Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Izvadio sam karticu i onda je stavio opet u mob , i sad uvijek mi vrsi neko instaliranje i kaze datoteke nije moguce instalirati idi na instaliranje aplikacija ono.... ali i kad spajam sa usb kablom i idem na memorijski uredjaj on kaze da neke aplikacije koriste karticu i da nije moguce pokrenuti....
Imam slušalice sa onim daljinskim komandama, nedavno sam kupio mobitel i juče probam ugurat jack u utor i nemože do kraja, viri nekih 2mm..nema ništa unutra da smeta a slušalice na taj način neće da rade...probo sam dosta jako gurnuti ali stah me da nešto ne razvalim....molim iskustva drugih? Da...
dali netko ima dual sim u n73 sa tele2 i t-mobile (simpa)? gdje ima za kupti ? čuo sam da neradi sa tele2 jer se nemože ugasiti pin
sliko sam unutrašnjost rezervara na motoru i mobitel mi je upo u gorivo. sad je se gorivo podvuklo pod ekran. skinuo sam gornji oklop ali ipak gorivo je točno u ekranu i ekran je zatamljen. baš je kul ali slikanje i pregledavanje slika nosi oči. može li se to dalje rastaviti li da čekam da ispari....
dakle kao što naslov kaže imam problem danas sam nadogradio softwer putem Nokia Software Updater i sve je dobro prošlo. al sad dolazi problem prilikom vračanja beckup-a nestalo je struje na 59%, mob se restartao, normalno pin upišem i onda mi se javi poruka "Uključenje telefona nije uspjelo....
Ne mozes niti jednu voajersku sliku odraditi s tih 5MPx kad se ne moze glupavi skljoc iskljuciti, jel se to moze nekako izbrisati iz sistema ili ima neki program s kojim mogu slikati kao npr CameraFX ili neki drugi u kojem se mogu iskljuciti zvukovi kamere. Kako ste vi to rijesili?
Pozdrav,ljudi imam navedenu nokiu koja u sebi podržava Wifi spajanje.U kući imam komp. koj je spojen na susjedov putem Wirelees kartice PCI...Mobitel mi iz kuće ne hvata susjeda, pa me zanima kako da se spojim na net mobitelom,tj na svoj kompjuter..Zaboravio sam reći da mi je na kompu signal...
Odnosi se na FM transmitter, na N86-ici, sve je radilo dobro i onda odjedanput mi baci ovu grsku "UKV odašiljač: Značajka nije podržana" ....da li zna tko u cemu je problem???
prilikom paljenja n96,kada se upali pojavi se 'blinkanje' kovertice kao da su poruke pune,a nema ih...šta?zašto?uzrok
Uradio sam hard reset na n79 i nikako mi nece sad pokrenuti programe ,izbacuje gresku KERN EXEC 3 i main E32USER-CBase7 ,sta to znaci?Ima li ko kakvog predloga sta mi je ciniti? Pretrazio sam ostale teme ali nisam nasao nigde nista ako sam nesto i propustio neka mi neko ukaze na to,neka mi postuje...
Bok! Evo prije par tjedana uzeo sam E65 na pretplatu kod tele2. Znam da je stariji model, ali meni je mob tip top. E sad, problem je... Kako radim u uredu i često pričam, prilikom razgovora čujem taj neugodni zvuk zujanja (zvuk visoke frekvencije) iz displaya. Taj zvuk se također čuje i kad se ne...
dakle tražim bilo koji program koji mobitel e66 pretvara u daljinski upravljac, provao sam na par mjesta IR Remote Control-Psyloc ali ili neradi link ili je demo program....hvala
rastavio sam mobitel dovde i neznam kako dalje dali je uopće moguće promjenit tu ledicu. jeli to unutra zaliveno nekom smolom da se nemože odlemit ili je samo ovo plastično kućište? ja bi stavio bjelu umesto crvene tako da imam malu svjetiljku kad mi zatreba
Na isti način može se pokrenuti i windows 95 i 98! 1. DOWNLOAD DOXBox v0.72 for Symbian by kolijoco http://www.noeman.org/gsm/symbian-os-9-1-applications/79666-dosbox-s60-port-ms-dos-emulator-kolijoco-13-02-09-a.html 2. DOWNLOAD Windows 3.1 for Symbien ...
Pozdrav svima, ubo sam E72, presao sa E71. :) Uglavnom, donirao 5$ za HelloOX2, dobio ga na mejl, instalirao ga, puknuo hack gore. Mobitel kaze da je hackan i hocu instalirati nesto. Tipa Jbaktaskman ili Profimail i on meni izbaci pogreska sa potvrdom, obratite se davatelju programa?! U...
pozdrav, kako vec u naslovu pise, dali se mogu ta dva modela otkljucati od doma besplatno? ako se nemoze onda me zanima koliko odprilike kosta otkljucavanje tih mobitela kod nekog servisera? i kako to ide onda sa garancijom? onda nije vise vazeca? ili se moze opet vratiti software stari pa...
otkodirao sam tmobile-ov 6650 fold i sad ne mogu dobiti internet na njemu. Tražio sam direktno postavke od vip-a ( naravno nekog sl. symbian 3rd). MMS radi ali internet ne. Postavke su slijedeće APN: data.vip.hr username: 38591 pass: ...
to je ona tipka ispod onog statusnog svjetla za navigaciju sa desne strane. kome got dadnem mobitel stisne tu tipku ode mi na onu nokijinu navigaciju. skine mi s računa pare nađe poziciju i troši bateriju. kako da onemogućim tu tipku dali postoji način? radi se o modelu 6220c
Jel moguće naći nešto za NOKIJU E 52 ,da kad surfam i nađem nešto u pisanom obliku pa da nemoram prepisivat .nego samo copy/paste upotrijebim kao na kompu.....? Hvala.....
dakle radio sam po ovom http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?127820-Change-the-start-up-sound-on-s60-v3-with-newest-firmware ali kad kopiram 101f8763.txt u c:/private/10202be9 i resetiram mobitel tog fajla više nema zašto? a zvuk mi ostaje isti nokijin, radi se o mobitleu 6220 c
U biti pitanje je za sve Symbniane Da li je moguće (i kako se spojiti) sa Symbian-om na Eduroam na fakultetima? Našao sam nešto, nadam se da nekaj bude.... Samo me muči ovo s certifikatom... http://wiki.hiit.fi/display/it/eduroam+for+Symbian+S60+users ...
Dobar dan! Zanima me dali postoji zamjena za adobe flash player koja se može instalirati na ovaj telefon?...cilj je da mogu otvarati stranice i sadržaje za koje je potreban adobe flash player 9 (npr. imperial hero,travian i sl.) Tražim već nekoliko dana na internetu ali ništa:snagator: ...
Pozdrav svima! Ovako imam sljedeći problem... Na c: ili ti memoriji telefona imam samo 8 mb slobodno... Veličina te sistemske particije je 78 mb... Ali štos je u tome, što mi se neznam niti sam kako, sa nekih 30ak mb veličina slobodne memorije sa 30ak mb spustila na 8... Sada me zanima kako...
Evo uspio sam napokon otkljucati Nokiu E90 i sada bi samo jos trebao napraviti debranding posto je u originalu T-Mobile a ja sam na VIP... Pa sada ima one gluposti od T-Mobile mreze koje ne mogu vratiti, a i original soft je ipak original, mislim da je puno bolji od brendiranog... Dali je to...
kako god pokusam ne vidi ga cjeli film mi je u flashu FLV file ako nemogu u tom programu molio bi samo neki s kojim mogu gledo sam po dforumu nema bas tema o tome da bi naso sam hvala pozz naso sam sam hvala na nepomoci:crazy:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma