Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Super program pomoću kojega mobitelom pomičući ga u stranu pomičete miš na kompjuteru i možete igrati igrice, bežično preko bluethootha. Link na temu s programom: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=220844 Neznam na koju sam foru uspio instalirati program, jedva sam uspio, zato što...
Poz jel ikako moguče preko nokia updatera vratit branding E65 kupljen pred 2-3 godine u vipu i imao je jako meni lijepu temu VIP vodafone sad nedugo je crko zvučnik, i odfurali ga u servis, popravili na garanciju al se nisu držali uputa sa moje strane molio sam da ne ažuriraju ništa, al mobis...
Vidio sam jučer ovaj mobitel u mobisu i baš sam se začudio specifikacijama: -symbian s60,3.2 -3.5mm i tipke za muziku sa strane -83g -3.2 mpx kamera,af,LED flash -4 gb kartica uključena u paket,ide do 16 gb -wlan -ekran 2.2" :tomato: -600 mhz procesor,128 mb ram-a :comp: ...
Pozz ekipa...dakle radi se o mobu nokija 6220 i problemu sa gpsom...naime instaliro sma sygic i nezeli mi nac satelit....mislio sam da je to do programa pa sam instaliro garmin...na 5800xm mi sve radi al na 6220 nezeli nac satelite..ostavio sam ga 2h da trazi nije naso a sastrane blinka ono kao da...
Ovak , jel moguće , bez Wifi mreže doma , da skinem "neku" symbian aplikaciju ,koja a bi mi omogućavala da "preuzmem kontrolu" na računalom doma spajajući se na neki hot-spot u gradu sa Nokiom 80 i da dobijem , svojevrsni remote desktop na mobitelu? Doma imam Bnet kabelski internet , ak je to...
(A)Registracija i postavke (SAMO PRVI PUT) 1. Pođite na http://s60.vgooo.com:801 i pritisnite označenu opciju 2. Ispunite polja (ja sam u polja stavio prijevod) te pritisnite zeleni gumb 3. Kada Vam iskoči prozor pritisnite OK
Pozdrav, svima. neznam da li sam ja lud ili ovaj mobitel nema štoperice nekad mi nestane signala pa se opet pojavi, i svaki 4 put kad me netko zove ne dobije me vec dobijem poruku na mobitel tko je zvao.. mobitel je kupljen u tmobilu prije 2 mj.
Ljudi pomagajte... Danas spojim mob u Data Transfer mode i otvorim Removablee Disk a ono gore ima samo jedan file imena Ú i velicina 8KB. Pogledam properties od memorije i kaze da je 57MB slobodno samo, a ustvari bi trebao imati oko 6.5GB slobodno. Mislio da PC Suite zahebava i instalirao...
Pozdrav svima, eto dobili smo na test Nokiu E75, za sad vam donosim par prvih fotki i prvih dojmova, kao sto smo naveli na siteu, sva pitanja vezana za mob dok je na testu slobodno pitajte i ovdje. Link na info i fotke Za pocetak: -kvaliteta izrade na nivou E71, znaci kvalitetna...
postoji li nacin da se obrise prasina ispod stakla na nokiji N96 i dali je preporucljivo da sam to uradim da nenosim na servis hvala za pomoc ako neko zna
Jučer sam uspoređivao N85 i 5310XM po jačini muzike koja se reproducira preko zvučnika i vrlo se razočarao u N85. 5310 naprosto rastura sa svojim jednim zvučnikom-jednostavno ima prejak zvuk, a u slušanju mp3 pjesama, čak i neke pjesme iz 70-ih i 80-ih reproducira jednakom jačinom kao i neki mp3...
dali postoji Divx player i gdje nabavit za nokiu n85
Molila bih da mi netko pomogne kako staviti smajlice u nokiu 6650, dali se moze preko PC suit, i molim link za njih!!:comp:
Ja sam iz Pule pa me zanima gdje se(ako se uopće) može kupiti N95 8GB?
Pozdrav. Zanima me da li postoji neka aplikacija kao ntorch koja omogućuje da bljeskalica služi kao svjetiljka. Našao sam ntorch, no nisam baš s njim zadovoljan jer prije ovog moba sam imao k750 koji je svjetlio ko betlehem (naravno zbog led-ica) a imam feeling da je pozadinsko svjetlo jače od ovog...
Imam N96 koju sam do sad punio svako 2 dana, ali ima par dana kad napunim mob u jutro, on pokazuje cijeli dan da je baterija puna i onda se preko noći sam isprazni. To mi se prije nije događalo i ne znam što je to?? Probao sam ga puniti cijeli dan ali svejedno svako jutro on me dočeka ugašen.
Znači, pitanje jel nešto nije u redu s ovim mobitelom? Baš sada na netu čitam da je sw verzije 11.047 pušten u promet 5.12.2008. Znači prije više od 6 mjeseci. Softver je krcat bugovima koji se trebaju riješiti u nekoj od sljedećih verzija. Gotovo svaki dan provjeravam ima li slobodan update, ali...
Da li smem da defragmentujem memoriju na n95 8gb kao sto defragmentujem hard disk na racunaru (preko diskeepera)? Pretpostavljam da treba da prikljucim telefon na data transfer, a ne na pc suite?
Zna li neko gde se nalazi infrared port na n95 8gb? Hvala, pozdrav
Nabavio sam N91 i kad zelim resetirat telefon sa kodom *#7370# trazi me lock code koji ne znam. moze li se on ikako ocitati ili imijeniti na standardni 12345?
Pozdrav svima. Imam problem kod snimanja videa na mojoj n85ici. Naime nakon nekih 10ak sekundi snimljenog videa, slika pocne uzasno stekati. Onako zastane na nekih pol sekunde pa nastavi dalje. To se dogadja i prilikom reprodukcije tog videa tako da nemogu ni snimiti normalan video. Pokusao sam...
Pozdrav, jos jednom. Dakle, vlasnik sam N80, i prije tjedan dva dana mi je pocela malo štekati, znaci kad bi slajd otvarao ekran nebi odmah se pokazao nego bi proslo par sekunda i tek onda bi se pojavilo nesto. isto tako kad sam zatvarao mob (tipke) nebi mi odmah doslo dal da zakljucam tipkovnicu...
Evo slučajno sam na ovoj dotsisovoj stranici našao temu o accelometer app. Može li netko pojasniti dali treba imati hakirani mob, potpisivati aplikacije, kakve su to aplikacije i kakva korist od njih. Znam da accelometer koji mob ima zakreće automatski ekran kada se mob zakrene, ali zanima me...
Pošto mi je telefon bio zatrpan aplikacija prvo sam primijetio da ne može izdržati ni dan sa napunjenom baterijom onda je i to smanjio zadnji dva tri dana na pola dana .Prvo sam pomislio oslabila baterija jer ga dosta koristim za razgovore . Ali sam juče odlučio da sve obrišem i obnovim sw i odmah...
Molim one koji se kuže da mi kažu da li je svejedno s kojim punjačem punim mob ili ima neke razlike npr. da baterija traje kraće, da se puno duže puni, da se ne napuni do kraja itd.....Pitam zato kaj ovaj usb punjač mogu dobit jeftinije od običnog... Hvala na odgovorima
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma