Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Pitanje: da li je na symbianu moguće dva puta instalirati jednu te istu aplikaciju? (ali ne da ona druga instalacija prebriše prvu instalaciju) Recimo, ima aplikacija gmail za symbian. i sad, ja koristim dva g-mail accounta i htio bih instalirati dvije gmail aplikacije, za svaki mail posebna...
Uglavnom crkla maticna definitivno,gube mi se podaci s bilo koje memory kartice....imate neki savjet,koliko mogu dobit za takav mob? Inace mob je ispravan,mislim radi normalno samo sve što se nalazi na kartici jednostavno nestane...:argue:
Bok, ima li gdje tutorial za zamjenu maske na N95 8Gb? Hvala
Naime imam jedan mali problemcic. U zadnjih tjedan dana mi se naglo stisao zvucnik. Isti je popjacan do kraja ali se jako slabo cuje sugovornik. Sve je bilo normalno do prije tjedan dana. Ne znam dali to ima kakve veze sa softverom, mislim da imam najstariji soft: 100.34.20 29-09-2007...
Naručio sam si novu crnu masku za n95 i malo gledam kako se rastavlja. Našao na youtube-u dve klipa ali su puni nebuloza. Tipa otšarafiti šarafe i ne koristiti ih ponovo, skinuti mikrofon i ne koristiti ga ponovo, onda neka zaštita oko zvučnika kad se skine ne može se više koristiti.. Ono koji...
Dakle, kao sto u naslovu pise, trazim nacin kako promjeniti masku na N96 i dali postoji neka druga maska, znaci ne ona originalna koju se dobije sa mobitelom, nego neka druga. Trazio sam na E-bay-u i...nista. Vidio sam na internetu da postoji neka maska od legure aluminija i magnezija, ali problem...
Ima dosta prašine ispod maske na ekranu,pa me zanima kako skinuti masku i dali treba sve rastaviti,ili se može samo skinut gornji dio maske di je ekran da to očistim!
da li neko zna gdje bi se mogla kupiti prednja maska za N82?zvao sam Mobis i oni kazu da je imaju(oko 150kn),ali da mobitel moram slati kod njih da je zamijene:creep: ne ceka mi se bas mjesec dana da je dobijem nazad. zvao sam jos neke trgovine,ali nista.....
Ima neko preporuku koji uzeti koji se pokazao najboljim i naravno neko mjesto gdje mogu uzeti da prodem najjeftinije moguce. U principu mi se najvise svida ovaj, da li znate mozda koliko kosta ili mozda gdje se moze nabaviti mozda cak i polovni?
Napravio sam totalni hard reset N85 jer joj je štekao video. Onda sam napravio backup podataka na karticu i prebacivao je nekih više od pola sata. >Piše da je kartica zauzeta 2GB, ali nigdje ne vidim ikone. I kada pokušam nešto instalirati, mob izbaci da program već postoji i želim li ga...
Da li moze neko da mi kaze, kako moze da se prenese kompletan imenik sa SonyEriccson K800 na Nokiu E71. I da li je to uopste moguce? Ako neko zna kako se ovo radi, zamolio bih za objasnjenje. Unapred zahvalan
znaci ovako odem u karte i namjestim rutu koju odu da me vodi i sve ,i na kraju gps si nece ocitati,zasto to?i naci ja sam u umagu i kad stisnem moj polozaj on me u porec non stop baca,bas nekuzim.imaju neke postavke za gps sto se treba napravit da radi il nema?u cemu je problem?hvala unaprijed
Kako da izbrišem naknadno skinute teme,probala sa pc suite i nemrem ih tamo naći???Hvala
pozz drustvo..jedno ovako malo kompikovano pitanje za vas koje me muci vec 2 mjeseca..da li ima i da li postoji kakva aplikacija koja moze da promijeni stil menija u tzv horseshoe taj mi se stil svidja ali nikako da nadjem neko rjesenje..citao sam da to ima samo kod FP2 uredjaja..pa sam...
Poštovanje. Zanima me možete li mi dati par linkova i uputiti me gdje bi mogao naći par igrica koje bih mogao igrati preko motion senzora, tj. accelerometera (kao što je npr. marble maze). Naravno da sam googlao ali nisam ništa našao.
Prije par dana došao sam u posjed navedenog telefona. Stvarno sam zadovoljan, od kvalitete izrade (u usporedbi sa E66, je na dosta većoj razini), brzine software-a, čak i očitavanja navigacije (na netu se može naći 10+ min da uspostavi vezu). Satelite pronađe za manje od 60 sec, ako nekoga zanima...
Interesira me kako mogu aktivirat tu opciju glasovnog naredivanja i dali mi netko moze to malo detaljnije objasnit (kako se koristi i kako se postave te naredbe). Unaprijed hvala!:scool:
zanima me ta aplikacija jer mi zauzima 14mb, a neznam za sto sluzi i od kud mi to na mobu, pa sad, molio bih nekog da mi kaze cemo to sluzi,
Zanima me jel postoji neki program ili nesto da se moze iskljuciti to crveno svjetlo dok se snima ili kad se slika ... nisam uspio naci na forumu pa ako netko zna ... Hvala :beer:
Pronašao sam u oglasu da netko nudi N96-icu za 1800kn. U opisu je napisao da je namijenjena azijskom tržištu. Rekli su mi da bi to trebala biti neka kineska verzija sa 2 sim kartice i bez wlana. Da li je to istina ili puka izmišljotina? Ubiti, meni treba mobitel, izabrao sam nokiu n96, koji...
Evo ovako, instalirao sam ShazamID na N85. Sada, u početku nije uopće radio dok nisam u postavkama isključio Audio settings (ili sl.). Sada radi, ali mi izbaci samo omot albuma bez natpisa o kojoj se pjesmi radi. Do natpisa samo mogu doći ako pritisnem Options-Share, onda otvori SMS poruku u...
Moze pomoc, sve sam pokusao ali mi i dalje Music Player ne radi. Jeli mozda netko zna barem razlog? Unaprijed hvala!
molim vas pomozite!imam nokiu n95 i uradio sam prije mjesec dana software update i od tada mi nemoze ni jedna aplikacija ni tema sis molim vas pomozite sve sam probao i sa foruma ali nece.dode mi da je razbijem.:notworking:
Jel moguce da je to normalno da mi nestaju nekad podatci sa kartice, npr instaliram n-gage igru na karticu i nakon pol sata il manje ocu opet pokrenut igru i pise game not fount on mamory card, i jos nekad ako nakon prijenosa podataka odmah uđem u meni i odem na karticu sve preko onog upravitelja...
Nekako mi se čini da je zvuk kada telefoniram na nokiji e61i pretih, a pojačano mi je do kraja. Na e70 i E90 je puno jače. Postoji li još neko mjesto gdje mogu pojačat speaker osim kad se telefonira ili to jednostavno je tako....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma