Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Evo uzorak slike o cem se radi, ako netko ima taj mob neka ovdje posta sliku slikanu automatskim postavkama bez blica pod kucnim svjetlom i neka slika zid sa udaljenosti oko 1m (kad slikam snijeg onda je isto primjeti ali tesko se skuzi, neznam dal svaka kamera ima neki svoj ton boje ili je ovo...
ovaj problem me muči dugo dugo, i neznam ga riješit. na staroj n73 sam imao opciju - disable screensaver. amen. ekran bi radio uvijek, samo bi se svjetlo ugasilo. na 6210 toga nema, ne postoji. nema niti opcije koliko dugo da svjetlo radi, već je to regulirano screensaverom, i nema opcije za...
Prvo pozdrav svima ovdje na Forumu ja sam novi ! E sad pitanje za iskusneX zanima me dali moze .swf da se stavi kao wallpaper, molim vas recite da moze, da ima neka caka. pozz svima ! mob je nokia N82
Dakle, instaliram dvix player i sve radi normlno i oni demo filmici koji se dobe sa playerom i skopiram svoj film (naravno u avi formatu) i i nutra je u mobitelu al ga dvix player nece ocitati tj. opce ga nema u playeri i kolko god ja refrasho listu nista se ne dogada. Imo sam prije n95 8 gb i...
E ovako imam nokiu n96 , i swe je normalno radila, radio sam nesto , cackao , i morao sam restartovati mobitel , ugasim ja mobitel , i krenem da upalim , cekam cekam , kad odjednom , svaki par sekundi blinka bijelo svijetlo na displeju. Probavao sam ga staviti na punjac , puni al ne prikazuje....
Da li ova nokia ima senzor za rotiranje slika kada okrenem telefon horizontalno da tako i slika stoji?
Pozz ljudi, trebao bi kratku pomoc od vas. Imam uredjaj N95 8GB i htio bi na njemu sloziti automatsko primanje mailova. Uspio sam napraviti da mi se automatski spaja na gmail i da mi skida i provjera nove mailove (preko Wifi-a), e sad muci me, kad mu to namjestim onda on ocita mail, ali i dalje...
Dakle kad uđem u music player, pokušam pokrenuti fm transmitter ali ništa se ne dogodi. Namjestim frekvenciju ali kad "uključiti ukv odašiljač", ništa se ne dogodi i on ostaje isključen. (pokaže opciju da izaberem "uključen" ili "isključen", ali svakako ostaje isključen) Zna li možda netko u čemu...
Ovako zanima me dali je ikako moguce gledati npr Eurosport preko streaminga , nasao sam jedan program Spb TV i stvarno super radi i ima kanala , ali vecinom neki za koje nisam nikada cuo .... Ima li kakva alternativa? tnx
Imam problem sa E66 kad prebacim mp3 na mob i stavim da bude ringtone. Kad zvoni mob čuje se kao da neko stišava pa pojačava i tako stalno.
Hej drustvo, nesto sam nacuo da se moze staviti software od n95 8gb na obicnu n95, ali ne znam da li je to istina ili ne. Jel zna netko nesto o tome i kako se to moze uraditi? Bio bih jako zahvalan na pomoci. Poz svim clanovima :hrv:
pozz, kupio sam mob od jednog dilera koji se bavi prodajom novih mobitela znaci novo novo original, kupio sam nokiu N86 i kad otvorim poklopac kamere primjetio sam da mi je oko objektiva kockasto i to me brine, pa me zanima dal je to samo razlika u verziji telefona, znaci ovako (nisam u mogucnosti...
bok ovo mi je prvi post i trebam pomoc a ovakva stvar me muci: imam dva moba Nokiu e61i i nokiu 6650 fold. na oba sam uspjesno instalirao Garmin Mobile XT 5.00.50 + adria route 2.30 radi na oba mobitela, svjestan sam da 6650 fold ima u sebi ugradjeni gps prijemnik i da se ona automatski spoji na...
Prije par dana primijetio sam da je tipka "9" poprimila vrijednost tipke cancel (crvene tipke). Sada mi se dogadja da ne mogu vise niti poruku napisati jer kada probam utipkat slovo z izbaci me iz poruka. Kada probam nazvat neki broj koji sadrzava broj 9 isto ne mogu jer kada je stisnem izbrise sve...
Ljudi treba mi pomoc oko jedne stvari. Instalirao sam ebuddy i migg33 na ovu nokiu 5730 xpress music i uvek mi prikazuje sledece (ebuddy) iako sam prikljucen na gprs provajder CONNECTION FAILED Your internet settings must be activated for Java Applications,or try again later. i to mi uvek...
Da li se u ove nokije može mijenjati maska i ako može, na koji način?
Pozdrav! Ovako, pitanje je slijedeće... Jeli moguće na mobitelu podesiti za određeni kontakt da mi zvoni, konkretno u "Silent" profilu tonova? Znači, kada uključim profil "silent", želim da mi zvoni i da čujem isključivo jedan broj, a svi ostali standardno kao i ostali da budu na mute... Ili...
Kupio sam N86 na crno. Idem nadograditi softver preko NSU-a. Sada, prikaže da je spremna nova inačica (trenutna je 10.086, a nova je 20.nešto). Nakon pokretanja izbaci poruku Softeare upgrade failed I još nekakva poruka da pogledam USB konekciju, da USB ne može biti spojen preko laptopa... ...
Može li mala pomoć kako da pojačam zvučnik na slušalici tj.kada pričam tiho je pravo, kada je buka ili nešto drugo ,NIŠTA SE NE ČUJE
Nabavio sam jedan program i potpisan je za moj stari mobilte, a kako sam je morao platiti, a u međuvremenu sam prije mjesec dana nabavio novu E71 želio bih taj program prebaciti na novi mob ali ne radi pošto j epotpisan za stari IMEI.Da li netko zna kako taj program ponovno potpisati za novi mob a...
Jel zna ko kakvu aplikaciju da se imenik moze exportat u excel il u nesto takvoga?....
Pozdrav svim članovima..Evo imao sam nezgodu sa navedenim mobitelom.Puknuo mi je ekran i maska.Dali mogu negdje kupiti ekran i dali je problem to zamijeniti,ili možda netko ima neispravnu takvu nokiu da je dobar ekran.
Želim kupiti Nokiu N76 pa me zanimaju preporuke, cijene, mogućnost zamjene i sl. Svaka informacija je dobrodošla. Hvala!
moze li se nokia flashati kao i sony ericsson-i cita san malo po svakin forumima i ima neki program phoneix sad ako ima ko kakav tutorial di je sve lipo objasnjeno bija bi zahvalan iman nokiu e65 i software nevalja, tj. mobitel samo blica znaci sekund crni ekran sekund slika proba san...
Em ti, već je stigla nokia e72 u oglasnike po cijeni ... Pa odakle im ti telefoni. Jos ih nema ni u dućanima. Nešto smrdi u državi Hrvatskoj. Oduvijek me zanimalo kako ti telefoni stižu do nas. Jesu li brandirani ili ne... otključavani ili ukradeni...:tomato:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma