Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
pozdrav..kako zakljucati neki folder, poruke, slike itd...tj staviti ih pod neku lozinku .mobitel je nokia E66. Tvornicki nisam našao tu opciju kao npr. na samsungu, na internetu ništa konkretno nisam našao:wink:
tražio i tražio sam po mobu ali nisam uspio naći da se može mob koristit kao hotspot, a mislim da sam to negdje još prije čitao da je moguće... jel zna netko jel se može preko nekog programa dobiti da mob bude hotspot, bio bih jako zahvalan :D btw. Sretan Božić
Evo, jucer kupio n78 i mogu reci da je mobitel jednostavno fantastican, po specifikacijama nije nista preposebno ali ima onaj "wooow" efekt kada primis u ruke. Stvarno je kvalitetno izradjen i nigjde ne skripi ili skljoca, jedina mana mu je sta se vide packe na njemu :/ Meni je predivan, fancy...
Sretan Božić svima za početak :) Imam hrpetinu problema vezanih uz email na ovom mobaču... Friško sam napravio hard reset na tvorničke postavke u nadi da će mi proraditi mailovi ali ništa od toga... Dakle htio bih čitati Gmail poštu na mobitelu međutim ako napravim gmail account kroz onaj...
Pozdrav ekipa, bio sam prošli tjedan na skijanju i imao sam mobitel (e63) cijelo vrijeme u dzepu jakne. Cini mi se da ga je kombinacija hladnoce i vlage dotukla. Naime, tipkovnica ne reagira, jedino power tipka radi (ali ona je u sklopu cijele tipkovnice) pa mi nije jasno kako ona radi a ostale...
Ako je bilo ovakvih tema ja se izvinjavam... Imam nokiu e75 i slusao sam muziku i od jednom se telefon iskljuci ali muzika je jos radila...Nakon toga prikljucio sam ga na punjac i ukljucio i kada sam ga ukljucio prikazao se logo od nokije ali nije bilo osvijetljenja nakon nekoliko sekundi nestao...
Pozzz Imam na svojoj Nokiji E72 instaliran programčić Data Quota koji prati ukupan DL/UL internet promet, a da li netko zna -- ima li koji programčić da na ovom mobitelu prati koji programi u pozadini sami odlaze na internet i u kolikoj mjeri? :confused new:
imam pitanje..dali je moguće da se sa kompjutera podaci kao slike,muzika i slično šalju na mobitel koji je spojen na wireless na istom routeru...gledo sam po netu al nemogu nikako skužit..molim pomoć :)
prenosim vam link sa kojeg sam ja uspješno napravio hack nokie 6700 slide S60v3 9.3 FP2 nije potrebno potpisivanje app, sljedite upute i video s linka, puno sreće pozdrav http://mobilesunleashed.net/publ/news/symbian_hacked_yet_again_no_need_to_flash_or_sign_with_cert_and_key/1-1-0-439
pozdrav svima, kupio sam nokiu n86 kad je izasla, dobro me sluzila, ali prije par dana ekran se samo ugasio, ali sve ostalo radi: tipkovnica, numericka i gornja ispod ekrana, može se glazba slusat, ama bas sve. e sad je moje pitanje: ako ekran nije puknut i flat kabel je ok, sta bi moglo utjecat na...
Prvi dojmovi su krajnje pozitivni. Sve sto sam isprobao je radilo savrseno i bez ikakvih problema osim jednog koji je prisutan i na E51 - metalni poklopac se zna zagrijati kod surfanja ili gledanja videa. Ako tko ima kakvo pitanje neke pita, jer je previse toga da pojedinacno opisujem.
Eto nabavio sam E90 i stavio zadnji soft koji bi trebo podržavat memory karticu do 16gb,ja imam od 8gb (klasu 2) i umetnem u nokiu i ona ne prepoznaj... dali je greška u klasi ili ? kartica je formatirana i normalno radi na drugim uređajima.
Pozdrav! Uzeo bi Nokiu E66. Tražio sam po netu ak ima kakvih problema sa tim mobitelom i nisam našao ništa pretjerano, manje-više dosta se hvali. Zanima me ako ga tko posjeduje ovdje ili mu je bio u rukama da mi napiše neka iskustva iz prve ruke. Da li ste postoji nešto vezano uz sam telefon ili...
Pozdrav drugari, imam jedan problem sa navedenom nokijom. Naime prije par dana sam odlucio updateati softver, stari je bio v10 a trenutno je v35. Update sam uradio preko onog oficijelnog nokijinog softver.. Znaci kamera mi ne radi, moram 15-20 puta upaliti da bi se pokrenula. Znaci 99,9% softverski...
Pozdrav Imam pitanje koje sam neznam da riješm pa bi mi trebala vaša pomoć. Imam certifikat sa stranice http://www.symbiansigned.com kojim uspješno certificiram aplikacije ali kod instaliranja tih aplikacija na mobitelu javlja mi grešku "Instalacija nije moguća jer je potvrda sprečava"...
pozdrav! imam problem sa aplikacijom facebook. sve je radilo ok da kad nisam instaliral update. nakon toga svaki put kad pokušam opvorit aplikaciju, jednostavno izađe iz nje. čim kliknem na nju, otvori je i za 1 sec ugasi. a najgore je to kaj je sad ne mogu obrisat. obrisal sam twitter i...
Kreirao sam program koji je jednostavan za upotrebu ( PISAN NA SRPSKO-HRVATSKOM JEZIKU ) i izuzetno pouzdan ! Imate bitan poziv, i to zelite da bude snimljeno na vasem telefonu... Javi se i pokreni program ! Program, kada se jednom instalira u uredjaj, nakon podesavanja, je skriven i stalno...
Pozdrav svima. Problem je sljedeci: sve funkcionise normalno, tek kad udjem u poruke i pocnem pisati, napisem par slova i zamrzne mi se ekran, ne reaguje ni na jedan taster, osim ponekad na paljenje i gasenje i onda moram da vadim bateriju. Zna li neko u cemu je problem? Apdejtovao sam softver na...
Najprije se izvinjavam ukoliko je ova tema bila,koristio sam search ali nisam nasao nikakav rezultat!!! Ovako radi se o obicnoj N95 i nekad se upali lampica od blica iii svijetli dosta slabijeg intenziteta nego kad slikam...kada udjem u kameru odmah se ugasi,ali isto tako cim izadjem iz kamere...
Desilo mi se tako sto je mob. blokirao pa sam ga iskljucio sa USB-a i nakon toga nista mrtav.Odem kod servisera i uzme mi 35€ za popravak i kaze da sam neki RPL file ostetio.Dodjem doma i ponovo hocu novi SW da updatam kad ponovo ista stvar blokira i opet mrtav.Medjutim sam malo trazio po netu i...
Evo mjenjo sam svoj mob nokia 5630 za n95 8gb pa molio bi vas par brzih odgovora trazio sam ali nisam naso nis konkretno Koji je zadnji software za n95 8gb i dali se moze hackat. za aplikacije. sad imam v20.0.016 28-02.08 rm-320 nokia n95(e9.02) i dali ima nekako da se ukljuci ledica dok...
Nedavno sam kupio E51 i do sad se normalno spajao na wlan ,kako na public mreže tako i na zaključane. Međutim ,radi svugdje osim kod kuće gdje ni ne prepoznaje router. SSID je uključeni u postavkama ,probao sam i u postavkama mobitela manualno postaviti ap al ni to ne radi. Router je Siemens...
Dakle, primjetio sam, slično se događa i kod E71 i E72. Znači, problem je vezan uz teme. Izgleda da sam takve sreće da većina tema koja meni paše za E63 dok je ekran još osvijetljen i nalazi se u standby modu, slova (na kojem imam 6 ikona i ispod shortcuts za mail te kalendar) znaju na djelić...
Bok svima Više puta dnevno mi se dogodi da mobitel izgubi signal,pa se zacrni ekran i onda se ugasi..nakon toga se nekad sam upali u stand-by stanje kao da ništa nije bilo,a nekad se ne upali uopće.Probao sam i hard reset i update softvera,ali ne pomaže. ?? pozz
ako ima neko kavu ideju da pomogne. radi se o tome da sam danas kupio od čovjeka n95 8gb, kad ubacim karticu mogu uspostavit pozive ali mene niko nemože nazvat, kao da sam nedostupan...signal ima normalan,...probao sam sve opcije,nije nikako preusmjeren...nije zabrana dolaznih poziva...nemam pojma...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma