Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
naime htio bi imati pozadinu sa gif animacijom ali mi nikako ne uspjeva,da mozda treba biti vec gotova kao tema ili sam u necemu pogresio...mob Nokia E71 hvala p.s. valjda je tema postana na pravi dio foruma,ako ne molim admina da prebaci
Situacija ovakva. flat kabal otišao, gubi se slika na ekranu i mješaju se boje. zvao sam simel, oni više ne šalju fizičkim osobama, samo firmama na veliko. Gdje bi mogao naći još taj flat kabal, a da nije ebay? Ako nemam drugi izbor, može onda direktan link na ebay da mi preporučite koji da...
Danas sam prodao svoju nokiu e71 i kupio bi nokiu e63. Razloh je plastika koja je manje osjetljivija od aluminija na e71 na kojoj sam u mjesec dana uspio ostaviti tragove korištenja. Znam da mobitel dolazi sa siromašnim prodajnim paketom. Telefon radi na istoj platformi kao i e71 koliko sam...
Imam N80. Recimo da je bio dosta "natrpan" (bilo je par MB-a slobodnog mjesta) na telefonu. Imao sam u njemu i karticu od 1GB (no mislim da je to sada manje bitno). Uglavnom, mobitel mi je poceo blokirati malo malo ... ekran je malo kasnio s paljenjem, usporenost funkcija ... i jedan dan ... paf....
ovo se počelo dešavat nakon zadnjeg putovanja, bio sam malo po dalmaciji i imao sam mobitel na onom držaču koji se prikelji na staklo od auta. i radio je kako spada. koliko mu je sunce smetalo pojma nemam. nakon toga mi nije trebao gps neko vrijeme, negdje do pred 2 tjedna, upalim garmina i...
Da li netko zna razliku između ta dva "packa" i kako znati koji softwerski paket instaliran na pojedinim modelima.... ?
mp3 player i radio koji dođu uz su mi jako loši. Da li postoje neki drugi uz više mogućnosti?
kako se na mob. iskljucuje zvukaparata ? EDIT by Ico: Ubuduće pripazi na naslove tema! ovo je druga tema u kojoj sam ti danas promijenio naslov. ukoliko buduće teme nebudu u skladu sa pravilima, tema ide u smeće!
naime, od kad sam preko nokia updater-a stavio novi soft gore na svoju staru E50, em sto nisam osjetio nikakvih poboljsanja a bome ni brzinu, vec upravo suprotno, jos me i ljuti sto mi u folderu SENT MESSAGES sacuva samo 20 poruka a kad posaljem poruku, onu najstariju izbrise...iako sam u opcijama...
jel vam se kad dogadja na ovom mobu da kao da ekran radi sa premalo refresh ratea pa ekran u standbyu kao da titra, ne znam kako bih drukcije to opisao.. i to na njegovoj defaultnoj temi (gold business), na nekim temama toga ima, na nekima nema, kao da ovisi o boji podloge:) jesam samo...
sutra sluzbena najava. -2.6” 16M AMOLED display, -5 megapixel camera, -3G with HSDPA support, -microSD card slot, -GPS. http://www.gsmarena.com/nokia_n85_and_n79_leak_today_official_tomorrow-news-574.php
Dakle imam problem na n96 kada palim mobitel napise mi ono nokia i dalje stoji... i nakon nekog vremena mi napise: "Uključivanje telefona nije uspjelo"... Jel zna netko kako se to moze iz cistog mora dogoditi?
Pozdrav svima.Baš sam nekidan kupio sebi Nokiu N73 i mogu vam reći da mi je mob odličan. imam nekoliko pitanje na koje se nadam da ćete mi dati odgovor: 1)kada šaljem nešto preko BT-a,uvijek mi podatke sprema u poruke.Zašto i mogu li to nekako promijenit? 2)trebaju mi neki programi za mob,guglao...
prije par mjeseci sam hakirao mob po Icinom tutorialu...zatražio certifikat i sve ostalo.....i sve je super radilo, sve programe sam uredno mogao instalirati... i sad mi se neki dan počeo blesirati mob (n82)...onaj Jukebox za slušanje mp3-ca dok ga pokrenem i odaberem pjesmu, samo mi se zgasi....
ne svijetle tipke označene na slici. mobitel sam kupio neki dan pa neznam jel ima neka fora u postavkama,:hm: http://slike.hr/slike/nokian85combo2_0eb53.jpg.html
Ovo je moj prvi post pa mi ne zamjerite na greskama. Zelim imati karte evropskih zemalja i zemalja ex-yu. Najbolje rjesenje je cini se Garmin XT sa pripadajucim mapama. Medjutim Nokia nudi uz 6710 besplatnu navigaciju i update mapa dozivotno ali njihove mape su lose za HR, SLO, BiH. Ako...
Znači, mom starom je pao mobitel na kamen, te su se potrgale d-pad, broj 2 i zelena slušalica. Ekran je normalno radio no dok sam izvadio bateriju i stavio je ponovno, ekran više ne radi (osvjetljen je, ali je potpuno crn). Na slijepo sam upisao PIN, nakon toga datum i vrijeme (mislim) te je...
Imam jedan čudan problem s N85, dva frenda kad mi s 098 (t-mobile) broja pošalju poruku ja ju normalno dobijem, ali se poruka neda otvoriti i ima ikonicu s upitnikom i ne može se s njom ništa napraviti. Probao sam u postavkama i mjenjat da mi sprema poruke i u mobitel i na mem. karticu, ali opet...
Imam pitanje vezano uz izradu foldera i pregled slika na E63 - naime kada prebacim npr. dva foldera sa slikama sa kompa - u galeriji se pokazuju sve slike zajedno, a tek u file manageru vidim prebacene foldere no tamo ne mogu "listati" slike nego samo otvarati svaku posebno sto naravno i nije...
Može li se i po kojoj cijeni kupiti nova u trgovini u hr?
Pozz svima...Prije par dana nabavio sam od frenda N95 sa Garmin mobile...tu navigaciju je instalirao prije godinu dana... E sad gdje i kako updejtat nove karte i dali je uopce potrebno... Verzija je:Garmin mobile xt version 4.10.60s60.9... thanks...
Da li se može i kako sinkronizirati ovu nokiu sa google kontaktima? Jel to izvedivo preko neta ili se mora spajati kablom? Pitam zato što mjenjam iPhone koji sve ima preko te sinkronizacije pa eto, ako to mogu tamo negdje na licu mjesta kad ubacim karticu u nokiu, da povučem sve kontakte u njega.
XviD/H264 video enkodiranje na Nokia E71: http://nokia-e71-phone.blogspot.com/
Da li je netko mozda naletio na ovaj problem ili cuo za tako nesto, spojim usb kabel telefon reagira i pita me koji zelim mode odaberem pc suite mob kaze da se spojen u pc suite modu PC ga ne vidi isto je na pc-u i na laptopu
s kojim playerom bi mogao titlove učitati i kojeg titlovi moraju biti formata
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma