Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Psiloc irRemote-imam tu aplikaciju i kako ubaciti novih uredjaja u program? Bluetooth Remote Control-imali ikakva pomocna literatura kako opcije napravit??
Imam problem na navedenoj Nokiji, a to je da mi šteka (zamrzava se tokom snimanja) video kad mi je podešeno da mi snimke snima na masovnu memoriju...di je problem? Imam verziju softa v.15 i nisam formatirao memoriju otkad sam kupio mob. Također, popunjeno mi je 2.5gbmemorije, da li to ima kakve...
dakle, neke alpikacije traze olovku ili shift...postoji li neka caka na e51? recimo handy calculator trazi shift... screenshot trazi ''edit+nesto+'' da se napravi screenshot....
Ovako imam nokiu e51 i zanima me dali postoji neki prog za nju ili na kompu da ju koristi kao web cameru ali da neide preko bt-a nego preko usb kabla??
Dakle drustvo, citao sam negdje vec o tome... poveze se n73 sa kompom preko Bluetootha i da se moze na net... na mob se treba instalirat neki program Gnubox koji se pojavljuje u .SIS verziji no nikako ga ne mogu instalirat na svojoj Nokiji... na komp se pak instalira mRouter i nekako bi se...
napravio sam update softwarea i sve 5 osim jedne stvari a to je da ma sad trazi lozinku memoriske kartice, wtf? mem kartica nikad nije imala lozinku na sebi a sad je on trazi. card reader opce ne prepoznaje karticu tj. ko danije umetnuta u njega molim pomoc jer cu poludit, imam jako jako vazne...
pozdrav kolege... ovako: namjeravam kupiti nokiu e51 u t-mobile ponudi...sad me zanima: stavim na njega neke mp3-ce i oću reproducirati na zvučnik...pa me zanima kakva je glasnoća!? da li je ultra tiho ili je dovoljno glasno i probajte mi to usporediti s nokiom e61i da li je glasnije ili...
Posudio sam telefon, al' kako sam jutros radio restart, opet su se ukljucili tonovi tipki, a drug ih ne zna ugasit', a ja se ne mogu sjetit' napamet, pa ako ima neko ljubazan da napise :) menu > settings > phone settings > personalisation > tones > ...? Tako nesto? Ajd hitno mi je, treba mi...
Vec sam pisao negdje, otisao mi je zvucnik na telefonu, pa uvije pricam na lougspeaker, ili slusalice, sto me vec iritira. Prije mi je znao proraditi pa opet ne radi i tako. U servisu mi je rekao momak da je mozda do softwera. Kontao sam napravit restart telefona, odem na "factory setting", i onda...
Imam nokiu n80, a problem je da mi ne svijetle tipke na kliznom dijelu mobitela. Dali netko zna u cemu je problem? Donji dio gdje su brojevi svijetli. Unaprijed zahvaljujem
Halo! Imam e51 vec 2 tjedna :) i sad me zanimaju iskustva onih koji su uspjesno (ili neuspjesno) instalirali fring ili iSkoot.. Prvenstveno me zanima skype komunikacija...da li je sve u redu sto se tice kvalitete zvuka..? Takoder sma cuo da su neki korisnici nakon mjesec dana koristenja fringa...
Zanima me gdje skinuti na koji način podesiti kartu Hrvatske na N95 8gb? Koliko mi se čini da na njemu nije instalirana karta Hrvatske...
Ovako, kad na navedeni uređaj priključim normalne slušalice, glazba mi i dalje svira preko vanjskog zvučnika...di je problem?
1.Jel ima neki progam tipa "answer machine" a da se moze ubaciti kao poruka vec gotovi file ? Da nemoram bas ja nesto spikati pa da se to snimi nego ono ubacim vec gotovi file ? 2.Da li ima neki program da se moze automatski javiti nakon 5sekundi i da se prebaci na zvucnik . To je isto...
Javlja mi se problem kad satavim slusalice i odaberem nacin Slusalice, mobitel mi se od 5 pokusaja 3 puta resetira. Spojio sam samo slusalice bez onog mikrofona Jel imao tko takav slican problem?
Da li ima neki program da se moze automatski javiti nakon 5sekundi i da se prebaci na zvucnik . To je isto kao i kad imas BT slusalicu samo bi ja bez toga da mob radi na opisiani nacin. Konkretno kroristim Garmin XT i ono zazvoni mob i javi se sam za 5 sec i prebaci na zvucnik ?
evo, kupio sam 5700 i sad, punio sam ga zbog potrebe jedno 2:15 h (2 sata, 15 minuta) sada me zanima, dali je bateriju potrebno formatirati? tj. dal da prikljucim na punjač do jutra ili? Hvala.
neke sma slike postavio a pretražio sam i ovu temu nisam našao pa recite komentare slike: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53837 tema s slikama (N95 8GB) : http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53671
Mogu primati sms poruke ali ih ne mogu slati javi mi da mi je greska 4814. MMS sam poslao bez problema. Radi se o tele2 mrezi i Nokiji E65. Jel neko ima slican problem i jel zna sta bi trebao poduzeti da ovo rijesim.:confused:
Imam problem sa bluetoothom... Kad ocu nekom nesto slat samo mi javi Sending failed, a ja mogu sve primit kad mi neko salje.... Isto tako kad pretrazujem ima li nekog oko mene pise da nemoze nikakve uredjaje nac iako ih ima par komada.... U cemu je problem???
Imam dotični telefon,al nemam HR jezik e sad ako mi ko može pomoći kako staviti HR jezik u telefon,,,puno HVALA unaprijed!!!!
posjedujem gore navedenu nokiu i primjetio sam zadnjih par dana kada razgovaram sa ostalima na mob da me slabije cuju,neki nikako ....i mislim da je otisao mikrofon,mene sad zanima di ga mogu promjeniti a da me ne oderu ?
Izasla je nova R66 v8 sa novim kartama,medju njima istocna evropa (275MB) i moze se 15dana isprobavati.Jel zna netko kako? hvala
skinuo sam neke filmove s youtubea i imaju .flv ekstenziju.zanima me koje sve fajlove (s kojim ekstenzijama) mogu gledat u flash playeru u mobitelu? i preporucite mi jos neki dobar program u kojem mogu gledat filmove,a podrzava puno razlicitih vrsta fajlova.vazniji mi je odgovor na prvo...
Kad podesim telefon da ga komp vidi kao USB,tj izaberem data transfer,u folderu ''sys'' imam folder ''uninstall'' ... u njemu imam 26 foldera ,a obrisao sam mozda dvaput nesto jer je tel formatiran i sve instalirano skoro...jel dobijam nesto ako te foldere pobrisem il da ostavim kako jeste,tako da...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma