Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Imam Nokiu E66 i s njom sam dobio 2GB microSD karticu, ali polako mi se s vremenom popunila (Garmin i još neke aplikacije, slike, mp3, ...) pa razmišljam uzeti 8GB karticu. Zanima me da li mogu samo iskopirati sadržaj stare kartice na novu da mi sve ostane raditi kao prije ili ću morati ponovno...
da li bi mi netko mogao objasniti kako da zamjenim masku na nokiji N95,sa slikama,potrebnim alatom,idr.te da li to uopće mogu sam napraviti ili baš moram dati nekome tko zna ili u servis dakle ima li kakav tutorijal ili bilo što za nokiu N95 za zamjenu maske
Znači kada punim mobitel, nakon sat i pol pogledam jel baterija napunjena, indikator stoji na otprilike pola (cca 3 crte od 7) i ništa se ne događa. Moram odspojiti punjač i ponovno prikopčati da bi se nastavio puniti. Ima li netko slično iskustvo i, o čemu se radi? BTW-mob se puni isključen.
*UPDATE V1.0.1 beta (2) Aplikacija slična Nokmote-u ali radi na trzaj pa tako nije osjetljiva kao Nokmote od samira.. ovjde vam je video o demonstraciji kako aplikacija radi i što je A9DBlolfZd4 DOWNLOAD Beta 1.0.1 USIGNED Version
neznam ni sam vise kako u potponosti iskljuciti ekran....naime kad stavim pod usteda energije :nema meni jos uvijek pokazuje sat i iskljuci se ekran tj.svijetlo ali sat ostaje stavim li reprodukcija onda je isto sat malo drugaciji sa oniv krivuljama stavim li animacija onda je ona klasicna a...
nokia e71, spojim na pc preko usb kabela, ubacim nešto na karticu,film,program ili slično,odspojim mobitel ( nikakav safely remove hardware ne radim na visti 32) i nakon toga više ne mogu pristupiti kartici. stoji: memorijska kartica se koristi. nekad uspijem ,ne znam ni sam više kako pozivajući...
Ovak trazim neki dobar web browser. Ovaj od nokije mi se ne svida zato kaj ne mogu otvorit novi prozor manualno... Isprobao sam puno njih, poput Opere i Skyfirea, ali ni jedan nije dobar.
zanima me ima li nacin da onaj "snimac" koji dolazi originalno sa softverom radi i kad je poklopac mobitela zaklopljen? ili ako netko zna neku dodatnu aplikaciju koja bi mobitel pretvorila u diktafon, a da radi kad je mobitel zaklopljen Hvala
svako jutro se spojim na tcom i stavim da mi skine nove poruke. sve je išlo super do prije 5-6 dana. odjednom mi je obrisao cijeli inbox! pošaljem sam sebi novi email,tu je,pošaljem drugi,ostavi ih oba. mislim,ok je sad. sutra ujutro se spojim,povuče sa servera nove i izbriše mi ove stare???? i...
S kojim je programom moguće pregledavat slike na mojoj 6220c kao na n73.Onak da se vrte u krug.Molim pomoć,novi sam u ovom Symbian-u.Hvala
snimio sam novi firmware i dobio nokia maps i sve i tu sam citao po forumu puno jel moze radit ofline i skinuo sam map loader i skinuo mapu hrvatske i hrvatski jezik i sve ali udjem u nokia maps sada i nema ni karte ni nista opet sam online moze radit sad pitanje ? onaj licencni kod kaj me trazi...
Pretraživao sam forum, ali nisam našao nešto slično. Naime dotična slušalica Cardo Scala - 700 LX radi savršeno sa SE K750 i Samsungom D900i, ali sa Nokiom N81 neće nikako. Mobitel ju jednostavno ne nalazi. Da li Nokia prima samo originale ili samo nije kompatibilna sa ovom slušalicom? Ako samo...
Poslao N85 23.6. u Zagreb. Glavni problem je bio mikrofon koji gotovo da ne radi. Kada snimam, vidi se slika, ali glas je užasno tih. Također imao sam problema sa slideom koji se rasklimao da je mobitel klepetao kada bi zavibrirao. Danas sam dobio mobitel nazad. Oni su nešto prčkali po...
nokiu n73 sam isao updatat preko pc suita ono kaj ima nokia softwere updater i skinuo ni je tih 70 mb s neta i poceo instalirati i negdje na pola mi je napisao da je pukla konekcija s mobom da pokusam ponovo i pokuso sam i nece i sad sam ga po uputama sta pise tamo iskopcao s usb-a i izvadio...
-3.2-megapixel camera with Carl Zeiss lens autofocus and LED flash, -2-inch QVGA display, -QWERTY keyboard slides out, -3.5mm audio jack, -GPS and WiFi.... http://news.softpedia.com/news/Photos-and-Specs-of-Nokia-5730-XpressMusic-Surface-102388.shtml...
Dakle, Nokia E75, preinstalirani adobe reader prikazuje samo prvu stranicu pdf dokumenta. Ostale stranice su bijele, interesantno je da ako idem na search pojma koji znam da je dokumentu on uredno skoči na tu stranicu i zazeleni dio gdje bi trebao biti taj tekst. Da li je možda pdf file prevelik...
imam mali problem s gore navedenim mobiteelom :) dok ocu installat neki program pise instalacija ****(neki program).sis nije podrzana.... probal sam puuno programa skinutih s mobile9.com... i bas pise da je to za mooj mobitel, pomagajte! inace ostali programi rade... :)
Ovako, imam par pitanja za vlasnike Nokije E61i. :) Zanima me par stvari vezanih za mobitel... 1) Kao prvo, da li se ispati dati 1500kn za taj mobitel (ističe mi ugovor, pa ga mislim kupiti na prodljenje ugovora) ? 2) Kakva je brzina mobitela (ulazak u galeriju, izbornik, poruke...)? recimo...
Ja se izvinjavam ako je tema otvorena na pogresnom mjestu. Imam problem oko promjene product code za nokiu n95.Naime kada hocu da promjenim code,da stavim Balcan code,u NSS idem na scan,pa phone info,pa opet scan,neocitava mi niste,nego me u dnu izbacuje error.Dali neko zna kako da taj problem...
Znači instalirao sam Garmin XT na mob i piše instalacija završena i sad tražim po mobu i nemogu ga naći.Malo sam novi u Symbian vodama.Hvala
Posto vidim da jos nema, eto ja cu probat napravit svoj prvi review ovog mobitela. Dakle, radi se o Nokia N85, nasljedniku n81. Mobitel koji bi trebao popuniti rubu u N seriji izmedu n70 i "kralja" N96 koji se odlikuje ne stovise revolucionarnim funkcijama u masivnom dizajnu kucista. N85 dolazi...
Pozdrav, zanima me da li vrijedi garancija iako napravim upgrade softwarea i instaliram onaj hack za n.gage 2.0 ? Imam garanciju još godinu dana pa me zanima da li sve moram nazad vraćat kak je bilo.... Može li mi neko usput reći kako provjerim verziju firmwarea i koliko je mob star? hvala
Da li netko možda zna kako povećati sliku kontakta koji me zove? Kad me netko zove, a dodjelio sam mu sliku, slika je velika oko 1cm...Jel može ikako biti veća od toga? Hvala na odgovoru!
pokušavam formatirat uređaj sa kodom *#7370# jer sam ga kupio rabljenog i traži me neki ključ?? E sad, ja sam ukucao i svoj PIN i sve brojeve sa kutije i ništa..... Koji to broj predstavlja taj ključ? hvala na odgovoru
Pročitao sam sve postove od prve do zadnje stranice, ali nisam naišao na odovor na moj problem.Bilo je pitanje već o pojačavanju zvučnika putem SW. ali je odgovoreno da takav SW nepostoji. Stoga molim forumaše ako je u međuvremenu izašao kakav SW za pojačavanje tona prilikom razgovora da me uputi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma