Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
POzdrav dali je netko naruciovao ove maske sa e baya i dali valja to sta ?
Izgleda dosta N81-ish... Prica se da ima dva LED flasha, 5 mpx kameru i Carl Zeiss lece.
Nadogradio sam n95 novim softwerom v30.0.015 i sve je bilo dobro dok nisam htio instalirati programe i teme na telefon nista nece da se instalira preko pc suitea javi mi da potvrda jos mozda nije valjana a preko samog telefona skinuto sa mobilnog interneta sve uredno instalira. Dali neko zna u cemu...
Shuffle Kako instalirati: 1.Uninstall Python for s60, python script shell, megamodule pack, i bilo koje ostale phyton aplikacije(kao keypress, axyz, envy, appswitch) iz application managera. 2.Install Python 1.45 (***svi fileovi su dole na linku) 3.Sign and Install...
Dakle, kada pokušavam instalirat temu preko pc suite dobivam ovu poruku: http://img515.imageshack.us/my.php?i...6993172ht5.jpg I ja kliknem na mobitelu da dozvoli prijenos podataka, i ništa, nakon 10 sekundi otprilike kaže da je vrijeme isteklo i tema se ne instalira. Ima li netko nekakvo...
Znači ovako. Uspio sam podesiti SIP postavke i povezati se sa svojim VOIP providerom (internetcalls.com) koristeći kućni WLAN. U trnutku pokretanja internet telefona na mobitelu sa internetcalls.com programa instaliranog na PCu dobijem poruku "Logirani ste InternetCalls na drugom računalu" što bi...
Mob je... wow. Odlican slide, jako solidna konstrukcija, dobar ekran, tipkovnica, navigacija... sve sto sam isprobao je odlicno. Slike idu uskoro! Pitanja? Evo slika:
Imam jedan problem,nikako neznam način kako da promjenim ime pjesama.Slao sam ih u mass memoriju u folderima i stavio ih u music.Kad otvorim mass memoriju na kompu i odem tamo di sam smjestio piše onako kak treba,ali kad idem na mob i npr.sve pjesme,pise bezveze.E sad neznam kako da promjenim ime...
negdje sam vidio na ovome forumu da moze snimati razgovor. bilo je da treba stisnuti sa desne bocne strane srednji gumb za snimanje. ali onda mi stavi poziv na cekanje. dali neko zna kako se ukljucuje snimanje razgovora prilikom poziva ?
http://www.gsmarena.com/unannounced_nokia_5710_xpressmusic_shows_its_face_again-news-730.php http://news.softpedia.com/news/Nokia-5710-XpressMusic-Makes-Its-Appearance-101659.shtml
kupio sam polovni 6120,i ostalo je 100 brojeva od proslog vlasnika.jel mogu odjednom izbrisat sve brojeve,jer neda mi se jedan po jedan?
Ponukan neugodnim iskustvom koje sam imao na Nokiji 6120 classic, a to je da se nakon dvije minute nekorištenja ekrana, isti potpuno "uspavao" odn. ne bi čak bilo niti one famozne "crte" koja pokazuje nove događaje. Molio bih da nadopunite popis kako bismo nama, ali i drugima pomogli barem u tom...
- zašto ponekad prilikom dolaznog poziva ne vidim ime iz imenika nego samo broj, - šta znači onaj znakić kao pacman pored nekog broja kada u imeniku imam pod jednim imenom više brojeva, ukoliko on ukazuje na defaultni broj kako ga dodjeliti drugom broju
Posto se nalazim u VPNu i za sve privatne pozive moram ukucati predbroj 99 da li postoji neki program ili opcija na N73 koji bi to mogao odraditi za mene prilikom poziva? Dok sam imao kineza T808 on je imao opciju IP Dial i tamo sam ukucao predbroj i on je prilikom poziva sam ubacivao predbroj... ...
Evo jednog telefona iz Nokijine Classic serije koji svojom cijenom nije ni blizu vrha ponude, ali funkcijama i opremljenošću definitivno može stati uz bok mnogima iz N-serije.. Ukratko Dimenzije: 108 x 46.5 x 15.2 mm Masa: 90 g - S60 3rd Edition FP2, Symbian OS v9.3 - 5.0 megapikselna...
vidjeh prijateljev n73 i shvatih da imam problem...moj je joystick puno ispupčeniji od njegovog(puno više strši van)...čini mi se kao da nije dovoljno umetnut u svoje ležište. all...neusudim ga se prejako stisnut da ga ne strgam...hm kaj da radim? iskustva? thx
Kada god snimim neki film na mobitel dogodi se da uvijek nestane zvuk u zadnjih par sekundi. Npr. snimim film i kada ga pustim nestane zvuka u zadnjih 5-8 sekundi...Citao sam da ljudi i na drugim mobitelima (nokia) imaju takav problem. Molim pomoc
Pozdrav! Zanima me dali je ikako moguče instalirati i pokrenuti n-gage 1.0 igre na s60 3rd mobitelima? Tražio sam po googleu ali ništa nisam uspio nači,pa ako neko nešto zna o tome ljipo bi ga molio da mi odgovori.Evo i link na youtub-u (http://www.youtube.com/watch?v=yzdkhw0jK-4). Hvala.
Nakon 3 tjedna, popravili su mi mobitel. I stavili neki stariji software- ali sam to riješio onim službenim NSU- om. I sad (ne znam jel bilo prije update- a, ali je bilo prije popravka) mi ona tipka music (gdje je nekima ona tipka s 4 strelice) kad je dulje držim, otvara browser. A prije...
Pozdrav! Na mobitelu sam dobio film "Transformers", kad otvorim "Clip details" piše za format da je to "video/x-hx-avc1" a kad prek' PC-ja otvorim Nokia browser i nađem taj file piše da ima ".dcf" ekstenziju. Ima na mobitelu i Transformers Trailer koji ima .mp4 ekstenziju. E sad, kvaliteta...
Poskidao sve sa dot.sis ubacio datoteke mob( i komplett sto dolazi na sd i ono sa symb i pokrenio instalaciju.Niti jedna nakon instalacije nece raditi.Javlja mi gresku kod pokretanja softa. Koji fajalovi idu u mob(mozda mi fali nesto),recimo kod symb stoje: Drive,Maps(ubacio HR mapu),Res i...
Pozdrav svima. Recite mi kako provjeriti ispravnost integriranog GPS-a u Nokii N95 8GB? 2 aplikacije sam instalirao koje bi trebale koristiti integrirani GPS, ali traže satelite danima i ništa :cry: hvala unaprijed
Imam gore navedenu nokiju i simpa internet karticu ali se nemogu spojiti na internet preko nokija pc suite zato sto mi javlja poruku one touch access failed to establish a network connection. please check conection settings. Verzija nokia pc suite 7.08.2 Kad odem na spoj sa internetom mogu otici...
Zgodna stvar kod Appleog iPhonea je ta što mobitel automatski prepoznaje, te prebacuje prikaz na ekranu u horizontalni, odnosno okomiti položaj. Nedavno se na internetu pojavio program imena RotateMe, koji takvu mogućnost dodaje i Nokijnom top modelu N95. Zanimljivo je što sam mobitel već posjeduje...
Naime događa mi se da nakon 2 ili 3 minute ovaj mobitel isključi bilo kakav screensaver i ekran se prebaci u sistem "dubokog sna" kao da je mobitel isključen. Bez obzira koji screen stavim, isto je. Može li pomoć pošto me to počinje jako iritirati.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma