Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Pozdrav, nedavno sam uzeo novi 6120 classic i koristim Sennheiser CX400 slušalice s bandridgeovim 2.5->3.5mm adapterom. Problem se javlja kod slušanja glazbe (70-80% glasnoće) kad pozadinski šum poprilično dolazi do izražaja kad se dođe do tihih dionica pjesme. Prije sam ima N70 i neki jeftini...
molim pomoć! posudio sam nokiu n95 i na karticu od 2gb instalirao garmin i 8 igrica i sve je ljepo radilo. Odlučio sam kupiti novu i ovu sam vratio i par dana sam koristio drugi telefon kad je dosla nova ubacio sam opet istu karticu i od tih 8 igrica jedna se moze igrati a ovih grugih sedam ne mogu...
odlucio sam preko e baya uzeti ovu n95 nokiu,i sad muci me ako je kodirana dal se moze otkodirat lako za sve kartice jer je narucujem iz canade i dal je ta nokia orginal a ne fake,ja brijem da je orginal jer ovi fake nemaju gps i Welan ,hvala unaprije i molio bi moderatore da ne brisu ovo hvala...
ShakeSMS V1.00 Beta unsigned Introduction: Deals with SMS and Phone Lock using the Accelerometers technology, to make you use the phone in an easier way! Main Functionality(V1.00 Beta): SensorTimerout : 30, 60, 90, 120 (seconds) ---- To save Battery Sensitivity: Very, Less, Normal, Not...
Dali ima koja dobra dusa da mi objasni cijelu proceduru sto se svaga tice, ja cu se obvezati da to provodim dalje. Vidim da se nikom neda vratiti p.m. sto se tog tice. Evo ja se nudim, nek mi netko objasni, registrira i usmjeri. A ja cu to provoditi dalje jer ljudima treba (a ako se osjecaju...
Trebam pomoć... konkretno radi se o freemail adresi net.hr postavio sam u mob poslužitelje odlazne i dolazne pošte te username i pass no kad želim preuzeti poštu spajanje sa spremnikom traje preeeeedugo i na kraju se ne spoji. U čemu je problem?:cry: edit: mislim da je problem u...
http://symbianguru.typepad.com/welcome/2007/05/nokia_n82_imagi_1.html n82 očito ispravlja stvar sa kamerom (prva sa xenon flashom) i uz n95 druga nokija sa GPS-om...
ESPOO, Finska (18. ožujka 2008) – Nokia je danas predstavila otmjenu crnu Nokiju N82, koja donosi spoj suvremene fotografije.... http://mobile-place.info/home/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=1
a evo kako,provjereno i radi 100% i sa bluesoleil i drugim bt........ 1. IN ZIP file, Three appear subfolders: Hiisi, where this application for the mobile; Pihatonttu, which is the server for the PC; And Tonttu which is a MP3 player that comes with the suite. 2. Inside the folder Hiisi,...
(sorry, ako već ima tema...nisam vidila to...) Ae jel postoji neka moguchnost da na N95 koristim one aplikacije koje su namjenjene symbian 2nd edition platformi...??
evo ovako, imam jedan problem, na e65 mi cesto nece raditi one tipke ispod displaya, poruka, pozivi, imenik i ona jos jedna... pitao sam Ico-u u vezi toga, i on je reko da misli da je do neke aplikacije, jel ima jos kakvih misljenja? btw kad ugasim i upalim rade, i onda crknu opet... (sorry ako...
Jel tko zna kako se promjeni font na N95? Naso sam na dotsis-u al ne kuzim sav engleski, ako ima netko dobar da zna i da mi napise na Hrvatskom (ili mozda cak bosanskom :-) ) postupak? Pozdrav i hvala. Edit: Evo kopirano s dotsis-a What you have to do : 1. Go To Z:/Resource/Fonts -> Using...
Jeli netko probao ovo? http://symbianblog.com/index.php/flipsilent/ Radi se o aplikaciji vrlo sličnoj samirovom ShutUp samo što je ovaj već u opticaju. Poslao sam mail pa se nadam da budem dobio software. Čini se jako zanimljivo, a i korisno :)
malo sam se igro po mobu i stavio kod za tipkovnicu, i vidi vraga zaboravio je, nemogu mob uopce upalit trazi neki lockcode! imal ikakve sanse da ga vratim u zivot!
Imam N73 Music Edition , i da budem najprecizniji , kamera mi ne radi nekad nikako. Ne reagira na otvaranje poklopca a ujedno i ne radi onda nikako. A kad uporedim svoj N73 ME sa N73 od prijatelja , zvuk mog telefona je 0,00 prema njegovom :S ... Sta bi mogao biti problem. Radio sam neke hard reset...
sta da radim?? hvala
Ako neko zna postavke za MMS kako da proradi.Pozdrav.
Kako mogu na 6120c koristiti bljeskalicu kao svjetlo, tj da mi stalno svijetli???? Pokusavao sam neke programe ali ne radi, ja stisnem da svijetli i pise na mobitelu da svijetli a bljeskalica se ne pali... Jedan od njih je i Ntorch. Ako netko zna neka odgovori...
kada god hocu da pokrenem bluetooth pise mi UNABLE TO PERFORM BLUETOOTH OPERATION i tako vec 2 dana... tel isto kao da ga nemam bez blututa .. sta mi je ciniti na jednom forumu kao da su nasli rjesenje nesto spominju card reader ali ne mogu nikako da skontam sta da radim. molim vas za pomoc i...
Naime na ditsisu sam naso da je iznan novi frim pa me zanima kak bi to mogo hitit na mob Version 20.0.0.015 13-11-07 RM-159 Nokia N95 (01.01) Official Nokia changelog Changes/improvements made from MCU SW v12.0.013 to v 20.0.015: * General stability improved.
treba mi Theme creator za NOKIA 5700 Xpress Music, S60 serije 3. hvala svima! PS: ima li tema za tu nokiu negdje, ili mogu tražiti sa S60 ili moram islkjucivo sa S60 serija3 ?
Događa mi se u zadnje vrijeme da mobitel sam od sebe napiše "zatvaranje programa" i onu poruku "nije moguće ukloniti karticu na siguran način" i onda je više ne detektira uopće, kao da sam je izvadio. U biti, kao da se ide kartica vaditi bez da se prije odabere funkcija "Ukloni mem. karticu"....
kako da ubacim u telefon jezik srpski, hrvatski ili bosanski, unaprijed hvala
kad je u mirovanju ekran ugašen i dobijem poruku treba mu 7 sekundi da bi je otvorio. probao sam i bez mem kartice isto. imam instalirano 5 programa 3-4 teme i 5-6 igrica
Bok imam nokiu 6120 i instalirao sam par tema, e sad me zanima s kojim program mogu skinuti te teme, negdje sam čitao, al sam zaboravio hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma