Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
pozdrav svima!!! ovako nesto me zanima, nedavno mi je mobitel ispao iz ruku, i sta se dogodi, zgulila se prednja maska... inace mobitel je srebrno-tamno ljubicasti... zgulilo se na prednjem dijelu maske, dakle na srebrnom, sad me zanima jel ima netko ideju kako da rijesim taj problem nekako,...
Imam nokiu 5700 i nerazumijem kako funkcijonira GPS? Ako bi mogo neko objasnit kako se to podesi da radi kako treba.:crazy:
Ovako,pošto N95 ima TV out,znam da nije povezano,ali me zanima ima li koji program koji joj dopušta gledanje tv programa,a da nije ono Vipovo besplatno vrijeme od 5 do 7h...?
evo drustvo drago, prvi put u zivotu drzin symbian mob u ruci pa bi volija saznat malo vise stvari o mogucnostima koje mi doticna nokia pruza... ovu temu san zamislija kao "svoju" u kojoj bi ja postavlja konkretna pitanja, a ljudi dobre volje bi mi odgovarali (mislin da je bolje tako nego da za...
Imam u mobu Adobe Reader LE 1.5 i ubacio sam neku pdf knjigu iz kompa i kad je zelim otvoriti u mobitelu kao nono krene otvaranje i onda mi izbaci poruku" Radnja nije uspjela !" ? Jel moram obican PDF zapis konvertirati u ovaj prilagođen mobu ili samo jednostavno prebacim u mob i to je to.:wtf:...
Zna li netko, kako makuti onu groznu t-mobile animaciju (sa zvukom - koji mi i najvise smeta). Pojavljuje se prilikom paljenja i gašenja moba, u postavkama nemogu nista pronaci u vezi tog... pa ak netko ima ideju...
Ev ko sto naslov kaze. Izasla je alpha verzija ovog programa. Vjerovatno svi i znate cemu sluzi. Instaliro sam si na N95 8GB i radi super. Ak nekog zanima: Malo opsirnije o programu http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=83138 Link :...
Da ne bi bilo zabune, mislim na Office koji dolazi predinstaliran na E seriji, u mom slucaju na E70. Mogu li se instalirati dodatni fontovi za tu aplikaciju osim onih par (Courier, Times New Roman...) koji su vec unutra? Zahvaljujem.
Kako su mi tvorničke postavke ekvalajzera nedovoljno glasne, uvijek na Symbianima postavim svoje postavke. E, sada mi se događa sljedeće. U nove Preddefinirane postavke svoje N73ME postavim sve stavke na maksimum. Problem je u sljedećem-kada zatvorim Player, pa ponovo uđem Preddefinirane...
Kontaktiro sam sa dva lika preko e-maila... Da skratim. Prodaju N96 za oko 400-430 $ sa poštarinom. Na tu cijenu se još nadodaje 10% za carinu te 22 % za PDV. 'MALO' sam skeptićan radi slanja novca, a kad ono mačaka u vreći...Poslali su mi i par slika ali neznam kako da ih stavim u temu...Pozdrav!
Bok... Dali ima tko alienware temu za n73.. skinuo sam općenito za s60 3rd... no banana... prilikom instalacije izbaci licenca istekla...
Update-am njoku, u NSU progress bar dodje skoro do kraja, veli jos 50s do kraja i onda odjednom Connection to Phone lost :confused: Ekran poluosvjetljen, pise gore test mode i ne trza... Pratim upute, izvadim bateriju, upalim, pricekm dok se ne upali, stisnem retry i tako jedno 2 puta dok nije...
Evo bas sam si maloprije zgrebo malo ekran, a meni svaka crtica ne ekranu upada u oko pa me zanima dal ima neka pasta da to spoliram i nekak zakamufliram da se ne vidi ili moram baš nosit u mobis da mi zamjene ekran, i da skoro sam zaboravil reć još je i dobila prednja maska malo s ekranom pa me...
pozdrav ekipo.nov sam tu,i neki dam sam kupio n95.prva stvar vezano za instalaciju programa: dali se moze ista instalirat bez onog certificata?jer kako sam kupio mobitel,stranica je blokirana,zbog valjda prevelike navale.a htio bi si natrpat neke programe na njega.ako neko ima neko drugo...
novi symb na rasklapanje i izgleda da ne bi trebao bit toliko skup. samo vec vidim da ce mu baterija kratko trajat. Stavljaju bezveze 16M boja. Nepotrebno je, a zna se da guta struju kao sto je i sa 6131 http://www.inside-handy.de/handydatenbank/nokia/6290/datenblatt/1213-7.html
evo jedna aplikacija vrlo impresivna i korisna.... VIDEO: LmqkZuO1ptI DOWNLOAD trebate Signati appswitch103_signed_devcertfree ShakeLock_V1.0.5
instalirao sam divx al nakon njegovog paljenja ima samo slike a tona nema dali moram i neke kodeke instalirat i koje i ako moze link...hvala unaprijed
Kupio sam mobitel u mobis-u i osto siromašniji za 2799 kn kolko sam ga platio. U početku sve super, ja sam oduševljen ponajviše zbog symbiana 9.1. Sada nakon dva mjeseca korištenja kužim neke rupe u softwar-u. Isti problem kao i na N73 rad s mapama u galeriji, jedino se mapa može dodati kod...
Nisam bas upoznat sa tim gps- om pa dal mi netko moze objasnit gdje uopce radi. Dal uopce moze radit preko bluetootha i gdje da nadem 4 satelita??? I kako radi preko interneta (nokia maps)???
pozz...zanima me dali se na n95 može pojačati glasnoću u slušalicama i zvučnika...i da li se može mijenjati IMEI kod??? :confused:
Imam T-mobile nokiu i zanima me kako se može isključiti uvodna animacija, ili barem zvuk. Kad želim ujutro upaliti mob probudim pola familije. Pozdrav
imam nokiu n95 5 mjeseci i u memoriji telefona nemam nista sve je na kartici. od 150MB memorije imam slobodno samo 10MB....o cemu se radi??? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
nokia navodno radi na nasljedniku Nokie E50, E51... mob bi trebao biti baziran na S60 3rd Edition FP1 platformi, trebao bi imati: GSM/EDGE i WCDMA/HSDPA, a nagađa se da bi trebao imati i W-Lan, QVGA displey (240x320 pixela) 2Mpx kameru i MiniUSB utor
Evo posto se stalno bojim da mi baterija ne crkne usred neceg vaznog pitam vas sljedece : gdje u zagrebu kupiti bateriju veceg kapaciteta (ako postoji uopce to u zg-u) i jeli se isplati kupovati "nove novcate"(tako pise) "originalne" baterije za 0.99 funti (deset kuna) i jos 5 funti...
Pošto nisam nikada koristio WLAN (samo spajanje putem GPRS-a), zanima me kako podesiti WLAN postavke, kada npr. naiđem na neki HotSpot ili WLAN mrežu koja se ne plaća (najčešće kućna mreža kod susjeda il nekaj slično ;D )? On meni uredno nađe WLAN, ali kada se pokušam spojiti, uvijek mi izbacuje...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma