Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
ubacim mem. karticu...kako doć do podataka sa nje? sa Nokie E65 sam kopirao imenik na mem. karticu i sad bi ga učitao u E51, ali neznam kako mu pristupit...može pomoć?
Odradio sam preko NSU update softa (nisam mjenjao product code ni ista slicno)... i program je rekao da je software uspjesno updatean.... ali ja nakon toga ne mogu ukljuciti mob... kad ga upalim, malo se diplay upali i ugasi... probao sma master reset al ne ide ni on... sta sad? jel mob...
http://www.gsmarena.com/nokia_e52_announced_doesnt_bring_many_surprises-news-899.php -2.4” display, -GPS and Wi-Fi, -3 megapixel autofocus camera, -HSDPA 10.2 Mbps and HSUPA 2Mbps support.... detaljne specifikacije:
Dakle, imam N86, kupljena u 7. mjesecu. Sve šljaka OK osim što čujem šum u zvučniku dok pričam. Do sada je tri puta bila u Mobisu i (navodno) sva 3 puta je promijenjen zvučnik. Šum je i dalje ostao. Nešto što sam otkrio prije 2 dana, potvrdio večeras - tijekom razgovora se isti šum čuje i u...
Desilo mi se prije nekih tjedan dana, tj onda sam primjetio to... Dakle kada uđem tamo vidim samo instalirane java aplikacije, a ovih sis uopće nigdje nema... Jel se dogodilo to nekome, postoji li kakvo rješenje za to?
Nikad nisam uzimao nešto slično za mob, ali nekad bi mi stvarno dobro došla ta stvar. Oriđiđi Nokijina solucija je quite expensive i potrebno je kupovati dvije odvojene stvari: HH-12 i CR-106. Više sam ciljao na jeftiniju soluciju tipa: http://www.greymobiles.co.uk/e71-car-kit-e1.gif (100tinjak...
kako su mi neke pjesme krivo prebacene nece da ih otvori, a kad ih hocu izbrisat javlja mi sistemsku grešku. isto tako postoje pjesme bez ikakva naslova koje također ne mogu izbrisat. kako izbrisati sve pjesme na popisu u music playeru i opet jednostavno refreshat popis, ako je moguće?
Pozdrav.. :) Moze li se napraviti na e71 da je citanje poruka na hrvatskom jeziku(serijski je stavljeno na engleskom)? Ako da, kako i sto treba instalirati jer u opciji nemam hrvatski? Hvala :)
Molit ću kratak i točan odgovor..da ne tražim po stotinjak stranica Garmina, Sygica, Nokia maps, TomTom, Route 66.. Dakle, mislim nabaviti Nokiu N86 a ona ima 8Gb memorije na telefonu pa me zanima dali se ovi navigacijski programi mogu istalirati na memoriju mobitela a da ispravno rade ili je...
Ovako, prije nekih 15 dana sam na crno kupio N82 black. Unutra sam stavio karticu od 8GB. Sve štima, mob nije usporen... samo ponekad se dogodi da se sam od sebe resetira (raboota). Isključi se pa opet uključi bez traženja PIN koda. Inače, po Product codeu sam zaključio da je namijenjen...
Pao mobitel u WC školjku- čistu ;D Izvadili ga, pobrisali, protresli, maknuli kartice i bateriju. Stavio sam ga na stol prema prozoru da se suši. Sad, da li da rastavljam, stavljam u rižu (stavljam u rižu rastavljenog)...? Što bi bilo najpametnije?
radi se o noki 6220 classic,u zadnje vrijeme imam problem sa sms,kad primim sms,nepiše tko mi je poslo nego pišu brojevi,a svi koji mi poašlju sms,njihove brojeve imam,jer uvjek kad mi netko pošalje sms,prvo ga otvorim i odem na opcije,pa zovi da vidim tko je poslo,u čemu je problem? mob je pod...
Kako ugasit treptanje svjetla na navigacijskoj tipki...zivcira me to stalno trepce kad se neprca po mobitelu...uzas...
Za Nokiu E90 koristim uslugu slanja i primanja mailova Nokia Messaging i sve radi osim proslijedjivanja maila. Dobivam obavijest da nije moguće proslijediti poruku. Tko zna očemu se radi? Koristio sam inače uslugu Blackerry connect, ali ne može se poslati poruka s attachmentom i dosta lošije...
Ovo do sad nikad nisam cuo da se desilo ikome. A desava se meni. Naime, u kalendaru se desava da najednom datum bude pomjeren za 2 dana unaprijed. U postavkama vratim tacan datum ali se sve opet ponovi za dan, dva ili tri. Ako ostavim tako, onda ce se za par dana datum pomjeriti za jos dva dana...
Interesira me dali se moze u toku razgovora ukljuciti snimanje razgovora i kako na Nokiji E66. Hvala:hm::hm:
Vidim po netu da je izašla v300 verzija firmwarea za E66 i E71 ali meni updater javlja još uvijek v200 verziju iako ima i v210 :-/ Vidio sam da ima nekih shema za promjeniti ID nokije ali me strah ubaciti novi FW pošto je tipkovnica specifićna, ima naše znakove i to. Pa sam ćitao da može biti...
Unazad mesec dana, desava mi se da prilikom iskljucivanja i ponovnog ukljucivanja (iz bilo kojeg razloga), da mi telefon trazi da podesim datum i vreme, znaci kad god ponovo ukljucujem telefon, moram podesiti datum i vreme. Ranije se to desavalo kad izvadim bateriju, sad ne, bez obzira sto baterija...
pozz! zanima me po kojim kriterijima nokia 6650 fold sprema slike na karticu sa fotoaparata. npr jedan dan uslikam 20 slika, s tim da kasnije kada spojim komp i mobitel slike su razbacane unutar foldera images, tako da dio slika ostane u root foldera, dio prebaci u folder "100_2009", dio u...
Da li netko zna kako spojiti mobitel sa PC preko wlana.Znači gdje ima wlan signala konektujem se na wlan i sa kučnog računara skidam i stavljam podatke.Ako može objašnjenje u detalje
Pozdrav,imam problem,instalirao update-ovao sam novi softver na N73 V4.0839.42.2.1,sad mi neradi ona olovka ali se cuje kada su ukljuceni tonovi tastature,i neradi mi screensaver.Da li iko zna kako se to moze namjestiti ili kako da vratim stari softver???
http://www.gsmarena.com/nokia_8800_erdos_runs_symbian_has_5mp_camera_wifi_and_gps-news-1122.php http://www.cellpassion.com/news/2009/09/12/-update-exclusive--nokia-erdos--the-8800-gets-more-bling---video-link--.aspx Dimensions: 116.9 x 50,3 x 15.0 mm Display main: QVGA 320x240 pixels, 16M...
jel moguce da se na N76, na vanjskom ekranu, ne prikazuje prikaz broja? Znaci, kad netko zove. Potrebno je otvoriti mobitel da bi se vidjelo tko zove.
Pozdrav svima, već gotovo godinu dana vlasnik sam modela E71, do sada bez ikakvih problema. Prije 3 tjedna, priključivši se na Nokia SUITE pokušao sam update firmwarea jer je na ekranu i pisalo da je novi firmware dostupan. Firmware koji sam imao je 210.21.006 i instalirao se 300.21.012. ...
Virus mi je napao telefon, ali sam ga izbrisao tako sto sam telefon povezao sa racunarom (koristim Norton AV). Od tada mi file manager ili bilo koji drugi explorer (u Telefonu ili windowsov preko data transfer moda) ne prepoznaje neke foldere. Npr. Garmin folder postoji jer mi navigacija radi, a...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma