Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Nokia N93 stara jednu i pol godinu je pocela krckati kod razgovora; problem s moje strane mogu rijesiti tako da prebacim zvuk na Loudspeaker, medjutim mojem sugovorniku jos uvijek krci, i to tako jako da jedva razumije sto govorim. Jel telefon mrtav, ili se ovo da popraviti? Koja komponenta...
Zanima me kako bi ovaj telefon radio na nasim prostorima? Da li mozda neko ima iskustava? Naravno, uzeo bih drugi punjac da ne moram nositi onaj mali adapter dodatno?
Jel ima netko rješenje za slijedeću situaciju. Nakon što instaliram FSCaller i sve proradi desi mi se to, da nakon 15 sekundi zvonjenja - nejavljanja poziv prebaci na sekretaricu, u opcijama imam isključeno bilo kakvo prosljeđivanje poziva ili išta slično.... jel ima možda netko nekakav sličan...
Imao sam prije instaliran ovaj program i sve mi je radilo savrseno, no sada mi mobitel pronadje komp i kada se ocu spojit javlja mi da nije pokrenut program na kompu, a zapravo je... pokusao sam reinstalirati i na mobitelu i PC-u program i opet mi neradi... U cemu je problem????
...pregledao sam forum uzduž i poprijeko a isto tako i net ali nisam našao nikakve konkretne podatke (da u Mobis se još nisam odvukao). Radi se o sljedećem - uz mob iz naslova dobih standardne slušalice HS-47 ali dizajn im je katastrofalan tj. same slušalice su izuzetno krute i preogromne za...
Prije sam PC suite i svoju nokiu povezivao bez problema preko bluetootha. Imam instaliran BlueSoleil i on radi kako treba no PC suite mi izbaci ovu poruku: kako da povezem mobitel preko pc suite-a??? napominjem da mi je prije radilo.... EDIT: sad sam skuzio da se bas nevidi procitat ovo...
Ovdje! Kaj mislite o ovome. Jel se isplati kupiti? Meni izgleda smijesno kada slikas...
ovako kupio sam prije tijedan dana n95 8gb pa me zanimaju neka pitanja 1. Pojavili su mi se losi pikseli na kameri kaj da napravim sto se tice toga 2. GPS sam par puta na cistini palio i nikako da me satelit nadje 3. Nemogu se spojiti na WLAN mrezu koja nema pasworda 4. Kad bi se mogo...
Naime, evo izasao danas novi firmware za E65 a nokia software updater tvrdi da jos nema nista novijeg od trenutnog, novi je 2.0633.65.01 s moj je : 1.0633.18.01 sta sad hoce li to s vremenom proraditi ili je nesto drugo posrijedi ?
Ovako zanima me dali postoji neki pro9gram sa kime mogu napraviti svoju temu na nokui e51i neznam dali to mora biti neki poseban prog jer je symbian,ako znate pomagajte radio bi svoje teme.hh
Naime,baterija mi ima i dalje otprilike isto trajanje,ali vec nakon jednog dana padne na jednu crticu i zvucno oglasava svakih nekoliko minuta da je pri kraju. Bez obzira na to, traje kao i prije,ali me nervira to sto padne na jednu crticu i pokazuje kao da je prazna. Da li neko ima slicnih...
ovako, maloprije sam si pokusao update-at software preko ovlastenog nokia update-ra koji sam dobio uz mob, nasao je tu novu verziju update-a i downloadao ju i poceo instalirat i u tom trenu se meni ugasi mob i sad ga ne mogu upalit.... sta da sad radim???
Nakon ubacivanja novog softwera u N95 pojavila se nova ikona za igre (ngage) ,kaže da triba instalirat neki softwer. Zna li netko što o tome? Da li N95 podržava ngage igre?
Da li uzeti 2GB ili 4GB? Koja su vaša iskustva, je li 2GB premalo?
Imam jedan problem. Mobitel nece da prepozna SIM. I kad ubacim drugu onda radi na neko vrijeme i opet nece ni tu da prihvati. Kao da ima neki virus na mobu? Da ne zna ko kako ovo rjesiti :tomato:
Kupio sam novu memorijsku karticu (SDmini) jer mi je stara bila premala, zanima me kako mogu podatke sa stare prebaciti na novu obzirom da imam softver instaliran koji se nalazi na kartici? Unaprijed hvala
Imam problem kada hoču da uđem u pristupne točke javlja mi sistemska pogreška šta da radim.
Posto je nokia n73 3g,pretpostavljam da se programi na tv-u mogu gledati i na njoj.Sad bi molio da mi neko pojasni kako da sve to namjestim i preporuci najjeftiniju soluciju.:ideja:
e ovako ,hteo sam da prebacim muziku u 95 vidim ne ide u data transver mod, iskljucio sve programe/teme od mass memory koj kaze da ga koce ili su aktivne, i tad ne ide probao soft reset i onda napravio hard reset i sve poceo od pocetka i evo stigao do kraja opet nece da ide pa molim za vasa...
U ponudi VIPnet mobitela (ili T-Mobilea) vidio sam da uz "običnu" N80 postoji i nekakva N80-Internet edition. O čemu se tu radi?
bok,dali je netko od vas vidio ovo?? http://www.youtube.com/watch?v=ca6hZhpp3rA&feature=related , dali je to neki fake,ili??
Kao sto pise u naslovu zanima me koji mi program za to treba i je li to uopce moguce...naravno,radi se o videima sa yubitoua...:hrv: Hvala unaprijed...
zanima me jel se moze uopce gledati filmici prek moba na nekim stranicama tipa redtube, youtube i sl.? cuo sam da se moze ako si update-am operu pa s tim ali i dalje nista .. i dalje pise ko da mi treba neki flash player kao i prije .. :angry:
Evo jedno pitanje vezano uz slusalice HS-44 / AD-44 koje se dobiju uz navedeni mobitel. Sve je radilo u najboljem redu do nekidan. Nakon sto gore navedene ukopcam u mobitel, pita me koju dodatnu opremu sam spojio (slusalica, slusalice, glazbeni stalak)... Odabirom bilo kojeg od navedenog dobijam...
Dakle, mislim da bi velikoj većini budućih kupaca bilo vrlo korisno da im se da par savjeta kako razlikovati "pravu" Nokiu N95 (običnu i 8 GB) od kineskih kopija koje su svakim danom sve savršenije i gotovo se na prvi pogled ne mogu tazlikovati od originala. Znam da će superkužeri sada reći da oni...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma