Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
U ovoj temi je objašnjeno samo kako instalirati program. Ono sta vam treba je: 1. Garmin XT 4.10.80 (16.4 MB) sa http://www8.garmin.com/software/GarminMobileXTforSymbianS60_41080.exe 2. Free Base map (13 MB) sa http://rapidshare.com/files/76353045/GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx.rar ili...
6210 Navigator - AGPS - akcelerometar, kompas - 3,2 mpx kamera - 3G, HSDPA - Bluetooth - posebno prilagoden za pjesake
Nabavio sam nokiu N82. Ovo mi je prvi symbian i imam dosta pitanja. Zato vas molim za pomoć i strpljivost! Čitao sam dosta i ipak mi neke stvari nisu jasne. 1. Da li je neophodno hackiranje moba? Koje bi bile prednosti (mogu instalirati aplikacije koje god hoću koliko sam ja shvatio?) a koje...
pozdrav, odnedavno imam nokiu n78 i naravno zelim surfati preko wi-fi-a. a potrebno je imati i nekakav antivirus ili cak internet security da bi to surfanje i bilo sigurno. na netu sam nasao jako puno antivirusa crackovanih i ne crackovanih (trial verzije). e sad moje pitanje je: da li mogu...
Bez problema sam updateao firmware na verziju 200.34.36... Sve radi okej, ali kada sam iz znatiželje htio ponovo to učiniti (reinstalirati software), Nokijin site mi stalno javlja poruke tipa ovih: 1) Remove charger and battery from phone 2) Insert charger and battery to phone 3) Press the...
Naime neznam kako podesiti postavke na tom mobitelu da bi se mogao preko bezicne mreze od faxa spajat na net. Naime na laptopu koristim za to program W2 secure i postupak je jednostavan, ali za spajanje mobitela na eduroam mrezu nigdje nema uputa. Da li netko zna? Fax je Tehnički u Ri...
Znam da sam nekada mogao , a sada ne mogu... zašto? Dakle, želim da mi određeni kontakt ima ''svoju'' melodiju... Ne nalazim više opciju.... :cry:
Pomagajte :) Dakle, dobio sam Nokiu N80. U onim Active standby apps je bila ikonica Wi-Fi preko koje sam normalno mogao surfati. Međutim, verzija telefona je bila stara i odlučio sam da uradim update preko Nokia Software Updatera. Nakon što sam ubacio poslednju verziju, ta ikonica za Wi-Fi je...
Kako instalirati N-gage 2.0 i igrice na N81 (8GB)/N82/N95(8GB) 1. trebate "hakirati" soft na vašem mobitelu kako je opisano u slijedećem postu: Hakiranje softa je detaljno opisano u slijedećem postu: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=839961&postcount=5 2. skinite i instalirajte na...
Pozdrav, novi sam na forumu, pa odmah molim ispriku za glupa pitanja ili krivo postanje. Dobio sam od kolege na poklon Nokiju E90-1 kupljenu u T-com-u. Svi servisi u ZG-u si mi rekli da se ne može nikako otključati. Onda sam našao jedan hrabri servis koji je uspio sjebati mob, pa su mi kupli...
Da sad ne nabrajam sve, procurile su neke glasine o novim nokijinim smartovima, detalji na: http://www.engadgetmobile.com/2008/11/10/the-better-part-of-nokias-smartphone-roadmap-goes-on-display/
Dali nokia n96 prima i dvb-t signal ?
Može mi neko reći dal ima možda gdje za skinuti hrvatski čitač poruka!? Naime Nokia 6220clasic dolazi samo sa engleskim čitačem! I usput stavite par dobrih linkova kaj se tiću tema, softwera, igra, ringtonsi.... itd. E da - mislim na teme koje će u potpunosti funkcionirati!! Jer dok stavim...
Pozdrav svima.Dobio sam telefon N95 8gb koja je blokirana jer je verovatno ukradena ili ju je neko izgubio. Skinuta je sa Vodafon mreze u Engleskoj.Sve radi samo akda stavim karticu bilo koju ona nemoze da primi ni da psoalje poziv...Isao sam kod lokalnih servisera i niko nemoze to da odradi,tj...
zao mi je ako sam promasio podforum, premjestite .. moje pitanje je kako da izbrisem izvođače, albume i to koji su ionako prazni? naime, formatirao sam mob. i izbrisao sve i tako i pjesme ali mi je ostalo pod glazba popisi izvođača i albumi ko koji su prazni i kad odem na delete pise mi general:...
Nešto mi se poremetilo sa alarmom na 5700 Jednostavno ne mogu isljučit alarm dok mi je tipkovnica zaključana! U čemu je fora?
Pozdrav svima! Mogu li i na koji način maknuti T-mobile zvukove i animacije koji užasno iritiraju prilikom svakog paljenja i gašenja mobitela. Unaprijed hvala!
ne vjerojatno....moram pisat ovdje jer u topicu za nadogradnju softa ne dobivam odgovore a i ne aužuriraju se baš nešto vele... dakle što sad? ok,prije kad sam to radio sve je bilo uredu,ali danas sam išao nadogradit soft preko nokie software updatera... prekinila se instalacija i uglavnom...
pozdrav svima... vec sam luuuud, sve normalno funkcioniralo i kao uobicajeno jednog dana prestalo... znaci, na forumima ne otvara slike uopce koje su postavljene na imageshack kao da ih nitko nije ni postavio, kad pokusam uci na njihovu stranicu on izbaci gresku kao da sam krivo upisao adresu tj...
koju god aplikaciju zelim instalirat on mi govori potvrda je istekla. sta da napravim. zelim stavit neku temu skinuta s neta u sis formatu i on mi govori da je potvrda istekla. sta trebam?
Ima li netko animiranu temu..? Ali da je fakat animirana jer skinuo sam na zedge.net par tema kaj piše da su animated i ni da mrdnu..:hm: Imam Nokiu N80 Help!!
Pozz! Ispricavam se ako sam na krivom mistu otvorija topic. Imam Nokiu N81... jedan tip mi je reka da za navigaciju trebam samo kupit neki uredjaj koji prima podatke preko satelita i salje ih bluetoothom na mob i da na taj nacin izbjegavam pretplatu za navigaciju. Jel tip samo prosuja pricu il...
Imam nokiju n73 me (iako mislim da ovo "me" nije bitno) i sljedeći problem: Od nedavno, ne znam od kad, mi se ne prikazuju slike ni video u mobitelu. Kada uđem meni> galerija> slike i video, piše da nema podataka (a, naravno, ima). A nekad mi ih normalno otvori (u zadnje vrijeme češće ne otvori...
Imam 5700 staru 3mj i kako je nosim u džepu ona crvena guma sa strane počela je tamnit tak da izgleda kao aparat star nekoliko godina. Ne znam kako da to očistim, probao sam klasičnim sredstvima za čišćenja (sapun,šampom,alkohol...) i ništa! Dali neko ima ideju:wall::ideja::ideja:
Jel bi baterija trebala dulje trajati ako je stalno prisutan 3g signal ili da se prebacim na GSM only? edit by Ico: promijenjen ti je naslov. ubuduće pripazi malo na naslov!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma