Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Instalirao sam u ovaj mobitel jednu od defoltnih tema od E71 preciznije black business koju sam skinuo s neta. Nakon instalacije mob se zablokirao na idle screenu. Ugasio sam ga (tu sam napravio grešku) i mobitel se više ne pali tj. upali se ali samo se upali display i piše nokia,tako ostane koliko...
Trebam kupiti novu masku za E71 i na ebayu ima ih gro. Ima li netko iskustva koja od tih za E71 je kvalitetna? Hocu samo da savršeno sjeda, da nema luftova, škripanja ili neceg treceg. Par dolara gore dolje nista ne znaci
Dakle, surfam surfam i ne nalazim. Što tražim, pa, nigdje ali baš nigdje nisam našao precizno i kratko naznačen koji se gps chipset nalazi u novim nokiama sa ugrađenim gps-om. Samo da podsjetim da proizvođači odnosno njihovi gps chipseti su različiti sa različitim specifikacijama i...
U zadnje vrijeme kod reprodukcije mp3 zvučnici na mobitelu krče. Ima li tu pomoći?
http://news.softpedia.com/news/Nokia-E63-Specs-Info-Revealed-96319.shtml http://www.gsmarena.com/nokia_e63_popsup_will_be_cheaper_than_e71-news-641.php
Evo pošto je jucer bila hebena kiša malo mi je smočilo mobitele i kad sam došao doma n96 je uredno radila, i ništa danas da cu uzet mobitel ugaše. Pokušavao sam ga upalit jedno sto puta i nema šanse. Jel moguč najgori scenarij da mi je mobitel crkao i ima li ikakva metoda da ga vratim u život ...
Imao sam instalirane neke programe i kada sam ih htio maknuti nije dao, reko je cant remove. pa sam onda ja fino otisao u xplorer i deletao sve te foldere vezane uz te programe a u registryu mi jos uvjek stoje ikone. jeli to moguce ikako maknuti???
ako moze pomoc, imao sam operu mini instalirano na telefonu nokia n73, neznam iz kojeg razloga samo je nestala iz telefona a u aplikacijama je ostala instalacijska ikona koju nemogu ni da pokrenem ni da izbrisem... problem je u tome sta nemogu ni da instaliram novu operu.. nakon sta ucita sa neta...
Evo mob sam kupio u Njemačkoj i htio sam ga stavit na Hrv menu... software je bio 11 i nesto jos,promjenio sam p.code i napravio update sad mi je software V 21.0.008.. ali mob je sporiji nego kad je bio stariji sofware zasto?? I kako da to vratim da mi bude jednak kao prije???
pozdrav, prije koji dan sam kupio nokiu n95, uredno mi čovjek poslao, sva oprema (punjač, sluške, memory card, tv kabl, cd) zabrinutost nastaje ovdje: ubacujem svoju sim karticu, a ispod na mobu piše NOKIA CORPORATION - made in china... jel postoji original nokija da je proizvedena u kini...
Stigla mi je danas Turbo SIM kartica i stavim ju u mob sa VIP ovom karticom i radi normalno. N6120c je kodirana na T-mobile. No medjutim kada stavim Tele2 karticu u mob onda mi ne radi. Prodje provjera pin-a i mogu uci u meni, kao da je sve normalno, samo sto nema uopce signala. Sa VIP-ovom ...
Pozdrav, imam čudan problem (Nokia e66), naime pri pozivu na ekranu mobitela nekad imam ime pozivatelja, a nekad samo broj, pa mi nije jasno zašto ne pokaže ime onog tko me zove ako je u imeniku, nego samo broj? Ima li netko iskustva s time? Hvala unaprijed.
Pozdrav, pitanje je sljedece, na mobu Nokia n78 verzija firmware-a mi je 12.046.051.1, sljaka skroz ok, pa i ne zelim da radim update da mi ne zezne hack koji sam odradio, zanima me da li je moguce da u njega ubacim srpski i hrvatski t9 rijecnik a da verzija firmware-a ostane ista. Navikao sam...
Pozdrav svima, koliko se sijećam PC Suite je imao neku opciju kojom se bira u slučaju da su za isti kontakt npr. Marko Maric različiti podaci (broj mobitela) u mobitelu i na računalu, PC Suite bira ili broj s mobitela, ili broj s računala. Gdje mogu doći do te opcije i promijeniti je? Unaprijed...
dobri ljudi, lijep pozdrav. imam 6650fold. i uopće nisam zadovoljan sa uređajem. :suicide: promjenio sam verziju software-a jer mi se znalo događati da kad me netko zove, da nakon završenog poziva ostane ime ili broj od prethodnog poziva. riješenje: vađenje baterije. KATASTROFA....
Hi momci, eto, priznajem, ne znam,ali zbilja ne znam,potrosio sam cjelo jutro kako bi onu sugavu kinesku stranicu upogonio prema tutorialu, te slozio certificiranje. Iskreno ne znam gdje fulam,jer se vrtim u krug, i nakon 3h sam izgubio zivce, jer sam potrosio vrijeme uzalud. Stoga vas molim...
dakle, ovako da objasnim o čemu se radi. primijetio sam na n85 da imam problem sa spremanjem brojeva na SIM karticu... dakle, u postavkama odaberem prikaz SIM memorije i spremanje na SIM karticu, ali kad spremim kontakt na SIM karticu isti se obriše nakon šta ugasim i upalim mobitel. na mobitelu je...
ej ljudi ..da vas nesto pitam..jer se mucim s ovim nekoliko dana....ocu da imam na mobu neke slike ..a da ih nema u galeriji ..da ih mogu vidjet kad udjem u memorisku ..da ih sam nadjem ..a ne da ih ima u galeriji ...pomagajte pls
Instalirao sam taj magicni fring na nokiu...i svaki put kada upalim mobitel se on automatski upali i spaja na mrezu makar ga ja nisam pokrenuo i to me uzasno zivcira...kako da to rjesim da se ne pali bezveze sam od sebe? hvala :comp:
Pozdrav, pokušavam postavit sat za screen saver kad se ugasi mob. Nikako ne uspjevam. Instalirao sam neku aplikaciju CClock koju postavim za screen Saver i prikazuje, vrijeme, datum, oznaku ako ima poruka i propušten poziv. Sve je to uredu, ali kad to prikazuje ekran je upaljen i svjetli...
Cisto jedna info svima koji su ucestvovali na temi... Poslije par dana pronasla sam jedan problemcic koji je tako vidljiv ali na koji ja eto nisam obracala toliko paznje... :rifle: Jedan dio tastature mi uopce nije osvijetljen jedan cosak i 2-3 tipke u tom cosku. Kao da su crkle lampice ili sta...
Dakle, imam pitanje vezano u vezi N85... Zanima me kako mogu dok sam na netu označiti neki text, konkretnije link da ga zalijepim u address bar da ga baš ne prepisujem? na starijim Nokiama je bila tipka olovčica koju držiš i označuješ, na n85 toga nema... unaprijed hvala na pomoći!
Imam N95 8GB i koliko vidim zadnji firmware je V 31.0.015 još od 07.11.2008.g. Imate li saznanja kad bi trebao izaći novi jer mi se ova rupa od skoro godinu dana čini velika? ----EDIT---- Baš nitko? Il da surfam jel.:) Nisam našao ništa na netu i mislim da bi bilo vrijeme da Nokia izda...
Pozdrav! Napravio sam upgrade FW-a na verziju 300.21.012 i jos instalirao par programcica (Y-browser, profile scheduler... sve sa DrJukka.Com stranice). To je sve bilo u redu do trenutka kad nisam primio prvi poziv - tada sam primjetio da mi se naj.bala neka reklama koja iskace iznad imena...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma