalim, mislio neki bag možda il šta ja znam, al isti jarac! Stanem, upalim svjetlo u kabini i stavim svjetlu temu, kad ono od desne strane prema sredini ekrana...
Pozdrav , htio bih koristiti Skype u kombinaciji sa N95 preko WLAN-a , ali vidim da službeni Skype program ima samo za N800. Pa sam htio instalirati Fring ali me traži da im dam moj telefonski broj , pa sam malo oprezan . Još sam našao sličan program iSkoot , ali da ne kemijam bez veze ako netko...
Evo, da podijelim s vama problem. Možda i nije, ali naletio sam na nekoliko postova po stranim forumima, a tiču se kvalitete zvuka u samoj slušalici mobitela (konkretno N95, E65, N81). Dakle, pričam o barem do sada normalnom načinu telefoniranja - držanje mobilne stanice uz uho. Razgovor "drži...
Uradio sam upgrade firmware-a na najnoviji. Sada nikako ne mogu da povratim settings. Kad odem u memory, options-restore setings from card, na tren se pojavi prozor za restore, zatim dobijem poruku da ce se phone restartovati. Nakon restarta nista nije vraceno. Sve ostalo mogu da prezalim, ali ne i...
Nokia 6110 review by eldar http://www.mobile-review.com/review/nokia-6110-navi-en.shtml mob mi izkleda sasvim ok i sigurno će bit dobra konkurencija N95 s obzirom da će 6110 biti jeftinija (nadam se)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma