Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
da li netko zna kako staviti hr menu na nokiu n85?hvala...moj email je
Naime, imam problem sa signalom tj. dešava se da u području "slabog" signala (vip mreža) dobijem poruku da je mreža zauzeta ili greška pri spajanju pokušala sam sve od hard reseta, reinstalacije softwera putem phenixa i putem nokia suite, promjenila jednom sim karticu no problem je ostao.......
hi, dugo nisam pisao ništa na forumu i sada se javljam jer imam problem, uglavnom da budem kratak radio sam update firmwarea na N73 i nešto je pošlo po krivu i rekao bih da je bootloader oštećen jer telefon se kako budi ako imam pritisnutu tipku za paljenje no nakon što dođe do mjesta gdje piše...
POzz, ev ovako dobio sam nokiu n95 obicnu i sve normalno radi al baterija se nenormalno trosi. Hajd ok ja kupim drugu bateriju na pijaci i ubacim i isti slucaj jos manje cak drzi ni dan nemoze izdrzat. Odnesem u servis i kazu mi da je d baterije nije kao bajgi orginal hajd ja opet kupim bateriju...
Pozdrav! Ovako imam problem sa N95 8 Gb. Mob mi je bio malo usporio (neznam zasto) i odlucio sam da reinstaliram software. Nakon reinstalacije software-a telefon se vratio na fabricki, dakle sve sa memorije telefona se izbrisalo a aplikacije koje su bile na mass memory ostale su samo u App menager...
Koristim dva mobitela, jedan koji odlicno radi Sony Ericsson Xperia ray i Nokiu E75 koja je pocela malo da zeza. Normalno koristim wireless i onda idem u opcije i exit(da izadjem) i onda mi se pojavi poruka "Sistemska greška!" i nikako je ne mogu uklonit samo izvadim bateriju pa vratim i ponovo...
imam čudan problem sa signalom na svojoj nokii.ovako:prikaže mi pun signal,i kad stisnem da pozovem nekoga,prikaže mi connection error i ne uspostavi poziv,dok na istom mjestu sa drugom nokiom ide bez problem,znači sigurno nije do mreže... identičan problem ima na ovom linku...
Imam e51 i skype koji sam skinul sa njihovih stranica.kad upišem kor.ime i pass non stop pise signing-in....Treba li unjeti posebne postavke za port ? Molim nekog tko ima skyp da mi pomogne Hvala!
Dakle,ovako,ovaj problem sam imao i na e51,e52 i sad na e72. Vezano uz e-mail,uvijek ga mogu postaviti normalno,ali mogu samo primati e-mail,ne mogu slati. Na android telefonima i iphoneu nisam imao takav problem,mogao sam normalno slat,stoga ne znam gdje grijesim. Mail je od t-coma,pop3
Dakle, radi se o Njoki E72. Gore je najnoviji software 081.033. Prilikom izlaska iz Galerije, mobitel se stravicno vuce. Treba mu nekoliko minuta da zatvori galeriju. Tako je bilo dok sam imao 103 slike, tako je i sada kada nema vise ni jedne. Probao sam izvaditi memorijsku karticu, isti problem je...
Kako da stavim na symbianu kod kada želim otključati tipkovnicu? Dali ima original to softverski ili treba skinut neki program? Ja sam za N86 da zaključam galeriju koristio program phone lock, ali za njega treba hakirat mobitel, no pošto je ovo prijatlejev on ne želi da se hakira
Da li neko moze da mi kaze kako da izbrisem theme koje sam instalirao na memorijku karticu, aplication menager ih uopste ne vidi, vidi samo one instalirane na memoriji telefona???
kao sto naslov kaze n95 8gb nece da upali...moze pomoc da probam nesto MOLIM BEZ ODGOVORA "NAJBOLJE ODNESI TI TO MAJSTORU" hvala Kad stavim bateriju vidim da blic malo blicne
Kad upalim mob on mi samo izbaci nokijim logo i nece dalje...nema ni svijetla ,a ekran je 100% ispravan...sta mislite sta bih treba uradit i po mogucnosti upute na HR ako je rijec o nekom programu...
Pozdrav svima i molim za pomoć. S telefonom nemogu na internet,pisat sms poruke,snimat video,ažurirat softver,nemam ispis poziva itd. jer piše da nemam dosta memorije na c: i da izbrišem neke podatke. A mjesta ima na telefonu i kartici pa neznam što da više radim. Unaprijed hvala.
Ajmo Symbian ekipo i vi koji ste to nekada bili, znam da vas ima. Problem je sljedeći. Napravio hard reset uređaja i krenem iznova instalirati neke app koje koristim. Neke prođu, neke ne. Za ove koje ne prođu izbacuje mi poruku kako je app već instalirana, ali kako to kada je napravljen hard...
Moj problem je u vezi sata i datuma u "power save" modu, sve zivo sam probao i CClock i LargeScreenSaver i Now Player, i nista,najduze sto se zadrzi je dok se ne zakljuca tastatura.Da li je iko uspeo da resi taj problem.Verzija software-a 31.0.015 RM-320. Bas bih voleo da me neko iznenadi...
Možda krivi podforum, ali trebam pomoć, pa nek se prebaci u pravi kad pogleda admin... Frend je otvaro mobitel (Nokia N95), tj. mjenjao mi je maskicu... Od tad mi signal kad sam u zatvorenim prostorima ne radi. Očito je nešto zbrkao, no zanima me, jel to teži kvar, može li se to uopče popravit, i...
Eto imam taj problem u zadnje vrijeme...nakon instalacije preko ovi store-a(noviju verziju skype-a) nisam se vise u mogucnosti spojit na skype na svojoj nokiji N96,pokusao sam cak i vratit stariju koja je radila al isto se dogadja...ukucam username i password i cjelo vrijeme stoji signing in i...
Od nedavno mi je N E72 počela, kod spajanja sa PC-jem na app Nokia Suite, zamrzavati se. Jednostavno ekran bude crn bez obzira što stiskao po mobitelu. Dakle nema osvijetljenja ekrana, ali se nazire meni na ekranu i mob je upaljen. Nema komunikacije između njega i kompjutera (eventualno uspijem...
Ljudi imam sledeći problem . Tel Je n95 v 31.0.017 i instaliran ir remote v1.0 . Tel je hack sa Nortonom i room patcher sve ok . Aplikaciu pokrenem , uradim update liste TV , nadjem moj TV Beko odgovarajući kod i nista . primici , odmici ne reaguje. Sta da radim.Polako kontam da nije ir port otiso...
Dakle, imam 6210 oko 2 godine. Odjednom mi je mem. kartica od 1 G prestala reagirati. Tj. podaci koji su bili na kartici se nemogu otvoriti ali kada odem na "upravitelja datotekama" pokazuje mi da je na kartici ostalo jos samo oko 100 MB slobodnog prostora, dakle podaci kao da su na kartici ali su...
Pozdrav svima Kao što rekoh u imenu teme treba mi pomoć oko flashiranja/reinstaliranja firmware-a spomenutog mobitela...ako može link na neki tutorial ili nešto slično. Prilično sam siguran da je riječ o Skulls trojanu... http://www.f-secure.com/v-descs/skulls.shtml Znači nemogu ni ući...
Kada pokusam upaliti kameru prikaze mi se :kamera-znacajka nije podrzana?? sto moze biti?
Pozdrav, ima li ko ideju što napravit? Naime, kad uđeš u pregled slika i otvoriš jednu sliku, stisneš -opcije-, pojavi se meni gdje, među ostalim, stoji i komanda -uredi-. Nakon što klikneš na -uredi- pojavi se prozorčić u kojem imaš razne opcije što raditi sa otvorenom slikom(npr. crop,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma