Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Imam n95 i stavio sam na njega novu masku (ne original), očigledno sam kod spajanja negdje nekaj zeznuo jer mi je poremečen senzor za svijetlo, stalno se svijetlo ekrana pali pa gasi. i kada ga slideam mob bi se trebao otključat ili zaključat a to se ne događa. dva puta sam ga rastavljao u nadi...
Dakle kao sto pise u naslovu imam problem sa NSU-om. Imam mobitel E71 sa FW-om v200 i sada ga hocu update-at na v300. Sve ljepo ide, ustekam mobitel preko PC Suite moda, pokrenem NSU i cekam, cekam i cekam i cijelo vrijeme pise "Starting Application". Nikako da se otvori meni. Te nakon dobrih 3-5...
Uvijek kad pokušam instalirati spomenuti sw na nokiju 6650 fold, dobijem poruku: "datoteka oštećena", software i postupak instalacije su ispravni i višestruko isprobani na mnogim Nokijinim symbian modelima, kao i na nekim Samsungovim. Ne znam zbog čega 6650 fold ne dozvoljava instalaciju. Pa, ako...
Pozdrav! Ne radi mi ekran na N85, to jest malo radi, pa se okrene slika kao da ga gledam u ogledalo, pa prestane skroz radit, pa se onda opet upali.... Sve ostalo radi normalno. Da li možda netko zna u čemu je problem ili je imao istu takvu situaciju pa da podjeli iskustvo. Rekao mi je serviser...
Pozdrav svima! Ima li negdje neka čitljiva tema sa veeelikim slovima i velikim satom za 6650 (za polućorave). Trenutno sam stavio "Clear by PiZero", ali ako ima šta još krupnije i čitljivije, molim da me uputite... Hvala unaprijed!
ON LINE PRIJEVARA: http://www.mobileunlocked.com/ Čuvajte se ove stranice, ode pare u nepovrat.... NE DOBIJEŠ NIŠTA!!!!!
ovako, idem instalirat program neki od pythona i tijekom procesa javi da nema komponente ''python for s60'' , a ja ju instalirao prethodno i kliknem na nastavi i instalira program i sve, i kada odem na program otvorit ga, nista se ne desava. neotvara ga uopce u ćemu je to problem
Imao sam ovi koji je dodao svoju traku u aktivnom stanju čekanja, sada sam ga izbrisao ali mi i dalje stoji ta traka koja me užasno živcira a ne zanm je maknut. Evo slika pa ce te sve skontat Hvala!
Uz n95 8gb imam AC-5E punjač, dok sam uz 5130 XpressMusic dobio AC-3E. Da li je moguće (s obzirom da imaju isti utor) sa ovim on n95 punit i 5130, jer mi se ovaj čini nekak "jači"?
Naisao sam na nekoliko mp4 videa koje mi nije htjelo otvoriti, tj pokrenuo bi se samo zvuk a slika nikako...probao sam real-om i sa SmartMovie ali ista stvar... zna li netko u cemu je problem...ne vjerujem da sam bas uspio naletiti na toliko "pokvarenih" videa..
Danas radim update na mobu na verziju V21.0.010, i sve ok na prvi pogled, ali idem probati ukljuciti BT i pise Nije moguce obaviti bluetooth radnju. Ugasim i upalim mob, opet isto. Napravim master reset, ista stvar. Sad mi i Wifi ne stima. Probao jos jednom update (reinstall), ali bez srece :(
Pozdrav,nakon nekoliko godina sa SE presao sam prije koji dan na Symbian(N73) pa me zanima moze li se mp3 postaviti kao SMS ton ??? Hvala unaprijed !!!!!!!!!!
sta je moglo otic kad neradi samo "c" tipka tj tipka za brisanje
Pozdrav svima! :respect:Imam nokiu n78 vec 8 mjeseci..hackirao sam je i sve je radilo za pet..ima pretposljednju verziju firmwarea.. danas sam nesto prckao po temama i stavio sam defaultnu temu nokie nseries3..uskoro sam shvatio da vise ne mogu uci u izbornik tema..ko da ne postoji..nakon pet...
znam da ovo nije za svakoga,jer je prilično hardverski zahtjevno, ali ako netko hoće probati, evo uputa: potreban hardver: 1. dreambox satelitski receiver ( po mogućnosti ne 500s, nego jači) 2. jači pc ( bar 2x2GHz) 3. neka symbian nokia ( moja je e71) 4. adsl ruter potreban software za pc:...
Bit ću što kraći... Imao sam mobitel N95 (kvario se pet puta i slan je u Mobis) koji su mi izgubili prilikom dostavez iz Mobis Electronic u VIP, tvrtka "Zum ekspres". Od VIP-a sam dobio novi mobitel N96, koji je bio neispravan a zatim drugi novi N96 opet neispravan. VIP ga je poslao u Mobis...
Gdje u Zg mogu najpovoljnije kupiti originalnu masku za Nokiu N95 8gb?Inače,treba mi samo prednja maska,ali vjerovatno ću morati kupiti cijeli komplet...
Pozdrav! Da li je neko koristio Voki-Toki i kako se podešavaju parametri? Treba li se obraćati mobilnoj mreži, prijavljivati i sl.?
Dakle, trenutno nemam WLAN u blizini i osuđen sam na Podatkovne veze preko moje N85. Ljudi moji, što je to! Pokušam ShazamID, njemu treba doslovno 5 minuta da pokaže koja je pjesma. WorldMate ne želi reproducirati vrijeme u zadane sate jer se GPRS veza uopće ne uključuje. Znači, to je što se tiče...
Imam coreplayer i smartmovie ali nina jednom mi ne cita titlove. Za smartmovie sam 100% siguran da podržava titlove ali jednostavno ih ne čita bez obzira što sam ih jednako nazvao kao film.
Zadnjih nekoliko dana mi kad ocu nekog zvat i stisnem zelenu slusalicu izbacuje poruka greska pri spajanju. Nit mogu slat poruke, nit primat. Ima signala, cak i 3G (podrucje Zagreba). Nakon sto upalim ugasim mob 10ak puta, zna proradit na kratko, pa onda opet isto Do nedavno mi se desavalo da...
Izvinjavam se prvo ako sam profulao temu u kojoj treba da napisem ovaj post, ali ako je potrebno izbrisite temu i javite gdje da je ponovo otvorim... Imam mali problem sa navedenim telefonom, telefon mi se u toku dana ugasi 5-10 puta, ubacio sam novu verziju firmwara, ali kad je doslo do kraja,...
Pozdrav svima, imam problem oko spajanja laptopa na internet preko nokie e71 i bluetootha. koristim vip (imam mobilebroadband i apn mi je normalno na mobitelu namješten na data.vip.hr) pri dial-up konekciji upisujem sljedeće: userneme i pass: 38591
http://www.gsmarena.com/nokia_6760_slide-2882.php
Nedavno sam svoju Nokiu e61i staru dvije godine zamjenio novom Nokijom 5800. E61i je iz T-Mobile-ove ponuda i zakljucana je i brendirana na T-Mobile. Posto sam primoran imati i sluzbeni VIP broj odlucio sam E61i iskoristiti u tu svrhu. Prvo sto sam napravio je debranding. Na netu sam pronaso...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma