Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Zanima me dali postoje sound driveri za nokiu 5700, jer kvaliteta zvuka je odlična, ali nije previse glasan... Znam da za SonyEricssone ima tih drivera i postane zvuk daleko glasniji... Ako ima molio bi da se sto prije odgovori PS. Mobitel imam godinu dana i niti jedne zafrkancije sa njim...
pozdrav danas mi je frend reko da je njegov buraz nokiom (neka starija, symbian nokia) preko IR-a prebacivao programe na tv-u :jehon: :jehon: jel to stvarno moguće? jel možda treba neki program za to ili..... vjerojatno se pitate zakaj sve to kad imam daljinski, razlog je jednostavan: kao...
1)Skinite i instalirajte ove aplikacije ActivePython http://downloads.activestate.com/ActivePython/windows/2.5/ActivePython-2.5.1.1-win32-x86.msi PySerial http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=pyserial&filename=pyserial-2.2.win32.exe&use_mirror=dfn PyWin32...
Zanima me jel itko pokusao i uspio uspostavit VPN konekciju na N82 il slicnom mob. Jer imam MetroCARNet i spajam se preko vpn-a i nikako ne mogu podesit postavke da se spojim s mobitelom na wlan?
Ovak rastavio sam n82 da bi zamjenio kuciste i sad ga nemrem sklopit ni u novom ni kad ga vratim u staro kuciste... dio gdje se stavlja cover za displey nikako se nemoze u potpunosti uklopiti... probao par puta rastavit stegnut sarafe koliko moze, ali nemoze se uklopit.. ako probam stisnuti jace...
Pozdrav svima.Imam Nokiu N93 i imam neku sistemsku gresku,bar mi tako ispisuje.Telefon normalno radi i kada ukljucim kameru siva mi slika,i kada pritisnem dugme da slikam ispise mi Sistemska greska,da li neko zna u cemu je problem? A imam ponudu da mijenjam za Nokiu N95 touch screen pa bih vas...
Jedan lik mi nudi navedeni mob,ali nezna kvar. Prodaje ga pod neispravnim. Testirao je ekran i bateriju na drugom mobitelu N80 i tamo sve radi. USB kabel nema,pa ga nemože flashati.Kad ga stavi na punjač,ne događa se ništa. Nudi mi ga za 350kn.Prije 2 mjeseca ga je isto nudio za te...
Pozdrav svima, nov sam clan i imam problema sa mojim N95 8gb koji nije pao u vodu (slanu) nego uslo malo vode u dzep i pokvasio se - pre oko mjesec dana... vadio sam bateriju, ostavio da se osusi i telefon radi ponovo samo bluetooth ne radi i mass memory kartu ponekad poznaje ponekad ne poznaje -...
da li se moze zakljucat memorijska kartica,da ne moze niko gledat dok ne ukuca lozinku. ja sam nasao neku opciju za lozinku,ali mislim da je to lozinka da ako ju prebacim u drugi mob,se ne moze gledat,jer ja najnormalnije mogu gledat to kaj imam na kartici,iako metnem tu lozinku.Vidio sam kod...
pokušao sam instalirati par aplikacija na N95, ali mi mob javlja da aplikacija nije podržana.... mob je otljučan za instaliranje necertificiranih programa... unaprijed zahvaljujem na odgovoru edit by Ico: promijenjen naslov, molim da se pročitaju pravila...
zelim si kupiti gps prijemnik za mob, nasao sam nesto al me zanima dali valja ili ima neki bolji za pribliznu cijenu... helppp... U svijetu medija sam nasao SIRF STAR III SJ-5286A, 500 kn dodje... molim vas dajte neki savjet...
Sve šta sam instalirao instalirao sam na karticu (ne više od 10 igrica i programa), ali se je memorija telefona smanjila na ispod 1 mb od 25 mb. Sa active fileom vidim da ima nekakvih cache foldera, ali sve je to sitno po par kb. Koje foldere počistiti?
bok, ovako, mob sam kupio u t-mobilu, naravno zakljucan je na t-mobile, i sad, pomocu universal sim kartice sam ubacio svoju vip karticu, sve radi kako treba, samo nemogu sms-ove slati, vjerovatno zbog toga sto mobitel kao sms srediste koristi cronet, a druga sredista nisu ponudena, mogu li kako...
Evo, razmišljam da si kupim ove slušalice za svoj n73. Do sad sam imao hpm- 75 sa k800 i bile su mi predobre, čak sam čuo neke stvari (u pjesmi) koje na kompu ne čujem :wow:. A i paše mi što su in- ear. Sad sam malo gledao po internetu i vidio da se dosta ljudi žali da su smeće slušalice, samo...
Pozz ljudi da li neko zna gde ima da se pronadju gore (u naslovu) pomenute stvari. Da li moze preko bluetooth-a da se prebace i instaliraju ili ide preko USB-a samo.
Dal mi netko može objasniti dal je uopće moguće prelistavati strane prek ovog mobitela. i kako ak je moguće.. imam vip..često korisrstim wap strane... većinom za pregledavanje rezultata kod klađenja.. dal se more bilo kak doći na net s tim mobom..tak da mogu recimo čitati forume i slično.. i...
eh nabavio sam polovnu nokiu n95 i sve je uredu kada ubacim svoju karticu,kad ubacim neku drugu nakon pin code-a trazi mi i neki lock code koji ja naravno ne znam kako ide,mozel mi neko pomoc molim vas?????hvala unaprijed
Do sada sam koristio n6170 koja je prilikom pisanja smsova na 2 pritiska na tipku * ponudila izbornik sa tekstualnim smajlicima tipa :-) :-(, takvih 25 kom, zanima me moze li se to nekako postici i na n73? ili moram rucno traziti : pa - pa ) .... citao sam na nekim forumima da je kao potrebno 3...
Kako bi se mogao staviti novi firmware 200.34.36 za Nokiu E51, a da ne ide preko Nokijinog Software Updatera? Imam neku otključanu talijansku Nokiju s hrvatskim menijem, pa mi se čini da će updateanje preko Nokijinog Software updatera izbrisati hrvatski menu i uvaliti mi talijanski brandirani...
Pozdrav svima, Imam N95 kupljenu T-mobile-u i pokušavam napraviti update na novi firmware ali mi ne uspijeva. Želim instalirati ovaj firmware http://www.symbian-freak.com/news/008/09/n95_1_new_firmware.htm Pretpostavljam da je problem u tome što moj uređaj ima custom T-mobil-e firmware, a ne...
da li mogu ¨sprziti¨ mob ako nesto zeznem slucajno prilikom hakiranja? i zanima me da li je itko pokusao onu drugu opciju hakiranja sto je napisao GoranL na nokiji e51? Imam firmware u njoj 200.34.36. mozda i to ima veze... ne znam... pomoziteeeee:cry:
Iz Buga: Nokia je, u suradnji s Microsoftom, omogućila podršku za Microsoft Exchange ActiveSync na 43 mobitela s operativnim sustavom S60. Podrška se odnosi na treće izdanje sustava S60, odnosno za oko 80 milijuna uređaja, koliko Nokia procjenjuje da ih danas ima u upotrebi diljem svijeta. ...
Možda bi nabavio GPS BlueTooth modul, pa me zanima, vidim da ima integriran neku GPS navigaciju. Jel ima to i kartu ili je samo lokacija ili? I ima li nešto bolje od tog integriranog, ali da je BESPLATNO. Hvala.
Evo prije 1h sam "dobio" ovaj problem.Dobio poruku i normalno je otvorio,pročitao i odgovorio. Nakon par minuta posaljem poruku nekom drugom,stigne odgovor i idem pročitati a ono neče.Dođem u izbornik poruke,pa ulazni spremnik i vidim poruke ali ih ne mogu pročitati,odnosno neče ih otvoriti,ni sa...
ovo pisem s mobitela..pa mi teze puno pisati i pretrazivati..tak da sorry ak je vec bilo..no hitno je...Kako podesiti mobitel da se jednom tipkom javim i da cujem sugovornika na zvucniku mobitela?...poseban mi je problem kad koristim navigaciju u autu...thanks
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma