Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Imam NSS verziju V.1.38.15 i N82 sa verzijom softvera V31.0.016 i šta god pokušavao ne uspijevam da NSS prepozna mobitel.Imam USB kabal CA-101 instaliranu zadnju verziju PC suite ali nikako ne uspijevam natjerati NSS da prepozna mobitel samo izbaciva (Scan for product...Error).Nije mi prvi put da...
Evo, kupio novi mob, pa sam se malo igrao s njime, pa evo i prvih dojmova... Kome je namjenjen: Kao nešto napredniji brat sveprisutnog i izreklamiranog 6210 Navigatora, 6220 Cl. nije doživio veliku popularnost kao njegov slabiji rođo, unatoč činjenici da se radi o jednom od najjeftinijih...
Bok svima! Produžio sam ugovor s Tele2 i uzeo E65. I sad imam problem - ne mogu instalirati teme na nju??? imal sam već par Nokia i nikad nikakvih problema... i sad mi veli da program nema licencu ili da je istekla??? - a radi se o običnoj temi
kako složiti tj.postaviti RealVNC na kompijuteru i na mobitelu da se mogu spajat s mobitelom na kompijuter ako neko zna da mi detaljno objasni hvala
Pozzzz svima..Imam jedno kratko pitanje.. Ja i moj prijatelj imamo iste telefone i to N95... Danas sam sa njegovog telefona odnosno sa njegove kartice kopirao garmin folder i garmin sis fajl na svoj racunar..Iste sam prenijeo na svoju karticu...Nakon toga sam instalirao na svome telefonu...
dakle problem je jednostavan,imam najnoviji software i svako nekoliko mi se desava da mi se datum pomjeri par dana unaprijed. nisam jos primjetio sto je uzrok tome, nego jednostavno s vremena na vrijeme ispadnem glup pred ljudima sa kojima se nalazim kada kazem i tvrdim da je 8. dan u mjesecu kada...
Dakle, imam N95 classic verziju i do sada nije bilo nikakvih problema sa njom ( proteklih 11 mjeseci ). Medutim, prošli tjedan sam uzeo wlan modem od optime i od tada zna često gubiti mrežu u smislu da me ljudi moraju zvat nekoliko puta ne bi li me dobili i obrnuto, ja moram poziv uspostavljati...
ej raja..zanima me da li se moze staviti ..ono poseban zvuk za nekog od pozivatelja...da se razlikuje od drugih..na drugim nokiama je bilo..ili ja nemogu da nadjem na ovoj ..ili to nema..molim vas pomagajte
nemam pojma zasto mi je to uopce trebalo al ajde....kupio mobitel, dekodiram ga, idem promijenit product code da maknem onu sugavu t-scum animaciju i odem na update. fkors, update se odradi fino i sad imam sljedecu verziju: v400.34.011 26-05-2009 RM-244 naravno, kao sto vec pretpostavljate,...
kad udjem u imenik pritisnem zeljeno ime i stisnem zelenu tipku za poziv ono se ne dogadja nista. nema poziva?!! i ako klinem opcije pa glasovni poziv opet nece. isto se dogadja i kad se nalazim i kod biranih, primljenih i neodgovorenih poziva. ako upisem taj broj van imenika i stisnem zeleno, ono...
Dok sam imao office 2003 super mi je bilo raditi synch sa nokiom, ali prilikom prebacivanja na windows 7 i office 2007 došlo je do dupliranja podataka jer sva prezimena koja su imala ić pojavila su se u outlook-u kao novi kontakti sa nastavkom iae. Tako da mi se postojećih 700 i nešto kontakata...
Sta moze biti problem kod moje nokie n80. Posle promene mikrofona u servisu, posle nekoliko dana, moji sagovornici me slabo cuju (kazu: "cujes se kao kroz vodu, sa nekim prekidima i oscilacijama"). Ponekad se desi i da je sve u redu. Da li je problem u mikrofonu ili moze biti nesto drugo (flat)....
Ovako, pokušavam instalirat Garmin Mobile XT na svoju Nokiu N78 i stao sam na početku. Naime, kada prikjučim uređaj na računalo radi samo u "PC Mode-u", i ne pronalazi ga u "Mass storage" modu koji bi mi trebao da preko Garmin Mobile XT setupa lociram svoju karticu na mobitelu kao eksterni disk i...
dakle ovaj problem je aktuelan na raznim verzijama softa kod ove nokie. naime prilikom snimanja video clipa (pohranjivanje na mass storage) video svakih par sekundi se zamrzne na 3-4 sekunde. fix je bio u tome da sam formatirao mass storage i stavio zadnji soft. no fix je trajao svega par dana....
U prošlu nedjelju sam krenuo na more. Spojio sam mob sa autoradiom preko kazete koja ima 3,5 mm jack. Muzika je svirala oko 2 sata, sve bez problema. U međuvremenu sam malo palio Garmin da gledam lokaciju. Ugasim Music Player, jedno pola sata mob je radio u stand by modu. Došao trajekt i ja ga htio...
Jucer sam uzeo n93 da malo probam ako nista... i primjetio sam da je 20.0.058 zadnji sluzbeni izbacen...a ima solidno jos bugova.. zanima me jel bilo problema da stavim product code od n93i pa onda odraditi update, citao sam da je u njezinom softwareu dosta bugova ispravljeno... ili mogu...
Evo kupio ja n73 pa da krenem na pitanja. 1.Kako maknuti onih 6 ikona sa glavnog menia,znaci imenik,kalendar,poruke,sms... to me zivcira da mi stoji na glavnom meniju 2.kako stavit walpaper ili svoju sliku preko cjelog zaslona. 3.kak stavit teme na mob jer mi za svaku temu mob kaze da je tema...
Pao mi je mobitel i ekran gotovo da ne radi (vidim pozadinsko osvjetljenje ali nista drugo) i vjerojatno ću morati kupiti novi pa me zanima: - koliko okvirno košta novi ekran za + trošak servisa - koliko se dugo čeka na promjenu u servisu (naravno da mi je hitno...:-( ) - koji mi servis...
Pokušavam vec duže vrijeme instalirati te aplikacije na nokiu E66. Pokušavam ali ne uspjevam.Nakon instalacije se uredno pojavi ikona Nokmote ili Rock 'n' Scroll ali kada ju pokušam pokrenuti ne dogodi se ništa. Shake SMS sam uredno instalirao i radi bez problema. Dali je moguce? Jeli netko to...
Imam novi e71 (7 dana) kupljen preko T-mobile Ima instaliran web'n'walk za spajanje na internet. medjutim, u zadnja 2 dana nakon što se preko web'n'walka pokusam spojiti na net - uspijem, ali odmah (u roku od sekunde) veza se automatski prekine. I tako svaki put. Ima li itko iskustava sa...
Novi sam na forumu, pa eto, jedan veliki pozdrav svima i nadam se da ćete mi pomoći :) Imam Nokiu N95 8GB i shebo sam tipku za stišat glazbu. OK, otišao sam u servis, čovjek mi je stavio novu tipku i sve je radilo perfektno. Nakon neka 2h sam skužio da mi ne radi tipkovnica, radila mi je samo...
Bog, prvo prvi pozdrav svima. Evo, htio bih kupiti e51, pa me zanima zna li itko gdje se najjeftinije može nabaviti novi e51. Gledao sam malo po starnicama vipneta, tmobila i tele2, ali oni ga izgleda nemaju u ponudi, a meni bi baš uletio neki paket koji bi vjerojatno bio jeftiniji od cca 2000 kn...
Vako, zanima me da li se miže i ako se može kako postaviti lozinku ili nekakav sigurnosni kod na galeriju na nokia n82. Naime želio bih kad ulazim u galeriju da me traži lozinku ili nešto slićno kako bih mogao pristupiti fotografijama, videima.... Unaprijed zahvaljujem.
Imam mob 2 mjeseca i evo sad mi je dosadio i želim stavit poneku aplikaciju na njega i imam slijedeći problem; Ne mogu niti jedan potpisani program (.sis) instalirat, ništa. Kada pokrenem instalaciju piše ili "greška, obratiti se davatelju programa" ili "greška, uređaj ne podržava" ili "kriva...
Zanima me da li za 6120c odgovaraju neke slusalice kao sto su na 5800 ili nekom drugom XM mobitelu koji ima kontrole na samim slusalicama? Hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma