Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Danas sam pomnije uocio nove probleme sa svojim N93. Iako sam u vezi njega otvorio cak dvije teme, ipak ovo pitanje ne mogu tamo da uvrstim. Dakle, otisao sam danas da uzmem neke slusalice za Nokiu, posto ja imam HS-31, a sestra nema nijedne slusalice (ona ima 6280). I tada lik sto prodaje rece daj...
Da li bi Nokia 6120 classic podržala MicroSD karticu od 4GB? Fala! :respect:
Imam verziju softvera v20.0.058, iz 21-10-2006. Telefon je RM-55, N93-1, made in Finland. Zelio sam da updateam soft na noviju verziju, jer ovaj je prilicno zastario. NSU kaze da je to posljednja verzija, a kada sam na Nokia str. ukucao neki product code s naljepnice, takodjer mi kaze da je to...
Kako upariti Nokiu E61i i BT GPS modul BT-R900? Naime kod uparivanja kad stisnem cancel za šifru se ne žele upariti, a kad stisnem neku šifru traži me povratnu informaciju s gps modula. Kupio rabljeno bez papira pa pomagajte. Hvala
Koji Nokia GPS modul bi mogao ispunjavati u potpunosti funkcije u Njoki N73? Nokia Wireless GPS Module LD-4W ILI Nokia Wireless GPS Module LD-3W Treba li spajanje preko mobitela na net za korištenje full funkcija ili sve se može skiniti putem >> komp->Nokia PC Suite->mobitel. Kako radi...
ovako posjedujem black n82 napravio sam firm upgrade na v30...prije toga hackao sam mob preko tutorijala kojeg sam vidio ovdje i sve je radilo odlicno,skinuh jedan nokia maps koji je bio crackan i radi odlicno medjutim nakon toga koju da god aplikaciju instaliram ili cak i temu izbaci mi gresku...
Pozdrav! Naime imam nokiu E51 i na njoj je instaliran T-mobileov screensaver i nemogu ga nikako maknuti. Ako neko nešto zna o tome lijepo bi ga molio da mi objasni kako da maknem taj screensaver. Unaprijed hvala.
Da li se moze u Nokiji E65 korisititi neka druga baterija osim sluzbene BL-5F ? Naprimjer BP-6MT od Nokije E51 ili slicno tome recimo model baterije BL-5C. Da li zbog toga moze uređaj imati problema ako nije baterija ista kao i orginal odnosno sta kazete na zamjenske baterija jel se to...
Imam probelm pri prebacivanju sis.fileova (teme) putem USB-a sa kompa na mobač. Gdje god da prebacim sis.file u mobitel , kad iskopčam mobitel sa USB-a file se ne vidi u mobitelu. Ne kužim u čemu je problem.
Imam nokiu n93 i kada stavim automatic blic ili da je ukljucen nece uvijek da se upali. upali se na 1 od 40 slika. a i kada se upali nekada to bude jacim intezitetom a nekada slabijim? imali tko rijesenje??
Pozdrav! Naime imam nokiu E51 kupljenu u T-mobile centru. Gledao sam na you tubu kako neki lik igra N-Gage 2.0 igre pa sam odlučio i ja isprobat. Sve sam lijepo instalirao i probao pokrenuti par igara ali mi je u svakoj javljalo grešku da nemam dovoljno memorije ili je izbacilo poruku: "error code...
Kada se pokusam spojiti na neki wlan i surfati (imam i home mrezu u stanu) telefon se restarta??? Zasto??
Na mojoj N80 svaki put kad je upalim i odmah uđem u task manager (koristim best taskman v2.02) piše mi da imam 19.76MB RAM-a slobodno. To mi se i poklapa s podatkom s stranice forum.nokia.com gdje piše da mobitel ima na raspolaganju približno 18MB RAM-a za korisnikove potrebe. Pošto sam...
Evo, zanima me koji bi mi program preporučili za prebaciti poruke na PC i da ih onda mogu spremiti u recimo doc ili html file... I bilo bi poželjno da se vidi i vrijeme poruke :) Dok sam imao SE to sam sve radio sa My Phone Explorerom i to mi je bio odličan program, ima li kakva alternativa za...
Korisnički review 6220 Classic - AGPS - 5 mpx + xenon flash kamera - TV-out - HSDPA
Evo dragi puče, N85 će tijekom 12-og mjeseca biti uvršten u ponudu kod Vip-a, pa bacite svoje za i protiv :respect:
Kako cu napraviti gore navedeno. Imam u WMP 11 sve pjesme sa slikama albuma, pa sam njime pokusao sinkronizirati Nokiu (n82). Pjesme je normalno prebacio, a slike nigdje....Zatim sam stavio sliku u isti folder sa pjesmom, te je isto nazvao no i dalje nista. Zatim sam pomocu Nokia playera u...
Ovako imam Nokiu N81 8GB kupljenu u Njemackoj... I sad htio sam promjeniti product code da stavim software na hrv.. Pokrenem NSS kliknem onu za trazenje i nade mob ali ucitava i onda neki Not Found Kliknem onda Phone info i kliknem Scan onda mi izbaci ovo: Sto da radim...molim vas pomozite
Treba mi kozna futrola za N95 8GB, nigde nisam uspeo da nadjem :( ,zna li neko jel postoji tako nesto?
Ja sam probao postaviti za adresutipa x.y@vz.t-com.hr, ali ne daje nikakve rezultate... da li je tko postavio klijent i da li može pomoć p.s. razgovarao s tipom iz SZK 1h, ali ništa, 100 puta smo prošli postavke i stvarno ne vidim gdje griješim...
Na memorijskoj kartici sam imao par tema. Nakon formatiranja memorijske kad sam ponovo vraćao muziku, slike itd. kad sam pokušao instalirati opet one teme koje sam imao pri kraju instalacije dođe mi poruka "INSTALACIJA NIJE MOGUĆA". Programi koji su bili na kartici i sve ostalo super radi nakon...
Pozdrav svima. Postavio sam vec pitanje u E71 topicu, ali nitko nije odgovorio, pa se nadam da ce ovdje doci do rijesenja problema. Imam doticni mobitel i na memorijskoj kartici imam slike, video i muziku. Music player najnormalnije ocita muzike, ali Galerija ne ocitava niti slike, niti...
Postoji li ikakav nacin ili neka aplikacija da ja uspostavim VPN vezu preko mobitela? Inace, mreza u kuci mi je slozena tako da se sva racunala spajaju na WiFi router, preko kojeg se dalje VPNom svako racunalo posebno registrira na serveru CARNeta. Nadam se da je ovo dovoljno jasno - nije mi...
Ima li način da si sam to sredim ili moram na servis? NSS ne prepoznaje mob
Zanima me da li netko zna kako instalirati i koristiti gba emulator (mislim da ima vbagx ili tako nešto da radi normano na n73)? Probao sam na dotsisu i našao neki (ne krekirani) i pokrenuo gta i crn mi je ekran (ništa se ne događa). Pa, zna li netko gdje ima tako nešto- da radi (da je isprobao...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma